Fedai Özoğlu 3 Mart 2009 Yazar Paylaş 3 Mart 2009 Çok güzel aracınız güle güle kullanın.. Isı göstergesi ile ilgili detay verebilirmisiniz? aksesusarcılarda bir kaç çeşit ısı göstergesi var. ben bunu tercih ettim yer ve göstregenin boyutlarının uygun olması en önemliside diğerlerine göre daha kaliteli olmasıydı. ekranın ölçüsünü bir kağıda aldım. Göstergenin ön kapağını söküp ilgili yerleri itina ile kestim. ince zımpara ile düzeltmeler yapıp ekranı silikonla yapıştırdım. dış sensörüde daha önce lpg taktırırken açılan delikten dışarıya çıkardım. sileceklerin altına yapıştırdım. Bu kadar Cihan. Çok kolay. kontaktan kablo çıkardım kontağı açınca ışığı yanacak. şimdi ilgilenemiyorum daha sonrada o iş tamam olcak. 8.ve 9. moddan bende yapmıştım ama ben bagaja 12v + 220 v çıkış koydum baya kullanışlı oluyordu. aslında benimde aklıma geliyor. bir deli günüme denk gelirse o da olur belki. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Güzel çalışmalar yapmışsınız. Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 28 Haziran 2009 Yazar Paylaş 28 Haziran 2009 (düzenlendi) hafta sonu yine rahat duradım. yeni yaptığım bir şeyi sizlerle paylaşıyorum. 28 Haziran 2009 tarihinde Fedai tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 28 Haziran 2009 Yazar Paylaş 28 Haziran 2009 (düzenlendi) arkadaşlarlar resim ekleyemiyorum. bu sayfada IMG etiketine izin verilmiyor diyor ya. göstergelerin kenarlarını mat krom rengine boyadım. http://[/img] 28 Haziran 2009 tarihinde Fedai tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bilim Özemir 28 Haziran 2009 Paylaş 28 Haziran 2009 Merhaba Fedai Bey.Bende gaziantepte yasıyorum ancak bu tür uygulamaları yaptıracağım yerler konusunda hiçbir fikrim yok. Yaptırdıgınız yerler konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca forumda ilk kez Gaziantep'te oturan biriyle karsılasıyorum oda benı sevindirdi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2009 Paylaş 28 Haziran 2009 arkadaşlarlar resim ekleyemiyorum. bu sayfada IMG etiketine izin verilmiyor diyor ya. Yanlış satırı kopyalıyorsunuz... İnceleyin lütfen. Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 28 Haziran 2009 Paylaş 28 Haziran 2009 Ben de elektrikli koltuğu nasıl yaptığınızı merak ettim. Açıklayabilrmisinz ? Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Fedai Bey, Aracınız zaten güzel,ama yerinde ve güzel dokunuşlarla daha da hoş bir görünüm kazanmış. Güle güle kullanın,kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 Merhaba Fedai Bey.Bende gaziantepte yasıyorum ancak bu tür uygulamaları yaptıracağım yerler konusunda hiçbir fikrim yok.Yaptırdıgınız yerler konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca forumda ilk kez Gaziantep'te oturan biriyle karsılasıyorum oda benı sevindirdi... nerde oturuyorsun. tanışalım. özelden bana yazabilirsin. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 Ben de elektrikli koltuğu nasıl yaptığınızı merak ettim. Açıklayabilrmisinz ? ömer bey öncelkle koltuğu söküp elle çevirerek alçaltıp yükselten kolu yerinden çıkartın. orada bir mekanizma göreceksiniz. sadece yapmanız gereken 12 lik bir cam motoru v.b bir elektirik motoru ile elektirk aksamını düğme falan gibi onlara hat çektirmek kalacak. elekitirkçi bir arkadaşım var pazar günleri benim için dükkanı açar onunla beraber yaptık. ghia ları biraz incelersen hemen anlarsın. Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 ömer bey öncelkle koltuğu söküp elle çevirerek alçaltıp yükselten kolu yerinden çıkartın.orada bir mekanizma göreceksiniz. sadece yapmanız gereken 12 lik bir cam motoru v.b bir elektirik motoru ile elektirk aksamını düğme falan gibi onlara hat çektirmek kalacak. elekitirkçi bir arkadaşım var pazar günleri benim için dükkanı açar onunla beraber yaptık. ghia ları biraz incelersen hemen anlarsın. bu düğmeyi nerden edinebilirim yardımcı olabilcek arkadaş var mı ? Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 1 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2009 bu düğmeyi nerden edinebilirim yardımcı olabilcek arkadaş var mı ? elektirkçilerde yaygın. asıl dert hat çekme ve elektirik motorunun sabitleme. Yorum bağlantısı
Ömer Çıkmazkara 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 elektirkçilerde yaygın. asıl dert hat çekme ve elektirik motorunun sabitleme. çok sağolun Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Tebrik ederim, çok güzel çalışmalar yapmışsınız elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 26 Ağustos 2009 Paylaş 26 Ağustos 2009 (düzenlendi) 2.cisi krom cam çıtaları3. 99 model ilk çıkan focuslarda altta plastik koruma vardı çok işime yarıyor. 4. Kemerlerin boyanması Amanın nerden buldunuz bu fotoda "plastik alt koruma orjinal" diye isimlendirdiğiniz maşpiyeli? Ben bunun kapağını bile bulamadım 8 aydır 26 Ağustos 2009 tarihinde Erkan K?yak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ubade Koçak 27 Ağustos 2009 Paylaş 27 Ağustos 2009 Kazasız ve belasız sağlıkla binin inşaallah... Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 31 Ekim 2009 Paylaş 31 Ekim 2009 arkadaşlarlar resim ekleyemiyorum. bu sayfada IMG etiketine izin verilmiyor diyor ya.göstergelerin kenarlarını mat krom rengine boyadım. http://[/img] Hocam bu gri boyama işini ne ile boyadıınız ve nasil yapabilirim acaba bi açıklayabilirmisiniz... Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 güzel olmuş iyi günlerde yolunuz açık kullanınız Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 15 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2010 arkadaşlar aracımı sattım. 21.300 TL nasıl fiyatı iyimi. şimdi araba arıyorum. dizel focus 2 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Eylül 2011 Yazar Paylaş 27 Eylül 2011 Herşey bir tarafada focus 1 gerçekten çok güzel bir araba Yorum bağlantısı
Recommended Posts