Mustafa Tüfekçi 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Valla bizimki my7 miydi neydi işte. içeriden lpg enjeksiyonu sesi vs hiç duymadım. hatta kaputu açmazsam dışarda da ses mes farkı yok. eğer kabin içinde bir tıkırdama sesi gelmiyorsa kaput ışındaki sese o kadar takılmayın. arkadaşın 2005 corollasında tartarini var onunki dışarıya ses veriyor ama ondada kabin içinde pek ses var denemez. Kaputta izalasyon yoksa orjinal izalasyon taktırın. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 hararet derken? yalıtımdan hararet vs yapmaz ben biş imi kaçırdım arada plastik kapak pek iş yapmazda kaput izalasyonu sesi azaltır. Bazı benzinlilerde de vardı sanki ? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 (düzenlendi) arkadaşlar işte benim araçta yapılan BRC montajı işte benim aracımdaki LPG montajı. depo ise 47 lt simit depo.Tek sorunum yol bilgisayarını nasıl gandıracam onu araştırıyom. 10 Mayıs 2011 tarihinde ?ahin Topalo?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 üst sağdaki resim,,taşma kabının içindeki hava kabarcıkları değilmi???? motorda sıkıntı varmı hararet gibi....ustanın havasını iyi aldığından eminmisin ???? Yorum bağlantısı
Ahmet İlkak 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 2 hafta önce focusa brc lpg taktırdık herhangi bir sorun oluşmadı, araba haftasonu 2 gün çalışmadı bugün çalıştırdım gaz verdiğimde çssst diye hava kaçırır gibi bir ses geldi. daha önce hiç farketmemiştim lpg servisine gittim makineye bağlandı sorun olmadığını söylediler fakat ben ısrarcı oldum daha önce olmadığına dair onlarda servise göster bizlik bir sıkıntı varsa halledelim dediler servise gittim motor ustasına baktırdım normal olduğunu bütün benzinli araçlarda bu sesin olduğunu servisteki araçların hepsi dizel olduğu için örnek gösteremediğini söyledi acaba aynı ses sizlerde de var mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Demin gaz doldurmaya gittim. deponunun sonuna doğru tırrrrrr diye ses gelemye başladı normalde o ses tır eder pompa dururdu ama bu sefer durmadı hatta pompa dolum ucundan attı pompacı diyor dolum ucun bozulmuş. öyle olsa en başta atmaz mı? Yorum bağlantısı
Bedri Baki 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Ben geçen hafta brc taktım ve iki defa fulledim, dediğin gibi sonuna doğru tırrrr diye ses geliyor ama çok az daha gaz basmaya devam ediyor sonra duruyor. Ben normal bir durum olduğunu düşünmüştüm. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 istasyonuna göre değişiyor ama normalde tır sesi bile gelmeden kesmesi lazım. tırlaması şamandırayı zorlamaktan. pompa basıncı açıyorlar fazla alsın diye. Ama 70 bin km olacak hep aynı istasyondan alırdım ilk defa böyle bir şey geldi başıma. Ben pompanın dolum ucundan fırlamasına takıldm? Yorum bağlantısı
Bedri Baki 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Bu arada ben LPG kitini hiç incelememiştim. Faturalarına baktığımda LPG Kiti SEQ 24 MY10 yazıyor. 2A'nın sayfasında da bu kit için yetkili bayilerde şu an bu kitler kullanılıyor, lpg geçişleri daha stabil ve enjektörler daha sessiz yazıyor. Yorum bağlantısı
Guest Serdar K 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 arkadaşlar bende 2005 focus var ve lpg taktırmak istiyorum izmir için önerebileceğiniz yetkili servis var mı ve hangi marka daha verimli olur bilgilendirirseniz çok sevinicem kararsızım çünkü. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 izmir in neresinde acaba? http://www.2a.com.tr/izmir.html Yorum bağlantısı
Guest Serdar K 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 http://www.2a.com.tr/izmir.html teşekkürler Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 5 Haziran 2011 Paylaş 5 Haziran 2011 Dostlar konu 41 sayfaya ulaşmış o yüzden uygun cevabın hangisi olduğunu bulmak zor bu kadar sayfa içinden :lol2: Bu ara 01 Focus 1.6 Hb aracımıza Brc taktırmayı düşünüyoruz. Brc'nin de haliyle farklı modelleri var, hangi modelin takılması daha uygun olur ? Yorum bağlantısı
Murat Doğan 11 Haziran 2011 Paylaş 11 Haziran 2011 Arkadaşlar peki 2011 focus comfort (100ps) için brc'nin manifot delinen mi,yoksa pipolu olanı mı taktırmak gerekir? Ankara'da tavsiye edeceğiniz bayii var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 Bu pipo işinde benzin yakıt sistemine müdahale edilmesi yani enjeksiyonları n geri çekilmesi az da olsa benzinli kullanımı etkiliyor diye düşünüyorum. Manifoltu doğru açı ile delebilecek ustaya montaj yaptırılırsa pipoya pek de lüzüm yok. hatta bir ara focuslara pipo olmuyor diyordu brc yetkili servis. sonradan onlarada takmaya başladılar. Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Aracım 2011 Focus. Aracımdaki küçük 32 lt. lik tüp var fakat çok küçük sürekli gaz almaktan sıkıldım. Ayrıca simit tipiler daha az yer kaplıyor. Acaba değişsem neleri değiştirmem gerekir?? Ayrıca tüpün içinden kuş sesi gibi cik cik ses geliyor. içinden nerden yapabilir? Şamandıradan falan olurmu acaba? Bide araba sıcakta beklediği zaman zor çalışıyor. marşı zor alıyor??? Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 tüp taktıktan sonra benim araçta sıcakda biraz nazlı alıyor. Aynen.nasıl ve neden yapar anlayamadım? BRC mi çözecek? siz gösterdinizmi?? sizin tüp kaçlık? Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Araç benzinde çalışıyor zaten lpg ile bir alakası var mıdır? Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Araç benzinde çalışıyor zaten lpg ile bir alakası var mıdır? Öyle ama ne bilim.ben aracı aldığım gibi tüp taktırdım. o yüzden öncesini bilmiyorum. Zaten yeni araç. Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Vedat bey sizin araç comfort mu?? Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Bugün aracımla dolanırken araba 5 kişi klima full açık şekilde hafif rampa çıkarken oldukça yavaşladım ve vitesi 2'ye alıp yüklendim ama nafile gaz yemedi stop etmedi ama gazda yemedi.Bu arada oldukça yavaşladığım için 1 e aldım yine gaz yemedi benzine aldım ve sıkıntısız kalkıp gittim.Acep niye böyle oldu ? Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 en iyisi dizel.amaaaa fiyatlar... aslında biraz daha kasıp dizel almalıydım dediğim çok oldu ama maalesefff... 100 bg de tüp sıkıntı oluyor rampalarda özellikle. Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Benimki 115 lik ama ilk defa böyle oldu anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts