Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2010 Yazar Paylaş 8 Şubat 2010 Yeni benzinli motorlar çok yakıyor... 1,6 100 hp motor biraz hantal ama bence gerçekten iyi bir motor... Diğer benzin gösteresi sorununuzda atiker sorunu değil arabanın sorunu.. Eski kasa focuslarda bu sorun da yoktu... Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 motor arıza lambası hala yanıyor mu? o lambanın yanması kalibrasyon hatasından kaynaklı diyorlardı forumda yanlış hatırlamıyorsam. Sadık bey, henüz lpg servisine gitmedim, cumartesi günü gitmeyi planlıyorum. detayları gittikten sonra yazarım. saygılarımla Ahkem. Yorum bağlantısı
Yusuf Aktaş 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 ümit bey bence sizin usta bilmeden bi laf etmiş yada şirinlik olsun diye laf ola beri gele yapmış tamam focus a pipo olmuyor ama olumsuz oldugu için degil sadece yeri uygun olmadıgı için, benim aracıma ben özellikle pipo olmasını istedim ve baktılar uygun durumda oldugunu görünce hemen takılda bu durumda benim arac uygunsuz olması lazım ama öyle degil işte 16 aydır sorunsuz ve memnunum bu pipo uygulamasından bende sizinle aynı sistemi kullanıyorum iyi günler..ankarada 2z mühendisliğin bayisi bi firma focus a pipo olduğunu ve randumanlı çlıştığını ayrıca pipo takılamayan araçlarda enjektör yerinin uygun olmamasının neden olduğunu söylemişti... Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 İyi akşamlar, Lpg taktırdıktan sonra motor arıza lambası yanmıştı, bugün erzurumdaki brc bayisi olan tul Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 :onyüzbinmilyonkafaatansmiley: motor arıza lambası 234 km sonrasında tekrardan yandı :@:@:@:@:@ Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 İyi akşamlar. Dün aracımı erzurumdaki tul Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 bu LPG işi tam bir arap saçı. Emminin tavsiyesi Teleflex, doğrudurda. araştırınca aradadki kalite farklılığını anlıyor insan. ama onunda heryerde servisi olmaması, her servis ve montaj elemanlarının kalitesinin Tunalı gibi olmayışı vs. ayrıca kendi adıma yaşanan ekonomik krizler nedeniyle fiyatının yüksek oluşu başka benide marka arayışına itti. izlenimlerim sizin ilk mesajınızdaki düşüncelerinize örtüşüyor. her farklı usta kit markaları konusunda bayaa bir tecrübeye sahip nedense, evet kaliteli bir ürün amma diye başlayan ve diğer markanın mutlak bir olumsuz ve kötü yanını açıklamasıyla bir anda fikrinizden cayabiliyorsunuz. ama şu bir gerçek " işçilik" ve markanın krurumsallaşmış olması, yaygın servis ağı, müşteri memnuniyeti vs. bu da BRC nin 2A mühendisliğin int. sitesinde Forum sayfasında var. Sayın hocam 2a'nın forumuna 2 defa başlık açtım , başlığımı onaylamadılar bana mesaj olarak geri döndüler, orda genel olarak teşekkürleri ,övgüleri vs... yayınlıyorlar. Bana çok da samimi gelmedi, şayet samimi olsalardı içinde hakaret vs olmayan bir başlığı onaylayıp yayına koyarlardı.Şuan için lpg sistemi sorun çıkarmasın, benim başımı ağrıtmasın yeter, başka birşey istemiyorum. 2a mühendisliği aradığımda havaya giden gazı söyledim antifirizi söyledim, bana servisle görüşmemi söylediler, madem sen garanti veriyorsun montaj hatalarına vs... bunu ,beni(tüketiciyi) incitmeden halledecek,gerekirse servise böyle bir durumun olup olmadığını şamandıra değişimi için gazın bitirilip bitirilmediğini soracak, kırmızı antifirizin içine mavi konulup konulmadığını soracak, sonrasında gerekeni yapacak.(kendi fikrim tabiiki) ama bunlar yapılmayınca bir sorun çıktığı vakit işi yokuşa sürecekleri gibi bir izlenim oluşuyor, bu da inanın hiç güven vermiyor. ben gene naçizane tavsiyemi yineliyorum, bu gibi durumlara karşı pazarlığınızı lpg'ciyle iyi bir şekilde yapın. şuan olsa lpg sistemini taktırmazdım, gider dizel alır çıkaracağı masrafa göğüs gererdim. not: brc'yi tercih etmemdeki sebep kurumsallaşmış olduğu izlenimi edinmem,servis ağının yaygın olması, mağdur olmayacağımı hissetmemdi, ama bana yaşadığım sorunlar için kiti takan servisle konuşmamı söyledikleri zaman bu iddia ettkleri şeylerin sadece laf olduğu düşüncesi hakim oldu. yazmak istediğim birkaç şey daha vardı ama ders zili çaldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 Sayın hocam 2a'nın forumuna 2 defa başlık açtım , başlığımı onaylamadılar bana mesaj olarak geri döndüler, orda genel olarak teşekkürleri ,övgüleri vs... yayınlıyorlar. Hımm... Güzel taktik... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 BRC kitimin gaza geçerken kaç derece sıcaklığa ayarlı olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bu sıcaklık neye göre belirleniyor? Neden düşük sıcaklığa ayarlanmıyor, araç hemen gaza geçer ne güzel. Böyle yapılmamasının nedeni ne? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2010 Yazar Paylaş 21 Şubat 2010 BRC kitimin gaza geçerken kaç derece sıcaklığa ayarlı olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bu sıcaklık neye göre belirleniyor? Neden düşük sıcaklığa ayarlanmıyor, araç hemen gaza geçer ne güzel. Böyle yapılmamasının nedeni ne? Gauge menüden motor sıcaklığı bölümüne gelirseniz, sıcaklığı anlık olarak gözler.. kaç derecede lpg'ye geçtiğini öğrenirsiniz.. Lpg sıvı halde depolanır ve 25 derecenin üstünde gaz haline dönüşür.. Otomobilde en verimli olduğu sıcaklık 40 derecenin üstüdür.. Bu sebeple genelde geçiş derecesi 40 dereceyer ayarlanır.. Yorum bağlantısı
Guest Sefer Uzan 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Aracımı temmuz 1 de satın aldım. bugun gaz taktırdım. my07 taktılar.aracım 9000 km de idi. rodajını tamamladıgını dusundum ve benzın fiyatlarının ucması yuzunden BRC my07 taktırdım . tavşanlıda merve otogaza gittim. yaklasık 8 saat suren bir surecten sonra aldım aracımı. ilk izlenımlerim mukemmel. arac bayılmıyor ve az yakıyor. 1650 liraya taktılar. bu benzın fiyatlarından sonra başka çare kalmadı. biraz kullandıktan sonra ne kadar yaktıgını da yazacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2010 Yazar Paylaş 3 Mart 2010 Hayırlı olsun... Çok zorlamayın.. yüksek devirlere çıkmayın... Performanslı kullanmanız gerektiğinde benzine geçin... Ekonomi yapmak için lpg'de kalın... Yorum bağlantısı
Orhan Zeki Kocaman 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 (düzenlendi) Arkdaşlar bugün aracıma BRC tüp taktırsam bana kaça mal olur? Uyum sorunu yaşarmıyım? Motorumun nereleri delinceği konusunda falan yardım almak için 2A mühendisliğin samsun temsilcilerinden biri olan bir otogazcıya gittim.... Uzun sohbet sonucunda daha önce bu tüp sistemini taktığınız focus var mı diye sordum.Yanıt evet olunca bu tüp sisteminin takılı olduğu aracın sahibiyle görüşmeye karar verdim. hemen akşamına 2009 model focusu olan ve aracına BRC marka tüp sistemini taktırmış bu kişiyle buluştukk. Buluşmanın Özetini veriyorum 1-YAKIT SARFİYATI (GÜZEL OLAN HABER) Araç 18000(onsekizbin)de, kendisi düzenli olarak çetele tutmuş ve tam dolu tankla (70 milyon demek) ortalama 320km gittiğini söledi. buda km başına 0,218lira demek ki bu bana göre müthiş bir rakam... Ayrıca kendisinin arabayı nasıl kullandığını gördüm öle biizm gibi ayağının altında yumurta varmış gibi de kullanmıyo...Aracın hakkını veriyo ) Ek bilgi: tüpü taktıralı tam 4 ay olmuş daha hiç sorun yaşamamış 2- MOTOR GÜRÜLTÜSÜ(KÖTÜ HABER) Ben aracımı alalı 2,5 ay oldu daha km si 1020'de...Yalnız aldım alalı aracın motorundan gelen ses beni rahatsız etmekteydi...Kime sorsam araç daha yeni motorun hele bi otursun ses azalır falan diyolardı...İNANMAYIN TAMAMİYLE YALAN ) bugün 18bindeki o focusun sesini duyunca sesin daha da arttığını TAM BİR DİZEL gibi çalıştığını gördüm ve tüm umutlarım suya düştü...hayır adam bide bizim kaputlarda yeri olupta kensisi olmayan yalıtım malzemesini alıp taktırmış... bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim... Sağlıcakla kalın 5 Mart 2010 tarihinde Orhan Zeki Kocaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Motor sesi konusunda: hiçbir mekanik aksamın sesi, çalışma verimi tarladaki domates gibi olgunlaşamaz, aksine bozulmaya doğru gider. Yalnız 115.000km deki benzinli focus aracımın motor sesi, arka camdaki stop plastiğimin cama değme sesine bile ulaşamazken, focus motorlarında rahatsızlığı bırakın, ses duyulmaz? Tabii motorda sorun yok ise! Yorum bağlantısı
Guest Fuat 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Arkdaşlar bugün aracıma BRC tüp taktırsam bana kaça mal olur? Uyum sorunu yaşarmıyım? Motorumun nereleri delinceği konusunda falan yardım almak için 2A mühendisliğin samsun temsilcilerinden biri olan bir otogazcıya gittim....Uzun sohbet sonucunda daha önce bu tüp sistemini taktığınız focus var mı diye sordum.Yanıt evet olunca bu tüp sisteminin takılı olduğu aracın sahibiyle görüşmeye karar verdim. hemen akşamına 2009 model focusu olan ve aracına BRC marka tüp sistemini taktırmış bu kişiyle buluştukk. Buluşmanın Özetini veriyorum 1-YAKIT SARFİYATI (GÜZEL OLAN HABER) Araç 18000(onsekizbin)de, kendisi düzenli olarak çetele tutmuş ve tam dolu tankla (70 milyon demek) ortalama 320km gittiğini söledi. buda km başına 0,218lira demek ki bu bana göre müthiş bir rakam... Ayrıca kendisinin arabayı nasıl kullandığını gördüm öle biizm gibi ayağının altında yumurta varmış gibi de kullanmıyo...Aracın hakkını veriyo ) Ek bilgi: tüpü taktıralı tam 4 ay olmuş daha hiç sorun yaşamamış 2- MOTOR GÜRÜLTÜSÜ(KÖTÜ HABER) Ben aracımı alalı 2,5 ay oldu daha km si 1020'de...Yalnız aldım alalı aracın motorundan gelen ses beni rahatsız etmekteydi...Kime sorsam araç daha yeni motorun hele bi otursun ses azalır falan diyolardı...İNANMAYIN TAMAMİYLE YALAN ) bugün 18bindeki o focusun sesini duyunca sesin daha da arttığını TAM BİR DİZEL gibi çalıştığını gördüm ve tüm umutlarım suya düştü...hayır adam bide bizim kaputlarda yeri olupta kensisi olmayan yalıtım malzemesini alıp taktırmış... bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim... Sağlıcakla kalın Uyum sorunu yok( montaja bağlı elbette) Biçilen bir yer yok (pipo dedikleri sistemle takılacaksa) Çekişde performanslı kuulanımda hissedersiniz. Kriter olsun diye yazıyorum,sürekli ralli yapıyor değilim. Montaj öncesi benzinde 2. vites de son hız 95-97 km Montaj sonrası LPG de 2. vitesde son hız 90 km. Bundan sonra da bu mesafeler geçerli olacaksa hiiiiç girmeyin bu işe. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 Pipo var mı pipo? Napıcan pipoyu,sigarayı bıraktın pipoyamı sardın şimdide.Sanane adamın piosundan.Sen kendi Gazlı Focusuna bak. :lol2: Yorum bağlantısı
Guest Fuat 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 yahu merak ettik kardeşim.Çekiş nasıl çekiş? Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 5 Mart 2010 Paylaş 5 Mart 2010 focuslar sesli çalışıyor gerçekten .babamda toyota vardı en sevdiğim yanı motorun sessizliğiydi. Yorum bağlantısı
Orhan Zeki Kocaman 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 (düzenlendi) Yapmayın Çağlar bey ben başka arabalardan duymadığım motor sesini duymaktayım... dedimya bide o 18bindeki focusun motor gürültüsünü duyuncaaa...... demekki benimki normalmiş dedimm.... Arkadaşlar sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum aracınızı kullanırken motordan gelen sesten rahatsız olan bitek benmiyimmm ) Bence aracım(focus) benzinli bir aracın ne sessizliğine sahip nede olması gereken ses yalıtımına... Düşünün adamlar kaputun altındaki yalıtım keçesini bile takmamışlar maliyet biraz daha düşsün diye..Ben sürüş esnasında bu sesten açıkçası rahatsız olmaktayım 6 Mart 2010 tarihinde Orhan Zeki Kocaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Yapmayın Çağlar bey ben başka arabalardan duymadığım motor sesini duymaktayım... dedimya bide o 18bindeki focusun motor gürültüsünü duyuncaaa...... demekki benimki normalmiş dedimm.... Arkadaşlar sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum aracınızı kullanırken motordan gelen sesten rahatsız olan bitek benmiyimmm ) Ben 33.000 km'deyim. İlk gün neyse şimdi de o. Motor sesi özellikle 4000-5000 devirden sonra rahatsız edici, onun dışında rahatsızlık verici düzeyde ses yok. ÇAğlar Bey'in aracı otomatik, bahsettiğim yüksek devirlere pek çıkmaz. Ben daha çok yol sesinden şikayetçiyim. Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 motor sesini seviyorum alıştım ama yol sesi diğer mekanik sesler onlar evet rahatsız ediyo Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 6 Mart 2010 Paylaş 6 Mart 2010 Arkdaşlar bugün aracıma BRC tüp taktırsam bana kaça mal olur? Uyum sorunu yaşarmıyım? Motorumun nereleri delinceği konusunda falan yardım almak için 2A mühendisliğin samsun temsilcilerinden biri olan bir otogazcıya gittim....Uzun sohbet sonucunda daha önce bu tüp sistemini taktığınız focus var mı diye sordum.Yanıt evet olunca bu tüp sisteminin takılı olduğu aracın sahibiyle görüşmeye karar verdim. hemen akşamına 2009 model focusu olan ve aracına BRC marka tüp sistemini taktırmış bu kişiyle buluştukk. Buluşmanın Özetini veriyorum 1-YAKIT SARFİYATI (GÜZEL OLAN HABER) Araç 18000(onsekizbin)de, kendisi düzenli olarak çetele tutmuş ve tam dolu tankla (70 milyon demek) ortalama 320km gittiğini söledi. buda km başına 0,218lira demek ki bu bana göre müthiş bir rakam... Ayrıca kendisinin arabayı nasıl kullandığını gördüm öle biizm gibi ayağının altında yumurta varmış gibi de kullanmıyo...Aracın hakkını veriyo ) Ek bilgi: tüpü taktıralı tam 4 ay olmuş daha hiç sorun yaşamamış 2- MOTOR GÜRÜLTÜSÜ(KÖTÜ HABER) Ben aracımı alalı 2,5 ay oldu daha km si 1020'de...Yalnız aldım alalı aracın motorundan gelen ses beni rahatsız etmekteydi...Kime sorsam araç daha yeni motorun hele bi otursun ses azalır falan diyolardı...İNANMAYIN TAMAMİYLE YALAN ) bugün 18bindeki o focusun sesini duyunca sesin daha da arttığını TAM BİR DİZEL gibi çalıştığını gördüm ve tüm umutlarım suya düştü...hayır adam bide bizim kaputlarda yeri olupta kensisi olmayan yalıtım malzemesini alıp taktırmış... bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim... Sağlıcakla kalın Valla benim araba 5 binde ve bugüne kadar motor sesini sadece 4000 deviri geçtiğimin kısmet olduğu 4-5 kez duyabildim.Çoğu zaman arabamın çalıştığını bile anlamıyorum,sadece şu arka kapı fitillerinden gelen sesler var,onlarıda sıkılaştırınca geçiyormuş,götürücem servise kış lastiklerini değiştirmeye gidince.Ben arabamdan çok memnunum,ne bir ses,ne bir titreme ne de yol tutuş v.s. sorunu yok. C sınıfı olarak bu paraya (bana 41 TLye mal oldu) Türkiyede alınacak en iyi araba bence.Sizde arabanızın kıymetini bilin,güzel günlerde kullanın.Bu arada LPG taktırtmayı kesinlikle düşünmeyin,şu linke bir göz atın yazılan yazı şu ve devamı linkte... "Yanlış Cihancım. Mertol'un amacı performans yada ekonomi değildi + motor indirme muhabbetide bundan olmadı. Arabanın iki temel yakıt stratejisi var bunlardan biri kapalı devre yönetim (cloosed loop) diğeride açık devre yönetim (open loop). Tüm piggy-back modüllerde temel tuning prensibi arabanın STFT değerini mümkünse 0 değilse +/-3 seviyesinde tutmaktır. Bunun olmadığı yerde cloosed loopda araba yakıtı tanımlanmış hedefleri doğrultusunda kendi kafasına göre kısar yada arttırır. Open loop a geçtiğinde STFT devre dışı kalsada LTFT kalmaz ve eğer ECU yakıtı kısmış ve bunu LTFT de tanımlamışsa gazladığın anda fakire kayacaksın demektir. Mertolun amacı doğru kalibrasyonu yapmaktı ve yaptı bunla ilgili bir sıkıntısı olmadı. Sıkıntı gerizekalı Ford'un 115 lik focus ve 128 lik mondilerde ecunun 1-4 ve 2-3 üncü silindirleri ayrı ayrı yönetmesi. Makine V4 mantığıyla çalışıyor, her iki ön oksijen sensöründen gelen verileri ayrı ayrı işleyip 1-4 için ayrı 2-3 için ayrı yakıt stratejisi geliştiriyor. Ve bunu çok hızlı yapıyor motor biriten focus ve mondilere bak genelde 2nci silindiri yada bu silindirin subabını yediğini görürsün, 2nci silindir ateşleme sırasındaki son silindir ve tüm piggy ler 1nci slindire göre strateji oluşturur, 1nci silindir zamanlamasını baz alan piggy yakıtı hesaplarken mondinin beyni straqtji değiştiriyor ve sonu hüsran malesef, ne yaparsan yap tek şansın 4-2-1headers tek lambda ve iyi bir aftermarket ecu bundan sonra istediğini yap motora tık demiyor. Piggy üstündeyken zamanla 2-3 silindir grubunun LTFT si -20lere kayıyor, sen gazlayınca LTFT hala devrede -20 yakıt = detanasyon = yüksek EGT = yandı gülüm keten helva zaten normalde turbodan beter egt si olan bi araba. Uzun lafın kısası istersen LPG tak, istersen AEM F/IC tak, istersen e-manage tak istersen smt6 tak yani performans piggy-back i,lpg piggy-back i farketmiyor. Bu olayın LPG yi şuna göre yada buna göre kalibre ettiylede alakası yok, yakıtı manuple edilen çift kat.lı 4 silindirli fordlar bu ecu yönetimiyle gazladın mı openloop da nirvanaya ulaşıyor. LPG takılmazmı takılır ama 4000 deviri geçiceksen mutlaka benzin kullanacaksın ve alt devirde de dip gaz yapmayacaksın, lpg den benzine geçer geçmez basmayacaksın (önce kendini toparlayacak) ölme eşşeğim ölme anlayacağın. Aklı olan 115 lik focusa ve 128 lik mondiye lpg yada başka bir piggy taktırmaz, benzinle paşa paşa uzun yıllar biner arabasına. " http://www.otoclubturkiye.com/forum/Pekbidolu-....html&st=40 Yorum bağlantısı
Recommended Posts