Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 32'lik tank 25 litre lpg ancak alır.. Bence eziyet.. Simit taktırın.. Bende 52'lik simit var. yola çıktımmı 650 km gidiyorum... Herhangi bir lpg'ci yapar.. Boruları değişmeleri gerekebilir.. Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 32'lik tank 25 litre lpg ancak alır.. Bence eziyet.. Simit taktırın.. Bende 52'lik simit var. yola çıktımmı 650 km gidiyorum... Herhangi bir lpg'ci yapar.. Boruları değişmeleri gerekebilir.. Ruhsatta bi değişiklik olmuyormu???BRC servisine götürsem??? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 Ruhsatta bi değişiklik olmuyormu???BRC servisine götürsem??? Hiç bir değişiklik gerekmez bence.. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Muayenede sıkıntı olmaz mı? Çünkü proje onların elinde ve ne kadarlık tank ve nasıl tank olduğu onların sisteminde kayıtlıdır. Yorum bağlantısı
Faruk Durmuş 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Muayenede sıkıntı olmaz mı? Çünkü proje onların elinde ve ne kadarlık tank ve nasıl tank olduğu onların sisteminde kayıtlıdır. benim bildiğim kadarıyla muayene sırasında ne tip ve ne kadarlık tüp olduğu kaydı yapılıyor. onay ona göre veriliyor. muayene öncesi değiştirirsek sorun olmaz sanırım?? Yorum bağlantısı
Hamit Sakarya 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Merhaba arkadaşlar.Focus aracıma temmuz başında brc marka lpg taktırdım.Sıkıntısız biniyordum ama bugün normal çalışırken aracı durdurdum tekrar çalıştırdığımda ise led göstergelerin çalışmadığını fark ettim.aradan saat geçtikten sonra tekar baktığımda çalışıyordu ama biraz yol alınca tekar söndü.Biraz sonra tekrar yandı aracı durdurdum tekrar çalıştırdım yandı ama gaza gecince tekrar söndü.Biraz yol aldım tekrar yandı.Benzinde çalışıyormuş gibi yandı yani kırmızı lambada yandı.Sonra tekrar söndü.Sönükken düğmeye bastığımda hiçbir faaliyet olmuyor nedeni ne olabilir acaba. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 (düzenlendi) benim bildiğim kadarıyla muayene sırasında ne tip ve ne kadarlık tüp olduğu kaydı yapılıyor. onay ona göre veriliyor. muayene öncesi değiştirirsek sorun olmaz sanırım?? Benim aracımda 45 lik simit tüp var 35 litre alıyor.Bagajda 5 cm lik bir yükseklik oluşturuyor.Tüpün çevresine 5 cmlik sünger yerleştirdim ve bagaj hizası aynı oldu.Diğer yönden tankınızı değiştirip simit tank yaparsanız herhangi bir problem yaşamazsınız.Önemli olan şu anda LPG aracın ruhsatına işlenmiş vaziyettemi.Eğer işli vaziyette ise simit tank yaptırabilirsiniz 19 Ağustos 2011 tarihinde ?ahin Topalo?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus Kağan Turan 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 merhaba dün itibariyle brc nin en son çıkan bir modelini taktırdım 1 hafta önce gelmiş ustamla konuştum üçel ümraniyede montajı yaptırdım yağlama sistemiyle beraber 1590 tl ye geldi montajda aracın başında durdum manifolda oldukça yakın yerden delip montajı yaptı fakat gelirken farkettimm ki klimayı açınca acayip derecede içeri gaz kokusu geliyor bunun diğer kötü tarafı da bir üsrew sonra uykum gelmeye başlıyor. bu genel bir problemmi yoksa başka bir sıkıntımı var? Yorum bağlantısı
Okan Kılıçoğlu 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 merhaba dün itibariyle brc nin en son çıkan bir modelini taktırdım 1 hafta önce gelmiş ustamla konuştum üçel ümraniyede montajı yaptırdım yağlama sistemiyle beraber 1590 tl ye geldi montajda aracın başında durdum manifolda oldukça yakın yerden delip montajı yaptı fakat gelirken farkettimm ki klimayı açınca acayip derecede içeri gaz kokusu geliyor bunun diğer kötü tarafı da bir üsrew sonra uykum gelmeye başlıyor. bu genel bir problemmi yoksa başka bir sıkıntımı var? bende en son sistemi taktırdım ama deldirme yaptırmadım. pipo uygulaması denıyormus delinmeden yapma olayına. baska bi problem su ana icin gözüme carpmadı. Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan 8 Eylül 2011 Paylaş 8 Eylül 2011 arkadaşlar benim arabada da brc my11 pipolu sıralı tüp takılı.araba boştayken yolda kırmızı ışıkta farketmiyor stop ediyor.sizce neden ? Yorum bağlantısı
