İçeriğe Yönlendir

Brc; Sorunlar, Yorumlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

ş.içi 12,3

ş.dışı 7,6

birleşik 9,3

Bir an için senin tüketim değerlerini sandım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Şehir içi 10 litre civarı, şehir dışı 7-8 litre.

Abi çok güzel. Hakikaten bizim mondiler çok yakıyor :( Manueli senin değerleri yakalıyor abi. Maşallah maşallah.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

fabrika değerini biliyormusun?

Biliyorum ve %10 az yakıyor-dum :)

Abi çok güzel. Hakikaten bizim mondiler çok yakıyor :( Manueli senin değerleri yakalıyor abi. Maşallah maşallah.

Güzeldi. Bİr iki işlem geldi aklıma, sistem değişmeden önce altın vuruş yapacağım. Bildiğim kadarı ile hiçbir lpg sisteminde kullanılmayan ama var olan sistem.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Güzeldi. Bİr iki işlem geldi aklıma, sistem değişmeden önce altın vuruş yapacağım. Bildiğim kadarı ile hiçbir lpg sisteminde kullanılmayan ama var olan sistem.

Abi bizimde işimize yarabilecekmi peki ? bugün 61 litre ile 585 km yol yaptım 17' jant ve önler kar lastiği ortamala hızım 110 sadece 30-40 km 140-160la geldim. Yakıtım bu :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Normal yakmışsın o hıza göre. Honda 120'yi geçince içiyor yakıtı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Normal yakmışsın o hıza göre. Honda 120'yi geçince içiyor yakıtı :)

Tamamda senin o değerler hangi hızlarda abi :) Ben hiç 8-9 litre LPG görmedim :D

Neyse abi sen şu işlemi bir gerçekleştir bizim araçlara uyarsa sonra bizde uygulayalım.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Merak ettim şimdi bak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Merak ettim şimdi bak :)

Yasir bi çık aradan yahu. Trabzan altı işler çevirdiğini, hatta yaptığın sistemi kitle....monte ettiğin aracıda biliyorum :biggrin:

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yasir bi çık aradan yahu. Trabzan altı işler çevirdiğini, hatta yaptığın sistemi kitle....monte ettiğin aracıda biliyorum :biggrin:

Eylemlerim henüz başlamadı bile :) Başlayınca heykelimi dikecekler her ile :D Bu arada hangi araçtan bahsediyoruz? Bir tane değilki :) Araçlarım hayalet gibi aranızda dolaşıyor kimse farkında değil. nıhahahaha :vroom:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ustalar geçen BRC ye gidip aracın Lpg kokusu olayını sordum. Gaza geçişte bazen hafif bir koku geliyordu havalandırma açıksa. Cihazla test yapıldı bir sürü noktaya kaçak olmadığı tespit edildi. Lpg geçiş sıcaklığı 31 dereceymiş. Kalsın dedim. BRC nin garantisi devam edebilmesi için 10 lik lpg bakımlarının yapılması gerekiyormuş ve eski ankara plakasından bir bakım çıkmadı. O yüzden garanti kapsamı dışında kalmış dedi.

Bu 10 bin bakımı nedir? Elzem midir?

Bir de Vrs idi sanırım. Yüksek devirde bir kere benzin püskürterek motorun lpgnin yüksek sıcaklığından zarar görmesini engelliyormuş. Aktif değildi aktif ettirdim. İyi yaptım sanırım?

Yorum bağlantısı

3 liralık filtreye elli lira alıyorlar o kadar.

Peki hocam yaptırmak gerekli midir? Gerekli ise daha hesaplı nasıl yaptırılır? Bakım için 50 tl neyse verilir de siz böyle demeden önce :D Şimdi bile bile kazıklanmak koyar insana.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Peki hocam yaptırmak gerekli midir? Gerekli ise daha hesaplı nasıl yaptırılır? Bakım için 50 tl neyse verilir de siz böyle demeden önce :D Şimdi bile bile kazıklanmak koyar insana.

Garanti dedikleri için ben de gidip 50 lirayı bayılmıştım ama garanti sonrasında internet üzerinden 5'li paket halinde filtre aldım, değişimini de kendim yaptım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

aracın eziyet çekti kim bilir ne zamandır :D ecü değerleri ne alemde kim bilir. sıfırlada kendini toplasın. sıfırlamasan da toplarda uzun sürer :p

gittin mi Faruk ustaya ?

Faruk usta iyimidir :p

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Benim duyduğum iyidir. Hele sizin orada başka yere gidilmez herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ustalar geçen BRC ye gidip aracın Lpg kokusu olayını sordum. Gaza geçişte bazen hafif bir koku geliyordu havalandırma açıksa. Cihazla test yapıldı bir sürü noktaya kaçak olmadığı tespit edildi. Lpg geçiş sıcaklığı 31 dereceymiş. Kalsın dedim. BRC nin garantisi devam edebilmesi için 10 lik lpg bakımlarının yapılması gerekiyormuş ve eski ankara plakasından bir bakım çıkmadı. O yüzden garanti kapsamı dışında kalmış dedi.

Bu 10 bin bakımı nedir? Elzem midir?

Bir de Vrs idi sanırım. Yüksek devirde bir kere benzin püskürterek motorun lpgnin yüksek sıcaklığından zarar görmesini engelliyormuş. Aktif değildi aktif ettirdim. İyi yaptım sanırım?

Sistemin adı VSR devreye giriş devri ve püskürtme oranları elle ayarlanabiliyor fakat Brc nin tavsiye ettiği değer şudur: 4000 devirden sonra %80 gaz %20 benzin şeklindedir. Ben faydalı olduğuna inanıyorum ve açtırdım.

Yorum bağlantısı

Yani 4000 devirde ben sürekli bir sürüş sağlarsam sürekli olarak %20 benzinden mi kullanacağım? Gerçi 4000 devir uzun süre kullanılmaz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Yani 4000 devirde ben sürekli bir sürüş sağlarsam sürekli olarak %20 benzinden mi kullanacağım? Gerçi 4000 devir uzun süre kullanılmaz.

Sen öyle san :D

Dün İskenderun'dan geldim hocam.Otobanda dedim şuna bir kurum attırayım :D 140kmlik yolda ortalamam 150 km hızdı :)

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Benim duyduğum iyidir. Hele sizin orada başka yere gidilmez herhalde.

Orada taktırdım bende zaten :p

Yorum bağlantısı

Sen öyle san :D

Dün İskenderun'dan geldim hocam.Otobanda dedim şuna bir kurum attırayım :D 140kmlik yolda ortalamam 150 km hızdı :)

Cebinde kurum falan kalmamıştır hocam :D

Ben Korgana çıkarken yeteri kadar kurum attırıyorum zaten :D Ortalama hız 150 km :s Martın başında samsuna çift gidiyorum tek dönüyorum. Dönüşte bir de ben yapayım operasyonu. Büyük ihtimal yazlıkları da takmış olurum. Küheylanı bir kamçılayayım bakalım nasıl şahlanıyor. :):f1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...