İçeriğe Yönlendir

BMW E30 3.25 I ...

Misafir

Recommended Posts

Cihan Tiftik
Eee? Şehir içinde ne yakıyo? Onu söyle.

Ben şuan 4.4 le km de 1YTL yakıyorum. Bu da yaksın yaksın 1,5 YTL yaksın abi. ;) Allah lpg ye zeval vermesin.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Bak son şansın. Temmuz geliyor. Kafa kafaya veririm mondiyi ;)

Evin/işin 1km uzağına parkedip yürüyeceksen geleyim şimdi abi mondiyi almaya. :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Galiba satmayacaz abi. Artık iki günde bir,günde 10-15km alışverişe kullanılıyor alet. ;)

Yorum bağlantısı
Öyle bir araba burda da öğrenci arabası olur. Heralde bu araba bizim fiestalardan daha ucuzdur.

Hakan abi istersen e30 fiyatlarını bi arastır türkiyede :nazar:

Abi bu tam efsane; E30 M3 EVO2. :tap: 0-100'ü 3.2 sn de yutanı bilem var. :p

Cihan o sürede 0-100 yapmak için s14 motoru degiştirmek lazım senin bahsetigin b25leri bile olsa sanmıyorum orjinali 6.2 sndir :)

Evo I 192 Hp 0-100 7.5 sn s14b23

Evo II 212 Hp 0-100 7.0 sn sb14b25

Evo III 235 Hp 0-100 6.2 sn sb14b25

araca gelince efsaneden öte bir aractır gidişi kalkısı viraj kabiliyeti tepkileri inanılmazdır :)

http://img117.imageshack.us/my.php?image=dsc00016vr5.jpg

http://img362.imageshack.us/my.php?image=dsc00052jo9.jpg

toplantıya katılan bir abimizin aracı evo2

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Cihan o sürede 0-100 yapmak için s14 motoru degiştirmek lazım senin bahsetigin b25leri bile olsa sanmıyorum orjinali 6.2 sndir :nazar:

Bahsettiğim araçlar standart evo/evo2 lerdan biraz(!) farklı yalnız. 900hp+ civarı aletler.

Yorum bağlantısı

bende diyorum ki o aletlerin üzerindeki motor degişmiştir s14 kodlu motordan 900 hp alınması imkansızdır ...

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
(düzenlendi)
foto? :) canlısını görsek de olur :D

Eski sanayide hocam paramparca bir şekilde :)

Resim :)

tarihinde Mehmet Ali K tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

link hatalı ehbab,

yanına giderken ara beni gidelim beraber :D

edit : link duzeldi

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

tamamdır, uluborludan 5.30 gibi gelmiş oluyorum

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yarın görüşmek üzere hocam imamdan önce bi sigara daha o zaman :D

tarihinde Mehmet Ali K tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kayta

Merhaba Eski bir M-Tech E36 3.20 coupe Kullanıcısı olarak seni tebrik ederim Harika bir seçim Yapmışsın..Güle güle kullan.Bmw ler sanıldığı kadar masraf çıkartan araçlar değil fakat gerçekten iyi bakılırsa.. 3 sene boyunca sadece periyodik bakım yaptırdım haricinde hiçbir sorun yaşatmadı.izmirde bir arkadaşa sattım sattığım arkadaş 2 hafta önce benden aldığı paranın 3 bin ytl üstüne sattı.2 senede masraf etmeden bindi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Araç toplamak, hele ki bu zamanda çok zor bir iş haline geldi. Bol sabır ve bol resim dilerim.

Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, iyi modifiyeler (+Borbet) kolay gele...

Yorum bağlantısı
Merhaba Eski bir M-Tech E36 3.20 coupe Kullanıcısı olarak seni tebrik ederim Harika bir seçim Yapmışsın..Güle güle kullan.Bmw ler sanıldığı kadar masraf çıkartan araçlar değil fakat gerçekten iyi bakılırsa.. 3 sene boyunca sadece periyodik bakım yaptırdım haricinde hiçbir sorun yaşatmadı.izmirde bir arkadaşa sattım sattığım arkadaş 2 hafta önce benden aldığı paranın 3 bin ytl üstüne sattı.2 senede masraf etmeden bindi.

Teşekkür Ederim

E21 atlayarak sırayla geliyorum :kutlama: sırada E36 M3 321lik :D

Araç toplamak, hele ki bu zamanda çok zor bir iş haline geldi. Bol sabır ve bol resim dilerim.

Teşekkür Ederim

Kesinlikle Bol Sabır Hele Ki Ramazan Ayında :D

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, iyi modifiyeler (+Borbet) kolay gele...

Teşekkür Ederim

Borbet'i bende düşünüyordum fakat ankaraya gidene kadar bütün taksicilerin ayagında BORBET :dance2:

Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen

güzel makina tebrik ederim toplandıktan sonra resimlerini görmek isteriz...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...