Mehmet Kaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Cebinde kurum falan kalmamıştır hocam Ben Korgana çıkarken yeteri kadar kurum attırıyorum zaten Ortalama hız 150 km Martın başında samsuna çift gidiyorum tek dönüyorum. Dönüşte bir de ben yapayım operasyonu. Büyük ihtimal yazlıkları da takmış olurum. Küheylanı bir kamçılayayım bakalım nasıl şahlanıyor. Hocam o yolda 120-130 la gidip gelseydim 10-11 litre yakardı. 160 la geldim çoğu yerde ve rampada 12.5 litre yaktı. Yani gidiş geliş ve 50 km kadar şehir içinde kullandım 51 litre ile 415 km yol yaptım. Bunun sadece 100 kmsini sakin kullandım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Buradaki fiyatıyla 2,82 den hesapladığımızda 35 krş yakmışsın. Bir şey değil vallahi hocam. Bu arada kış lastikleriyle aran nasıl hocam hala araba gitmiyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Buradaki fiyatıyla 2,82 den hesapladığımızda 35 krş yakmışsın. Bir şey değil vallahi hocam. Bu arada kış lastikleriyle aran nasıl hocam hala araba gitmiyor mu? Giderken 2.29 tl den depoyu doldurdum Gelirkende 2.66 tlden 20 litre aldım. Gelirken 50 km şehir içinde 180 km uzun yolda (150-160) 31 litre ile 230 km yol yaptım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Ne güzel Ben geçende Samsundan gelirken Çarşamba ilçesinde 2,44 den buldum. Ankaranın bağlarını açıp oynayacaktım neredeyse Aslan iyi yemlenmiş maşallah abi Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Cebinde kurum falan kalmamıştır hocam Ben Korgana çıkarken yeteri kadar kurum attırıyorum zaten Ortalama hız 150 km Martın başında samsuna çift gidiyorum tek dönüyorum. Dönüşte bir de ben yapayım operasyonu. Büyük ihtimal yazlıkları da takmış olurum. Küheylanı bir kamçılayayım bakalım nasıl şahlanıyor. Aman Yunus kardeşim dikkat etmekte fayda var.O yol yol değil Allah korusun.Karşıdan hatalı sollama yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Hatalı sollamaya da razıyım valla Onur'um. Biliyorsun virajlar keskin. ARtık belirli bir hızla gidiyorum 5 senedir in çık yapınca arabayı bıraksam kendi gidip gelecek seviyeye geldi Haliyle yol bitsin istiyorsun. Keskin viraja bir giriyorum, dayım tam virajın en kör ve keskin noktasında benim şeridimde durmuş yoldan geçen biriyle muhabbet ediyor. Yalnız bu bir kere başıma gelip de anı diye anlatmıyorum Buranın şoförleri evlere şenlik. Zaten dar olan tek caddesinde sol tarafta arabalar tek sıra park ederken aralarında 3 arabanın sığacağı boş alana bırakmıyor ya 2. sırayı yanına oluşturuyor ya da karşı şeride Korna çaldığında da öyle bir bakıyor ki kendini suçlu hissediyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Nevşehir'de milangaz yanılmıyorsam 2.39 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Yahu arkadaş Gazın merkezi Kocaelinde yok bu fiyatlar Nevşehir'de milangaz yanılmıyorsam 2.39 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Yahu arkadaş Gazın merkezi Kocaelinde yok bu fiyatlar GOSB yolunda total de 2.40 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 GOSB yolunda total de 2.40 Tam olarak nerede? Belediyeye gelmeden ışıklarda ki Total mi? Gazı nasıl iyi mi? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Nevşehir'de milangaz yanılmıyorsam 2.39 Ankarada da çok ucuz Emmi. 2,95 iken buralarda Ankarada 2,60 idi ama Güvenalgazın istasyonundan aracı aldığımda 2,39 dan doldurmuştum. Ah ah Yahu arkadaş Gazın merkezi Kocaelinde yok bu fiyatlar Evet yılda en az 2 kere gebzeye giderim, oranın buradan farkı hiç yok. Hep aynı fiyatlar. Neyseki rekabet sağolsun, Shellden geçende 2,44 aldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Burada Aygaz 2.55 Margaz 2.45 ulaşlı gaz 2.29 ben genelde margaz alıyordum. Ayda en az 150 litre gaz alınca bir ayda 25 tl kadar zararım oluyor. Geçen dedim (margaz 2.55 tl iken) dedim bu şekilde müşteri kaybı olur. Ben buradan almam artık benim gibi bir çok kişi almaz. Aygazla aynı fiyata satıyorsunuz dedim. Bir gün sonra baktım 2.45 düşürmüşler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Tam olarak nerede? Belediyeye gelmeden ışıklarda ki Total mi? Gazı nasıl iyi mi? Gosb yolu, otobana yakın olan yol. Bir iki yer daha var bu tarafta. Ben shell kullanıyorum ama. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Gosb yolu, otobana yakın olan yol. Bir iki yer daha var bu tarafta. Ben shell kullanıyorum ama. Tamam hatırladım, ya bende Shellden alıyorum e5 üstündeki holiday inn mi hotel inn mi öyle bir otel var onu geçince, Memnunum oradan ama biraz pahalı. Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Hatalı sollamaya da razıyım valla Onur'um. Biliyorsun virajlar keskin. ARtık belirli bir hızla gidiyorum 5 senedir in çık yapınca arabayı bıraksam kendi gidip gelecek seviyeye geldi Haliyle yol bitsin istiyorsun. Keskin viraja bir giriyorum, dayım tam virajın en kör ve keskin noktasında benim şeridimde durmuş yoldan geçen biriyle muhabbet ediyor. Yalnız bu bir kere başıma gelip de anı diye anlatmıyorum Buranın şoförleri evlere şenlik. Zaten dar olan tek caddesinde sol tarafta arabalar tek sıra park ederken aralarında 3 arabanın sığacağı boş alana bırakmıyor ya 2. sırayı yanına oluşturuyor ya da karşı şeride Korna çaldığında da öyle bir bakıyor ki kendini suçlu hissediyorsun Kısmetse uğrayacağım yanına.2.sıradan 1 kişilik yer ayırt bana Havza Samsun Milangaz 2.60 Opet-Shell-Po 2.65 Ankara'dan 1.87'ye Milangaz almıştım daha bu yaz. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Burada Aygaz 2.55 Margaz 2.45 ulaşlı gaz 2.29 ben genelde margaz alıyordum. Ayda en az 150 litre gaz alınca bir ayda 25 tl kadar zararım oluyor. Geçen dedim (margaz 2.55 tl iken) dedim bu şekilde müşteri kaybı olur. Ben buradan almam artık benim gibi bir çok kişi almaz. Aygazla aynı fiyata satıyorsunuz dedim. Bir gün sonra baktım 2.45 düşürmüşler Adamları 10 krş zarara sokmuşsun hocam Kısmetse uğrayacağım yanına.2.sıradan 1 kişilik yer ayırt bana Havza Samsun Milangaz 2.60 Opet-Shell-Po 2.65 Ankara'dan 1.87'ye Milangaz almıştım daha bu yaz. Gel kardeşim beklerim yerin hazır Merzifon tarafından gelirken son yokuşu çıktığında solda sarı tabelalı bir istaston vardı. Genelde ucuz oluyordu İsmini hatırlmıyorum ama . Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Adamları 10 krş zarara sokmuşsun hocam Her yerde aynı marka gaz 2.45 -2.40 tl iken onlarda 2.55 ten satmasınlar. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 ipragaz 2,78 mo gaz 2,80 şu fiyat farkına bak yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Nevşehir'den doldur dedik sana 1 Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Değerli arkadaşlar brc my 11 kit takılı benim fiesta da. Geçen gün filtre değişimi için gitmiştim usta yağlama sistemi var istersen takalım senin arabaya da dedi.150 lira.Sizce arabama ne gibi faydaları olur taktırmalımıyım ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Ebubekir, işin aslı bu yağlama sistemlerinin faydası olacağını düşünmüyorum. Karter havalandırma borusu emme manfolduna bağlıdır. Buradaki buhar zaten yağlı olduğundan sübaplar yağ ile temas halindedir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 yağı nereye yolluyor ne yağı koyuyorlar vs vs kafamda deli sorular 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 yağı nereye yolluyor ne yağı koyuyorlar vs vs kafamda deli sorular 1 litrelik kutu, bir adet emme manifolduna bağlanan hortum, ucunda musluk..Nano lpg yağı da cabası 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 1 litrelik kutu, bir adet emme manifolduna bağlanan hortum, ucunda musluk..Nano lpg yağı da cabası Breh breh.. artık takım elbiseler bile nano kumaş iken lpg yağı neden nano olmasın. Hani kablo? nano ince ayar yapacağım alt devirleri beslemem lazım. Herkes lpg bujisi takınca alt devirleri iyileşir, benimki hantallaşır. Hey Allah'ım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Ee egsozdan ne atıyor o araba. bi damla yağ damlattılar kompresyon testinde 10 dk duman attı araba Breh breh.. artık takım elbiseler bile nano kumaş iken lpg yağı neden nano olmasın. Hani kablo? nano ince ayar yapacağım alt devirleri beslemem lazım. Herkes lpg bujisi takınca alt devirleri iyileşir, benimki hantallaşır. Hey Allah'ım. Sen kurcala kurcala alt devir üst devir Yorum bağlantısı
Recommended Posts