Osman Nuri Eser 28 Nisan 2010 Paylaş 28 Nisan 2010 bugun itibariyle ankara da brc servisi mavi denizlerde aracıma lpg kiti taktırdım sonuç lpgden çekinen bir kişi olarak beni gayet mutlu etti şuan için herşey yolunda inş. sıkıntı olmaz en azından öyle umuyorum..ilerki günlerde bakalım neler olacak paylaşacağım.. Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 29 Nisan 2010 Paylaş 29 Nisan 2010 Hayırlı olsun,bu benzin fiyatlarında Lpg çok mantıklı. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Eser 29 Nisan 2010 Paylaş 29 Nisan 2010 Hayırlı olsun, kaça taktırdınız? 1500 tl kredi kartıyla 10 taksite böldüler.. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 29 Nisan 2010 Paylaş 29 Nisan 2010 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 Babam da yeni tektırdı eco tech mi neymiş. O kadar ısrar ettim, yolda 5000 km bile yapmıyorsun bari atiker ve ya brc takdır diye dinlemedi. 2 ay sonra yedek parça bulamazsa ne demek istediğimi anlayacaktır. Yorum bağlantısı
Erdoğan Yeşilçiçek 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 bugun itibariyle ankara da brc servisi mavi denizlerde aracıma lpg kiti taktırdım sonuç lpgden çekinen bir kişi olarak beni gayet mutlu etti şuan için herşey yolunda inş. sıkıntı olmaz en azından öyle umuyorum..ilerki günlerde bakalım neler olacak paylaşacağım.. Hayırlı olsun mutlu ve ekonomik sürüşler.... Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 Hayırlı olsun, sorunsuz kullanımlar dilerim. Ben de önceki hafta Mavi Denizler'den fiyat ve uygulama bilgisi almıştım BRC için. Daha sonra BRC ve Atiker uygulaması yapan başka bir firmada (bir tanıdık referansıyla) yaptığım görüşmede Atiker'de karar kıldık ve uyguladık. Şu an için çok memnunum... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 Hayırlı olsun, sorunsuz kullanımlar dilerim. Ben de önceki hafta Mavi Denizler'den fiyat ve uygulama bilgisi almıştım BRC için.Daha sonra BRC ve Atiker uygulaması yapan başka bir firmada (bir tanıdık referansıyla) yaptığım görüşmede Atiker'de karar kıldık ve uyguladık. Şu an için çok memnunum... Hayırlı olsun Atiker doğru seçim olmuş. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 Babam da yeni tektırdı eco tech mi neymiş. O kadar ısrar ettim, yolda 5000 km bile yapmıyorsun bari atiker ve ya brc takdır diye dinlemedi. 2 ay sonra yedek parça bulamazsa ne demek istediğimi anlayacaktır. keşke o kiti taktırmasaydınız, bizim şirket aracına taktırdık resmen rezillik, kaç defa gitmemize ragmen bi sonuca ulaşamadık, şu anda malesef öle biniyoruz umarım sizinki bu şekilde olmaz... Yorum bağlantısı
Osman Nuri Eser 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 hayırlı olsun teşekkürler arkadaşlar.. Hayırlı olsun, sorunsuz kullanımlar dilerim. Ben de önceki hafta Mavi Denizler'den fiyat ve uygulama bilgisi almıştım BRC için.Daha sonra BRC ve Atiker uygulaması yapan başka bir firmada (bir tanıdık referansıyla) yaptığım görüşmede Atiker'de karar kıldık ve uyguladık. Şu an için çok memnunum... teşekkürler.sizide hayırlı olsun sorunsuz kullanımlar diliyorum ekonomik sürüşler.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2010 Paylaş 3 Mayıs 2010 BRC kiti aralık ayında taktırdım, 1 depo harcadıktan sonra ayar yapılmıştı o zaman. Ondan sonra herhangi bir ayar yapılmadı 4 aydır biniyorum. Şimdi havalar ısındı malum yaza giriyoruz herhangi bir ayar yaptırmak gerekiyor mu? Takılırken 10 bin km. yapınca gel demişlerdi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Mayıs 2010 Paylaş 3 Mayıs 2010 Bakıma gidince bakarlar. tüketimde çekişte sorun yo karıza lambası yanmıyorsa kurcalamamak lazım Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 4 Mayıs 2010 Paylaş 4 Mayıs 2010 uzun zamandır inceliyorum. özellikle forumumuzun yorumlarından da yola çıkarak BRC MY-07 taktırmayı düşünüyorum. görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 4 Mayıs 2010 Paylaş 4 Mayıs 2010 Hayırlı olsun.Doğru karar.İşinin ehli ellerde tabiki. sağolun Fuat bey. aklımda biçok soru vardı. ama forumda hepsinin cevabı var. artık karar bize kalıyor. Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 4 Mayıs 2010 Paylaş 4 Mayıs 2010 Önünde iki seçim var bence,Ya satıp dizel alacaksın, Yada LPG leneceksin. Sıfır aldığını düşünürsek çok bile beklemişsin bence. Ayda 300-500 km yapanlar için geçerli değil tabiki. kışın çok km yapmıyorum. ancak yazın aradaki fark kapanıyor haliyle. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 Hangi marka taktırırsanız taktırın, mutlaka yetkili bayisinde taktırın. Düşündüğünüz markanın Türkiye distrübütöründen bulunduğunuz ildeki bayilerin adreslerini alabilirsiniz. Bayiler arası seçimi ise, internetten araştırarak, kullanıcı yorumlarına bakarak yapın derim. Yorum bağlantısı
Barış Özyurt 17 Mayıs 2010 Paylaş 17 Mayıs 2010 Aracım 2000 model Focus 1.6. 3 sene önce 100.000 km'deyken BRC marka LPG taktırdım. Şu an 160.000 km'de ve 4000 km'de 1lt. civarı yağ eksiltiyor. Bunu arabamı devamlı götürdüğüm ve bilgisine güvendiğin ustama sordum, şunu söyledi. "1999-2001 model makyajsız Focus'ların motorlarının(ZetecS) segman yapıları LPG'de oluşan yüksek sıcaklık ve kuruluğa dayanacak şekilde değil, o yüzden bu arabalara LPG takılınca belli bir km sonra yağ yakmaya başlıyor, yapacak bir şey yok" dedi. Hatta aynı şekilde LPG ile uzun km'ler kullanılmış ve rektefiye olmakta olan 2000 model Focus'u gösterdi "bak bunu rektefiye ediyoruz" dedi. Ben de "Ama taksiler 250-300 bin km'leri görüyor" dedim. "Onların hemen hemen hepsi makyajlı kasa olanlar, onların motorlarının(ZetecSE) segman yapıları daha dayanıklı, onlar LPG'de çok yüksek km'ler yapsa bile böyle bir sorun çıkmıyor" dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı. Ustanın bu söyledikleri doğru mudur ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2010 Paylaş 17 Mayıs 2010 Vesile ile: taksi olarak kullanılan otomobiller neredeyse devamlı sıcak motor ile yol alır, egzos-akü-fren-motor ömürleri kıyaslamak yanlış olur, kaldı ki 200-500.000km gibi bilgiler istatistiksel değil kulaktan dolmadır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2010 Paylaş 17 Mayıs 2010 Peki motor yenilerdken zetec-se parçası mı takıyorlar? Parçalar aynı diye biliyordum, parça satarken s yada se yazmıyor. 1.6 diye geçiyor Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Mayıs 2010 Paylaş 17 Mayıs 2010 Yukarıda yazanlar işin hikaye kısmı...Motorunuz eğer SE olsaydı bu sefer de usta makyajsız motorlar tam uyum sağlıyor diyecekti F1 kasa motorlarında bu şekilde bir sağlamlık,dayanıklılık söz konusu değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2010 Paylaş 17 Mayıs 2010 S- SE arasında ana kol yataklarda fark vardı sanırım, segmanı hatırlamıyorum. Parça temin edillirken, şase nosu yazılır uygun parça nosu sistemde yazar. Yukarıda yazanlar işin hikaye kısmı...Motorunuz eğer SE olsaydı bu sefer de usta makyajsız motorlar tam uyum sağlıyor diyecekti F1 kasa motorlarında bu şekilde bir sağlamlık,dayanıklılık söz konusu değil. bu da piyasada oldukça yaygın bir söylem dilin kemiği yok ki. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Ben Brc taktırdım aynı araçtan var bendede hiç bir sıkıntı olmadı . Tavsiye ederim. Bir şu sıkıntısı var aracı tam devir kullanıp sıkıştırdığınız zaman benzine geçiyor... Başka araçlarıda sordum onlarda aynısını yapıyormuş... Yorum bağlantısı
Recommended Posts