İçeriğe Yönlendir

Mondeoda sol &#246nden gelen ses


Uğur Çelik

Recommended Posts

Uğur Çelik

Herkese merhabalar.

Mondeomda son günlerde sol ön taraftan çukurlara falan girince tıkırtı halinde ses gelmeye başladı.Bende tamirciye götürdüm.Direksiyon ile igili burç gibi bişeyler söyledi.İmal ettirecekmiş daha sağlam oluyor dedi.benden 150 ytl istedi.Ses aracın sol tekerine sert şekilde vurduğumdada geliyor.Fiyat sizce normalmi,arıza tespiti doğrumudur.Z rotlardan gelme ihtimali varmıdır acaba?

Saygılar..

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Bahsettiğiniz sesin birçok nedenleri olabilir, Ama en doğrusunu iyi bir rotbalans ustası söyleyecektir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Gizlenci

körfez sanayide mesut usta var. bir götürün isterseniz iyi anlıyor fordlardan, tavsiye ederim. rotillerden olabilir. yürüyen aksam önemlidir ihmal etmeyiniz.

Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı

Uğur kardeşim... ekrandan sesin ne olduğunu bulmak çok zor... usta veya servis seçimini doğru yap.. Direksiyon kutusunda burç, yeni yapacam, 150 ytl , güzel hikaye..Rot kolu boşluk yapar, direksiyon kutusu sanırlar..Doğru ustayı buuuul... :) Doğru zamanda,Doğru yerde,Doğru tamir... :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

çözüm bulamadıysanız. rot başını baglandıgı yereden sökün. sert şekilde vurdugumda aynı ses geliyor demişsiniz. tekrar vurarak sesi duymaya çalışın ses geliyorsa kutudan degil

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

Teşekkürler arkadaşlar.Zonguldak ilinde işim vardı.Orada özel bir ford servisine götürdüm.Civata gevşemiş sıkıldı ses bitti.Boş yere 150 verecektik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...