İçeriğe Yönlendir

BMW E30 3.25 I ...

Misafir

Recommended Posts

Teşekkür ederim bütün işlemler bittikten sonra bütün resimleri aynı anda slayt halinde paylaşmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı

Az önce aracı boyaya bıraktım kaporta tamamen bitti bakalım işleri yarıladık sanırım 15 güne kadar son haliyle cıkacak .

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Esginler

kardeş güle güle kullan, FORD CLUB te oldugunu ve ford marka araç kullanmanı isterim, :)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
kardeş güle güle kullan, FORD CLUB te oldugunu ve ford marka araç kullanmanı isterim, :p

:) :huh:

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
kardeş güle güle kullan, FORD CLUB te oldugunu ve ford marka araç kullanmanı isterim, :)

Zorunlu mu?

Yorum bağlantısı

Daha önce 2001 focusum vardı ,yabancısı degilim merak etmeyin :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben Toyota da kullanıyorum, camında da Ford stickeri bile var :)

Yorum bağlantısı
Şafak Uçar

hayırlı olsun .Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ehliyetsiz üyelere de Ford marka bisiklet gerekecek ki bu da mümkün değil :o

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

mod arkadaşlar mesajları kontrol ederken biraz daha dikkatli olması lazım :jedi:

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Mali şu aracın resimlerini at artık istersen :jedi:

kardeş güle güle kullan, FORD CLUB te oldugunu ve ford marka araç kullanmanı isterim, :D

şaka gibi

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

şaka şaka. kesin, şaka olmalı

Yada Birileri Bizimle Hııımmmm Düşünelim Kim Olabilir.

Buldum Özşir

hahahahahahahahah :jedi:

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Foruma daha ilk msajında ne kinayesi yapmış olabilir ki...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mali şu aracın resimlerini at artık istersen :D

şaka gibi

attım hocam :p

hocam valla simdi yeni araba derdi sardı beni yeni bişiler arıyorum camora tarzında söyle 300hp+ bu yetmiyor artık onun yapımında yardımıcı olursun artık :p

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Güle Güle kullan.

Yahu farlar gözüme battı. Sanki mercekli karartılmış olanlardan olsa daha güzel olmaz mıydı? Bir de arabanın önü yüksekte mi sanki?

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak

Hayırlı olsun, aracınız çok güzel. Bi arkadaşım 2001 veya 2002 model E46 kasa 3.16 almak istiyor, nasılsır bu arabalar? Kronik sorunu falan var mıdır? Performansı 3.16 ların pek iyi değilmiş galiba, bu aracı kullanan bilen varsa yorum yazabilir mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1.6 motorlu aile aracından nasıl bir performans beklenirki? Model yılı itibarı ile kronik sorunlardan ziyade, eski görmüş olduğu bakımlar çok önemlidir.

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak

Haklısın abi cümle yanlış olmuş, düzeltiyorum. Performansı 3.16 ların pek kötüymüş galiba, öyle ahım şahım bi performans beklemiyo tabiki de ama, yine de akılnda acaba çok mu vasat diye soru işareti kalmış.

Yorum bağlantısı
Boyandı mı ? hayırlı olsun. Yorucu oldu mu boya süreci?

kesinlikle cok zevkli yavaş yavaş bir şeylere benzemesi insanı heyecanlandırıyor ama bir o kadarda yorucu :)

Güle Güle kullan.

Yahu farlar gözüme battı. Sanki mercekli karartılmış olanlardan olsa daha güzel olmaz mıydı? Bir de arabanın önü yüksekte mi sanki?

kesinlikle haklısın kara farlı daha güzel duracaktır oda planlar arasında var :)

Hayırlı olsun, aracınız çok güzel. Bi arkadaşım 2001 veya 2002 model E46 kasa 3.16 almak istiyor, nasılsır bu arabalar? Kronik sorunu falan var mıdır? Performansı 3.16 ların pek iyi değilmiş galiba, bu aracı kullanan bilen varsa yorum yazabilir mi?
Haklısın abi cümle yanlış olmuş, düzeltiyorum. Performansı 3.16 ların pek kötüymüş galiba, öyle ahım şahım bi performans beklemiyo tabiki de ama, yine de akılnda acaba çok mu vasat diye soru işareti kalmış.

e46 konusunda pek bir bilgili degilim ama genellersek nede olsa BMW :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...