Bora Akbaş 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Teşekkür ederim.Zaten bende öyle yapmaya çalışıyorm dediğim gibi cambazlıkdan kastımda oydu zaten. Fakat öyle bir an geliyor ki zemeberek boşalıyor oda herkesin başına gelebilir.Adam resmen cinayete teşebbüs gibi önünüze çıkıyor yada önünüze aracı kırıyor özelliklede büyük araçlar e şimdi gelinde zemberek boşalmasın. Bu şöyle anlaşılmasın; her hata yapana bağırıyor çağırıyor diye bizlerde istemeden hata yapabiliyoruz ama önemli olan bu hataları minimize etmek O anlar bende de oluyor evet,geçen gün bir servis şöförünü dövüyordum neredeyse. Ama her kavgadan sonra tarifi imkansız pişmnlık ve vicdani rahatsızlık duyuyorum. O yüzden hele eşim ve oğlum arabadayken asla ve asla kimseyle dalaşmıyorum yada sadece bir korna çalıyorum,bakıyorum adam bağırıp çağırıyor hemen kaçıyorum oradan. Çok iyi oluyor çok huzurlu oluyorum bu şekilde. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Aklın yolu bir "Bırak Allahın'dan bulsun" Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Pitbull - I Know You Want MeBlack Eyed Peas – Boom Boom Pow Inna - Hot Pitbull - Blanco ft Pharrell Pitbull ft. Tego Calderon - You Slip She Grip Pitbull ft. Lil'Jon - Krazy Pitbull - The Anthem Pitbull - Hotel Room CLUBBER ız galiba ha? Bnende ROCKER'ım ama genelde slow tarzlı olanları dinliyorumki gaza elip hız yapmayayım ve korna çalanları ve etraftaki sesleri duyabileyim diye.Gerçekten çevre sesleri duymak trafikte hayati önem taşıyor.Her an çevrenizdeki sesleri duyabilecek şekilde yaşayın.Sadece araba kullanırken değil,normal yürürken bile buna dikkat edin,örneğin kulaklıkla sokakta yürümeyin,tehlikeli durumları ve uyarıları farkedemezsiniz. Arabada yüksek sesle müzik dinlemek hem Trafik Kanununa göre suçtur ve xezası 62 TL dir hem de Kabhatler Kanununa göre haksız fiildir cezası 262 TL. dir. Aracınızda yüksek sesli müzik dinleyerek çevreyi rahatsız ettiğinizde Şikayet edilmeniz halinde plakanıza trafik cezası gibi Polis veya Zabıta tarafından yazılan ceza tutanağı adresinize gelir ve şok olursunuz haberiniz olsun.Siz siz lun arabanızda düşük volümlü sakin parçalar dinleyin.Hem cebinz hemde ruh sağlığınız için.İsteyene çok güzel müzik listesi yapabilirim. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Hani benim remixler listelerden düştüm sanırım Umut naber ya?Ankara buluşması yapmışsınızda bir hber vermedn valla.Geç haberim oldu yoksa gelirdim. Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 En çok sevdiğim müzik egzozun homurtusu Eğer bankanın arabası veya standart bir araba ise, Iron maiden, Pink Floyd ( wall ), Metalica, Kramp, 657 gibi. Kesinlile sakin müzikler dinlemiyorum, direkt dikkatini dağıtıyor insanın. Ama metal dinliyorum diyede trafiği katletmiyorum Belki debriyajı biraz zorlayabiliyorum kalkışlarda ama sadece o kadar Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Her sabah Best FM Cem ARSLAN ile Gazoz Ağacı programı. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Bu aralar benim favorim, bruno mars. Amerikanın müslüm gürsesi. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Madem hortlamış.. ben de yazıvereyim.. Miles Davis - Milestone Horace Silver - Song for my Father Grover Washington & Bill Whithers - Just The Two for us Ray Charles - Hit the road Jack v.s. v.s. Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Madem hortlamış.. ben de yazıvereyim.. Miles Davis - Milestone Horace Silver - Song for my Father Grover Washington & Bill Whithers - Just The Two for us Ray Charles - Hit the road Jack v.s. v.s. Hemen listeme alıyorum. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Konunun güncele taşınması güzel . yüksek sadakat, gripin ve emre aydın şarkıları uzun yolda çok hoş gidiyor. sakin ve stabil bir sürüş modunda gidiyorsunuz. ama alttan bir anda yoav - Club thing (funkerman versyonu) başlayınca bide bass yüksek ise avcunuz dreksiyonu daha sıkı tutuyor,yol şeritleri kalp atışınızı geçiyor Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Konunun güncele taşınması güzel . yüksek sadakat, gripin ve emre aydın şarkıları uzun yolda çok hoş gidiyor. sakin ve stabil bir sürüş modunda gidiyorsunuz. ama alttan bir anda yoav - Club thing (funkerman versyonu) başlayınca bide bass yüksek ise avcunuz dreksiyonu daha sıkı tutuyor,yol şeritleri kalp atışınızı geçiyor Yada, Let the Bass Kick in Miami Bitch Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 2-3 gün arabaya binmediysem hemen açarım Bass I love You' yu Sonra arkasından açarım özel hazırlanmış ve yavaşlatılmış (Bigpimpin91's Chopped And Screwed Collection) parçalarımı Zenci style Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 (düzenlendi) Bende ya Serdar Ortaç yada Ayhan Alptekin dinlerim çoğunlukla. 1 Ocak 2011 tarihinde Metin Mustafa Oral tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Yada, Let the Bass Kick in Miami Bitch Güzel seçim ama daha güncel şarkılara geçin,mesela black eyed peas the time(dirty bit) inanın iyi. Yorum bağlantısı
İbrahim Göknar 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Şehir içinde genelde yabancı müzik radyo dinliyorum, biraz bass'lı ritmik parçalar trafik sorununa iyi geliyor sinirlerimi yumşatıyor, şehirlerarası biraz slow biraz sanat müziği daha dingin bir seyahat yapmamı sağlıyor, radyo çekmezse navi'nin mp3'ünden devam ayıptır söylemesi halen kasetli 4000 RDS varda Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 David Tavare (Feat. 2 Eivissa) douzi feat taximan - myriama ( radio edit) Eddy Wata - My Dream elissa - aychalak (cengiz unsal radio mix) i'm lost (dj saar electro remix 2009) ingrid-le dragueur inna - hot (hy2rogen remix) bide bu remixden bas dinleyin kareena kapoor - bebo mein bebo (original verson) katerine - ayo technology lady gaga-alejandro mario bischin - no goodbye (dj jonnessey extended) michael mind - show me love (club mix) neylini - muleina que tengo que hacer (remix) REMADY P&R - No Superstar (Radio Mix) robbie rivera-move move club mix sean bay & mehdi mouelhi - maktoub club mix Usher featuring will.i.am - OMG yves larock - rise up (club mix) Bendeki günceller bunlar Yorum bağlantısı
Caner Bayrakçı 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Radyo dinlerim, Alem FM Genelde hızlı kullanırım Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Radyo dinlerim, Alem FM Genelde hızlı kullanırım Müzikleri geçtimde Nihat Sırdar eşliğinde eve dönüş veya Zeki Kayhan Coşkun ile gece yolculuğu çok keyifli oluyor. (tabi matraks keyfi çok uzun sürmüyor mesafeden çıkınca ) Yorum bağlantısı
Caner Bayrakçı 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Zeki bir de bu programın sabah formatını hazırlasa ne iyi olurdu Yorum bağlantısı
Arda Merve 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 tem sağ şerit 5.vites 80 km sılanın son albümü markus schulz setini açarsam çok kalp kırılır Yorum bağlantısı
Semih İzgi 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 David Tavare (Feat. 2 Eivissa)douzi feat taximan - myriama ( radio edit) . . . . tüm şarkılara tek tek baktım bazılarınıda ödünç aldım benim en ama en sevdiğim ve vazgeçilmez şarkım yaşım kaç olursa olsun listemde bu şarkı olucaktır kesin. (Ian Carey feat. Michelle Shellers - Keep On Rising) Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 Genelde bunlar gibi... !http://www.facebook.com/video/video.php?v=162948653746942 http://www.facebook.com/video/video.php?v=158568300851644 http://www.facebook.com/video/video.php?v=154570611251413 ... Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 yaşım kaç olursa olsun listemde bu şarkı olucaktır kesin. (Ian Carey feat. Michelle Shellers - Keep On Rising) +1 Kesinlikle Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 Ben Nihat Doğan'ı dinler,,,kendimden geçerim,,,kafam 1500 olur,,,ne zaman 1000 km yol gittiğimi anlamadan araçtan inerim Yorum bağlantısı
Recommended Posts