Semih İzgi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Ee egsozdan ne atıyor o araba. bi damla yağ damlattılar kompresyon testinde 10 dk duman attı araba Sen kurcala kurcala alt devir üst devir 140 hp yapcam(yapacağım) Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 no comment Tamam şaka şaka. verimli çalışsın yeter Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Ebubekir, işin aslı bu yağlama sistemlerinin faydası olacağını düşünmüyorum. Karter havalandırma borusu emme manfolduna bağlıdır. Buradaki buhar zaten yağlı olduğundan sübaplar yağ ile temas halindedir. Teşekkür ederim hocam... Yorum bağlantısı
Can Ergül 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Abiler gece gece dur şu konuyu bi okuyum dedim, ilk 7-8 sayfayı okudum, baktım herkes 10- 15 kuruş yakıyor, 20 liralık gazla 200 km gidiyor falan nevrim döndü İyi geceler diliyorum Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Abiler gece gece dur şu konuyu bi okuyum dedim, ilk 7-8 sayfayı okudum, baktım herkes 10- 15 kuruş yakıyor, 20 liralık gazla 200 km gidiyor falan nevrim döndü İyi geceler diliyorum İlk 7-8 sayfa yazıldığında buralar hep yeşillikti. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 my 11 ile ilk depoyu bitirdim. 200km şehir içi, 56 km şehir dışı (otoyol ) 30 litre ile gezdim. Eski sistem my07 ile arasında şimdilik şehir içinde 50 km fark var. Bir iki depo sonra belki inceden bir iki ayar yaptırabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 my 11 ile ilk depoyu bitirdim. 200km şehir içi, 56 km şehir dışı (otoyol ) 30 litre ile gezdim. Eski sistem my07 ile arasında şimdilik şehir içinde 50 km fark var. Bir iki depo sonra belki inceden bir iki ayar yaptırabilirim. Benim kitini aynısı işte. iki depo kullanda,ayar yap sonra abi... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 lambda ucu bağlı çalışıyor, miss Direkmi aldın?,Bana dediğin gibi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Direkmi aldın?,Bana dediğin gibi? İki kablo geliyor lambda ucuna, giriş ve çıkış. Aktif edildi programı, otomatik ayar da gördü zaten. Aslında altın vuruş için map sensörüde takılı kalsın istedim, manifold basıncına göre tam zamanlı yakıt için ama ellerinde yokmuş. Onsuz kullanıyorum Kalibrasyon map sensörü bulursan, al bana Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 yağı nereye yolluyor ne yağı koyuyorlar vs vs kafamda deli sorular mustafa o yağ acayıp birşey leş gibi kokuyor su gibi bide Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 mustafa o yağ acayıp birşey leş gibi kokuyor su gibi bide Halk dilinde o yağa, atık yağ deniyor Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 my 11 ile ilk depoyu bitirdim. 200km şehir içi, 56 km şehir dışı (otoyol ) 30 litre ile gezdim. Eski sistem my07 ile arasında şimdilik şehir içinde 50 km fark var. Bir iki depo sonra belki inceden bir iki ayar yaptırabilirim. Servetim Aydınım eski sistemde motor arıza ışığı yanıyor muydu? 50 km fark nerden geldi? Yakıt az yada çok gidiyorsa arıza ışığı yanar. Yanmıyorsa araban bozuk senin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Arıza lambası yanıyor, katalitik sensörü olmadığından. Emisyon kaynaklı yanmıyor, yanamaz, yanarsa yakarım Eski sistemde de yanmıyordu. Hem sensörün konumu, hemde yakıt-hava karışımı ile epey oynamıştım.. 50 km fark, eski sistemdeki enkjektörlerin açlıp kapanma süreleri istediğim kısalığa inemiyordu, lpg basıncı yükseltilemiyordu, püskürtme nozullarının delikleri çok büyüktü. Şimdiki sistemde enjektör ile birebir aynı zaman püskürtme yapılıyor, regületör 1200 yerine 1600mBar, nozulların çapları daha küçük ( basıç artsın, püskürtme hızlı ve kısa olsun diye). Bir yer kaldı. Grank sensörünün açısını 1-2 derece geri alsam tam olacak. Püskürtme ve gazın yanma odasına giriş zamanı, pistonun sıkışma zamanına yakın olacak ( benzininin püskürme zamanı ile eşitlenecek ) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Arıza lambası yanıyor, katalitik sensörü olmadığından. Emisyon kaynaklı yanmıyor, yanamaz, yanarsa yakarım Eski sistemde de yanmıyordu. Hem sensörün konumu, hemde yakıt-hava karışımı ile epey oynamıştım.. 50 km fark, eski sistemdeki enkjektörlerin açlıp kapanma süreleri istediğim kısalığa inemiyordu, lpg basıncı yükseltilemiyordu, püskürtme nozullarının delikleri çok büyüktü. Şimdiki sistemde enjektör ile birebir aynı zaman püskürtme yapılıyor, regületör 1200 yerine 1600mBar, nozulların çapları daha küçük ( basıç artsın, püskürtme hızlı ve kısa olsun diye). Bir yer kaldı. Grank sensörünün açısını 1-2 derece geri alsam tam olacak. Püskürtme ve gazın yanma odasına giriş zamanı, pistonun sıkışma zamanına yakın olacak ( benzininin püskürme zamanı ile eşitlenecek ) Abi şunları okuyunca 40 yıllık tecrübe aklıma geldi. Sen ne anlarsın motordan ya Abi bizimkinin yakıtını nasıl düşüreceğiz 10 litre uzun yol değerini ? 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Arıza lambası yanıyor, katalitik sensörü olmadığından. Emisyon kaynaklı yanmıyor, yanamaz, yanarsa yakarım Eski sistemde de yanmıyordu. Hem sensörün konumu, hemde yakıt-hava karışımı ile epey oynamıştım.. 50 km fark, eski sistemdeki enkjektörlerin açlıp kapanma süreleri istediğim kısalığa inemiyordu, lpg basıncı yükseltilemiyordu, püskürtme nozullarının delikleri çok büyüktü. Şimdiki sistemde enjektör ile birebir aynı zaman püskürtme yapılıyor, regületör 1200 yerine 1600mBar, nozulların çapları daha küçük ( basıç artsın, püskürtme hızlı ve kısa olsun diye). Bir yer kaldı. Grank sensörünün açısını 1-2 derece geri alsam tam olacak. Püskürtme ve gazın yanma odasına giriş zamanı, pistonun sıkışma zamanına yakın olacak ( benzininin püskürme zamanı ile eşitlenecek ) Enjektörlerin ne marka? İncelemediğim brc ve teleflex kaldı sadece. brc keihin çak... benzeri bir şey yapmış galiba görmek nasip olmadı daha. Nozulların büyük olması bence daha iyi. Enjektör rahat çalışsın. Grank değil krank'tır o. Elleme bozarsın Sen bunlarla uğraşacağına benim derdimi çözsene kardeşim. Bak şikayet dilekçem oralarda bir yerlerde olması lazım Tahir sümen altı etmediyse tabi. Ohoo bu mod'lar çalışmıyorlar 2 saat oldu arayan soran yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2013 Yazar Paylaş 4 Mart 2013 Senin şikayette acayip geyik dönüyor 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Tahir dediydi zaten Bana bir faydası olacak mı yakın zamanda bu geyiklerin Hayır görsek bizde gülsek. Öyle bekliyoruz buralarda. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 (düzenlendi) Halk dilinde o yağa, atık yağ deniyor Servet abi atık yağa da benzemiyor rengi acayip koku berbat atık yağ bu kadar kokmaz yahu 4 Mart 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Eksik harf ve kelime :( Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Tahir dediydi zaten Bana bir faydası olacak mı yakın zamanda bu geyiklerin Hayır görsek bizde gülsek. Öyle bekliyoruz buralarda. Valla vakit kazanmaya çalışıyoruz abi Bu arada abi senin sorunu Zafer bilir diye tahmin ettik ama o da görünmedi henüz.Gelsin bir fikri varsa mutlaka belirtir 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Yooo yanlış tahmin, Zafer Bilir ile bir sorunum yok benim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Yooo yanlış tahmin, Zafer Bilir ile bir sorunum yok benim Kişisel meselesi yapmış kurtuluşun yok artık 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 MY07 MY11 alayı aynı brc de öyle bariz fark yoktu ben kullanırken bildiğin iphone gibi biri 3 biri 3g biri 3gs gibiydi hahaha Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Abi şunları okuyunca 40 yıllık tecrübe aklıma geldi. Sen ne anlarsın motordan ya Abi bizimkinin yakıtını nasıl düşüreceğiz 10 litre uzun yol değerini ? Fabrika verin şehir dışı ne diyorsa %15 koy üstüne Yorum bağlantısı
Recommended Posts