Murat Cıbır 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar... yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum gerek yetkili servis gerek özel servisler sıkıntıyı bulamadılar.Aracımı aldıktan hemen sonra Aldesa marka lpg taktırdım başlangıçta gayet memnundum.Örnek 20 tl lpg ile şehir içinde 85 km giden araç 45-50 km ye düştü.Lpg ustasına git gel en sonunda tartıştık kiti söktürdüm BRC marka kit taktırdım ama malesef sorun geçmedi.Bunun üzerine bobin buji kabloları değiştirdik yok olmuyor.....Sonra başka bir usta triger değişip değişmediğimi sordu değiştirmiştim onda bir ayarsızlık olduğunu söyledi servise gittim trigeri tekrar kontrol ettirdim ayarsız dendi tekrar ayarlandı oh dedim düzeldi...ama malesef yine yakıt yüksek bunun üzerine başka bir lpg ustasına gittim aracımın yakıt püskürtme milisaniyelerinin yüksek olduğunu benzinde 3,2 milisaniye olması gerekirken benim aracımın 3,9 ile 4,2 milisaniye arasında olduğunu söyledi..Tekrar servise gittim orda araçta bir arıza olmadığını normal olduğu söylendi.Ben kendi çapımda carbon clean,boğaz kelebeği temizliği vb. işler yaptırdım ama sorun bitmedi bir usta bana aracın beynini serviste format attır sonra yeniden yazılımı yüklet gecer dedi onuda yaptırdım yine olmadı arkadaşlar bu konu ile ilgili bilgisi olan var ise yardımcı olsun bana artık canıma tak etti...... Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Sizlerinde belki başına gelebilir. Aracımda bir süredir tekleme vardı.Aynı sattığım mondeo gibi. Bunda da ilk etapta bulamadık. Sağolsun mavi denizler lpg de tuncay abi oldukça ilgilendi.Önce 1 enjektörü değiştirdim. Yaklaşık 1000 km sıkıntı olmadı sonrasında tekrar başladı. Bilgisayara bağlattığımda ateşleme sıra hatası veriyordu(p3000 idi zannedersem) Orda bilgisayara bağladığında ise saat gibi çalışıyordu.Ateşleme bobininin değişmesi gerektiğini söyledi orda çalışan bir kişi. Banada mantıklı geldi zaten km gelmişti en azından belki faydası olur dedim ve buji, buji kabloları ve bobini değiştim. Ama yaklaşık 300-400 km sonra yine başladı. Tekleme yaptığında lpg borularını pense ile sıkıp bıraktığımda bazen düzeliyordu veya enjektörün üstüne ufak tıkladığımda düzelebiliyordu. Bazende enjektörün soket kısmını söküp tekrar taktığımda yine düzeliyordu. Bu durumu tuncay beye ilettiğimde öncelikle yapılması gerekenleri yaptığımıza göre tesisata bakmak lazım ama çok nadir olur böyle bir hata dedi. Sonrasında en çok arıza yaptığını düşündüğüm birinci enjektörün soketini kablosunun bir kısmı ile beraber kestik sonra yenisini taktık. Şeytan kulağına kurşun o günden beri yaklaşık 5000 km oldu sıkıntı yaratmadı. Bu durumuda ihmal etmeyin derim eğerki arabanızda tekleme sıkıntısı varsa. Yorum bağlantısı
Faruk Sevgili 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Bazen 2a nın elinde ürün kalmayabiliyor, bizimde beklediğimiz oluyor , O sıra müşterilerimize ürünler gümrükten bu akşam çekiliyor yarrın elimizde olur diyebiliyoruz. Bu ürünü gümrükten bizim çektiğimiz anlamına gelmiyor dostlar. Bir yanlış anlaşma olabilir diye düşünüyorum. Sevgili Mehmet Özyürek, BRC nin yurt içinde üretildiği rakipler tarafından anlatılıyor, Tüm ürünler gümrükten çekiliyor ve bizlere gönderiliyor. 4 ay öncesine kadar su hortumları ve bakır borular yerli kullanılıyordu ancak sırf bu söylentiler yüzünden insanların kalbi çürümesin diye borular dahil tüm kitlerimiz ithal olarak geliyor artık, İsteyen tüketiciler en yakın BRC servisine giderek kitleri görebilirler, Yerli borularla ithal borular kendisini bariz gösteriyor zaten. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Faruk bey peki eskiden taktıranlar ne olacak.Onlarda yani bizlerde takılı olan kitte o zaman yerli borular kullanıldı demektir.Ki yukarıda yazdıklarınıza göre ithal borular daha kaliteli anlamı çıkıyor.Brc ye karşı bizim kalbimiz çürümüyormu bu durumda Yorum bağlantısı
Faruk Sevgili 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 En ufak sorun olduğu durumunda Yenisi ile değiştirilir , sorun olmadığı sürece değiştirmeye gerek bulunmamaktadır. 10000.km bakımlara gittiğinizde bunlar gözden geçiriliyor zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2011 Yazar Paylaş 21 Kasım 2011 Testipinizi doğru olarak kabul edersek, tek sonuç çıkar, termostatınız bozuk... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2011 Yazar Paylaş 21 Kasım 2011 Termostat sağlamsa, lpg kalibrasyonu veya lpg'nin bir parçası bozuk... Termostatı sağlam olan ve yürüyen bir arabanın motor suyu sıcaklığı 40 derecenin altına düşmez... Yorum bağlantısı
Faruk Sevgili 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Selamlar 1 haftadan bu yana iki defa başıma geldi ikisinde de aynı yol aynı saat ; kısaca özetleyim ; -Edirne Karaağaç semtine gittiğimizde arabayı 3-4 saat bırakınca hava epey soğuk olunca arabaya geri dönüş için bindiğimizde tabi arabadaki 4 kişinin etkisiyle ön cam buğ oluyor buğ açsın diye kalorifer açıyorum ve yolla çıkıyorum 5 km lik düm düz bir yol burada araba tabi cepheden rüzgarı alıyor geç ısınıyor ve lpg geç geçiyor ama lpg geçtikten 10 sn sonra gaz uyarı başlıyor ve araba benzine geçiyor aynı anda düğmeden aç kapa yapıncada direk uyarıya geçiyor hemen benzin istasyonuna girip gaz aldım ama uyarı geçmedi , sonra düğmeden benzine aldım kaloriferi kapadım 5-10 dk kullandım sonra lpg geçtim ve sorun ortadan kalktı . Benim sahsi fikrim araba kaloriferi açınca ısınması gecikiyor belli bir müddet sonra bir şekilde lpg geçiyor ama kalorifer ve soğuk cepheden gelen havanın etkisiyle ısı düşünce hata vermeye başlıyor. aracım 2006 fiesta 1.4 brc bravo takılı yaklaşık 3 yıl ve 30 bin km dir. filitreleri değişeli 5 bin km olu Burada yaptığımı düşündüğüm yanlış kalorifer en sıçak ta ve ortadan bir fazla fanda çalıştırmak diye düşünüyorum. Geçiş ısısını birazcık yükseltmrnizde yarar var, birde su seviyenizi kontrol edin , seviye düşükse ondanda yapabilir, saygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2011 Yazar Paylaş 21 Kasım 2011 Sevgili Mehmet Özyürek, BRC nin yurt içinde üretildiği rakipler tarafından anlatılıyor, Tüm ürünler gümrükten çekiliyor ve bizlere gönderiliyor. 4 ay öncesine kadar su hortumları ve bakır borular yerli kullanılıyordu ancak sırf bu söylentiler yüzünden insanların kalbi çürümesin diye borular dahil tüm kitlerimiz ithal olarak geliyor artık, İsteyen tüketiciler en yakın BRC servisine giderek kitleri görebilirler, Yerli borularla ithal borular kendisini bariz gösteriyor zaten. Saygılarımla. Bana hitaben yazmışsınız Faruk Bey, Bu konuda herhangi bir yerde bir yorum mu yapmışım.. ? Yoksa bilgilendirme mi. ? Saygılar.. Yorum bağlantısı
Faruk Sevgili 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Bana hitaben yazmışsınız Faruk Bey, Bu konuda herhangi bir yerde bir yorum mu yapmışım.. ? Yoksa bilgilendirme mi. ? Saygılar.. Bilgilendirme ) Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 (düzenlendi) Faruk Bey, brc kitlerde regülatör temizliği yapılıyor mu? Yapılıyorsa periyod ne olmalıdır? Kit my07 21 Kasım 2011 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Faruk Sevgili 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Regülatör temizliği yoktur Sıralı sistemlerde, Ancak kullanım şartlarına, Aldığınız yakıta göre, Antifiriz kullanımına göre regülatör ömürleri değişkenlik gösterebilir. Bu durumunda Ya tamir takımını değiştirirsiniz yada yenisini takarsınız. Bakım prosüdürüne göre 50.000 km de tamir takımı değişimini önerirler ama Biz bozulana kadar devam diyoruz. genius 1200 mbar regülatörün yenisi KDV dahil 265 tl ye takıyoruz, Tamir takımını 120 tl ye değiştiriyoruz. Saygılar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Benim ki 50 bin olmak üzere, kontrol etmekte fayda var. Cevap için teşekkürler Yorum bağlantısı
Engin Deniz 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Benim Passatın aküsü bitti hafta sonu. Yeni akü takıldı. Ondan sonra araç LPG ye geçmemeye başladı. Geçsede 2-3 saniye sonra geri benzine atıyor. Akü değişikliği buna sebep olmuş olabilir mi ? Acaba yazılım mı silindi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts