Nurullah Demir 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 . Arkasında kim olursa olsun bende p.r.c uzak dursun diyenlerdenim. +150000 uzun lafın kısası buydu.... Yorum bağlantısı
Fırat Tarman 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 philips, casio, arçelik,demirdöküm vs vs= made in PRC oda = kalitesizlik,sorun,sıkıntı,stres,rezillik ve boşa giden paralar Arçelik elektrik süpürgesi ve küçük ev aletleri evet, ama çamaşır, bulaşık makinası, buzdolabı Türkiye'de üretiliyor. Alınır Philips'in onlarca fabrikası var, Çinde de var Bence PRC etiketinden çok markaya dikkat edilmeli, kendi kalite standartları ile Çin'de de çok iyi üretim yapanlar var... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Arkadaşlar, Bosch için de geçerli mi?Kendime beyaz eşyalarını aldım yakın zamanda 2008 - 2009 üretim.(Çeyiz düzüyorum ) Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Arkadaşlar, Bosch için de geçerli mi?Kendime beyaz eşyalarını aldım yakın zamanda 2008 - 2009 üretim.(Çeyiz düzüyorum ) Ben neredeyse aynı fiyat ortalamasında tüm markaları inceledim,bosch ve siemens aynı zaten,beko-arçelik gibi,fiyatları o zaman gayet uygun gelmişti tüm beyaz eşyalarımı siemens aldım,yaklaşık 2 sene olacak gayet memnunum,hele bulaşık makinesi istisnasız 2 senedir hergün çalışıyor. Arçelik servisi arkadaşım var almadan önce onada danıştım,kendisi evinde siemens kullanıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Arçelik bir çok küçük ev aletini ve hatta mikro dalga fırınlarını bile Çin de ürettiriyor.Asıl olan garanti vermemdir diyerek üstüne adını yazıyor ve garanti sağlıyor.Ben büyük bir arçelik mağazasıyla konuşmuştum napsın yani Vestel gibi herşeyi çinden getirip Türkiye demi montaj yapsın dedi.Vestel de kendim üretiyorum diyor ama sadece fabrikalarında montaj yapılıyor.Özellikle bilgisayarlar tam komedi.Türkiyede kasa dahil hiç bir parça üretilmiyor ki..Ama Vestele sorsan teknoloji devi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Ben neredeyse aynı fiyat ortalamasında tüm markaları inceledim,bosch ve siemens aynı zaten,beko-arçelik gibi,fiyatları o zaman gayet uygun gelmişti tüm beyaz eşyalarımı siemens aldım,yaklaşık 2 sene olacak gayet memnunum,hele bulaşık makinesi istisnasız 2 senedir hergün çalışıyor.Arçelik servisi arkadaşım var almadan önce onada danıştım,kendisi evinde siemens kullanıyor. Bosch' un kalitesine zaten güveniyordum ve bunlara yeni modellerinin üstün özellikleri, ekonomikliği (tercih ettiğim buzdolabı senede 350 Kw. elektrik harcıyor) ve KDV, ÖTV ve Bosch' un bunlara ek indirimi de eklenince (yaklaşık 2400 TL' lik bir ürün 1700 TL' ye indirmişlerdi) tercihim direkt Bosch olmuştu. Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 bence büyük markaların üretim yerlerinin Çin olması kalite standardını gözle görülür bir şekilde düşmesine neden oldu.bence adidas da eskisi gibi değil he mecburuz artık bir şekilde alıp tüketiyoruz o ayrı,ama kalite standart değil.. şimdi zanussi elektrikli süpürge aldık :)sağlamlık performansına göre bakacağız,inşallah İtalyan gibidir, Çin üretimide kesinlikle katılıyorum.bu markaların çinde olmayan fabrikalrı yok mu. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Cheryleri galeride incelerken motorunun fiat linea ile aynı olduğunu elektrik sisteminin bosch tarafından üretildiğini söyledi satıcı. Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 5 Eylül 2009 Paylaş 5 Eylül 2009 ne kadar boykot edersek edelim mecburen kullanmakta olduğumuz giysi ve eşya ve cihazlarımızın %90 ı Çin malı Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Abi arkadaşını seviyorsan,uzun yaşamasını istiyorsan vazgeçir ve Ford aldır sen bence arkadaşına Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Arkadasımız aldı sorun yok diyor ancak hersey elinde kalacak gibi duruyor, ancak yolda ki durumunu bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Geçmiş olsun garantisi bitmeden satmaya baksın... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 ben tiggo ile test sürüşüne çıktım.evet malzeme kalitesini kötülüyoruz ama sadece şunu söyleyim yıllarca bindiğimiz doğan şahin kartal spring broadway hyundai accent den hepsinden daha iyi nedir bukadar kalitetici olmamız.yıllardır bu araçlara binmedik mi ki halada biniyoruz.çin malı diye bukadar önyargılı olmamak gerekiyor bence.sonuçta teknoloji olarak bizden ve birçok ülkeden ilerdeler.bu araçları dünyanın 62 ülkesine ihraç ediyolar ingiltere bile dahil.çin devletinin himayesi altında olan ülke.ilk çıkan hyundai ler çokmu iyiydi ki herkes aldı bindi bu arabalara Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Bende Pek sıcak bakmıyordum taki adamlar Volvo'yu alana kadar.Adamlarda para var isteseler en kral arabayıda yaparlar.Maksat dar gelirli gariban adamlar binsin diye ucuz yollu maliyeti düşük araçar yapıyorlar bence.dış tasarımda gayet iyi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Gariban adam 35 bin liralık çakma cipe binmez bence. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 35 bin de olsa bunların vergileri gene senelik 1200 değil mi? Vergisi de az olsa güzel olurmuş Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Gariban adam 35 bin liralık çakma cipe binmez bence. Öyle deme Üstadım İstanbulda afedersin ama adamın giymeye veya yemeye bir şeyi yoktur ama cipe biniyor. Şunun garantisini verebilirim kendi gözlemim bu tabi varoş tabir edilen kesimlerde bu araçlardan çok fazla var.En azından eski oturduğum gaziosmanpaşa'da geneldede Lpg kulanıyorlar. Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 chery çarpışma testi : http://link.brightcove.com/services/player...ctid=1135486115 cok kötü cok Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 chery çarpışma testi : http://link.brightcove.com/services/player...ctid=1135486115cok kötü cok Allah korusun Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Varoş olunacak veya kabul edilecek diye bir şey yok.Aynı gaziosmanpaşada gecekondunun önünde BMV X6'da görebilirsin.Tercih meselesi.Madem çok kötü ve can güvenliği olmayan bir araçtı o zaman üretimine ve satışına izin vermeselermiş.Evet çok kaliteli olmayabilir ama kötünün iyisidir.iran (Samand),malezya (proton),hindistan (tata,Mahindra) gibi araçlarından kat kat iyidir bence. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Chery Tiggo çarpışma testi linki bundan sonrası alacak arkadaşlara kalmış. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 Varoş olunacak veya kabul edilecek diye bir şey yok.Aynı gaziosmanpaşada gecekondunun önünde BMV X6'da görebilirsin.Tercih meselesi.Madem çok kötü ve can güvenliği olmayan bir araçtı o zaman üretimine ve satışına izin vermeselermiş.Evet çok kaliteli olmayabilir ama kötünün iyisidir.iran (Samand),malezya (proton),hindistan (tata,Mahindra) gibi araçlarından kat kat iyidir bence. Tata mahindra gibi araçlar sonuçta gerçek arazi araçları , yürüyen aksamları araziye uygundur. Ama tiggo öyle değil. Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 Bende Pek sıcak bakmıyordum taki adamlar Volvo'yu alana kadar.Adamlarda para var isteseler en kral arabayıda yaparlar.Maksat dar gelirli gariban adamlar binsin diye ucuz yollu maliyeti düşük araçar yapıyorlar bence.dış tasarımda gayet iyi. Volvoyu bildigim kadariyla Cherry degil, Geely aldi. Geely'nin Turkiye'ye bu sene ilk defa getirdigi emgrand diye bir modeli var, test surusu yaptim, bekledigimden iyi cikti; ancak hala o araca o kadar parayi vermem, verene de mani olmak icin elimden geleni yaparim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts