Misafir 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 (düzenlendi) Ben Nihat Doğan'ı dinler,,,kendimden geçerim,,,kafam 1500 olur,,,ne zaman 1000 km yol gittiğimi anlamadan araçtan inerim senin durum gayet normal abi, nihat dogan dinledikden sonra 1500 az bile. bende; şehir içinde power fm, şehir dışında genelde erkan ogur ve pink floyd dinlerim. 3 Ocak 2011 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 elektronik müzik - house müzik - zenci müziği - clup müzik - tekno müzik - R&B bas sürekli vurmalı güm güm güm diye Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 elektronik müzik - house müzik - zenci müziği - clup müzik - tekno müzik - R&B bas sürekli vurmalı güm güm güm diye Ben sana özel bir seri yollayayım mı adaşcım? Hem free yasal bir sorumluluğu yok Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 İbrahim Tatlıses- antebin kalesi bu ara favorim Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 Erdem Ergün diye birini keşfettim bugünlerde... Tabi hala favorim Safiye Ayla, Münir Nurettin ikilisi... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 9 Mart 2011 Paylaş 9 Mart 2011 Ben Nihat Doğan'ı dinler,,,kendimden geçerim,,,kafam 1500 olur,,,ne zaman 1000 km yol gittiğimi anlamadan araçtan inerim ben nihat doğan'ın şarkılarına değil felsefesine hastayım : Nihat Doğan Olmak; Lady Gaga'nın etten elbisesini kıskanıp lahmacundan kravat takmaktır. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Mart 2011 Paylaş 9 Mart 2011 ben nihat doğan'ın şarkılarına değil felsefesine hastayım :Nihat Doğan Olmak; Lady Gaga'nın etten elbisesini kıskanıp lahmacundan kravat takmaktır. hayatta 3 türlü doğan vardır 1 Normal Doğan 2 Sezeryanla Doğan 3 Nihat Doğan... Yorum bağlantısı
Ahmet Güler 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Be de genelde jazz, blues, otantik halk muziği ve klasik sanat müziği dinlerim. Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 David Tavare (Feat. 2 Eivissa)douzi feat taximan - myriama ( radio edit) Eddy Wata - My Dream elissa - aychalak (cengiz unsal radio mix) i'm lost (dj saar electro remix 2009) ingrid-le dragueur inna - hot (hy2rogen remix) bide bu remixden bas dinleyin kareena kapoor - bebo mein bebo (original verson) katerine - ayo technology lady gaga-alejandro mario bischin - no goodbye (dj jonnessey extended) michael mind - show me love (club mix) neylini - muleina que tengo que hacer (remix) REMADY P&R - No Superstar (Radio Mix) robbie rivera-move move club mix sean bay & mehdi mouelhi - maktoub club mix Usher featuring will.i.am - OMG yves larock - rise up (club mix) Bendeki günceller bunlar + Bruno Mars- Grenade Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 O anda ne dinlemek istersem onu kısaca her türlü yani hepsinden azar azar tadarım... Yorum bağlantısı
Erdem Uzun 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 Blues _ Jazz _ Ethnic _ Rock (Alternatif , İndie , Poprock , Punk , Folk vs.) _Agua de annique - hey okay _Barry white - aint no sunshine when shes gone _Buddy guy vs Jeff beck - mustang sally _Joe cocker - you can leave your hat on , now that the magic has gone , unchain my heart _Rl burnside - someday baby _Johnny lang - lie to me _Ray charles - hit the road jack _Roger whitaker - if i were rich man _Tom jones - delilah , sex bomb _Yuma sumac - ghoper mambo _Apocalyptica - I dont care _Black rebel motorcycle club - beat the devils tattoo _Blue october - hate me _Brooklyn funk essentials - istanbul twilight , ska ka _Cage the elephant - back against the wall _Cake - never there , perhaps perhaps perhaps _Chumbawamba - tubthumping _Coldplay - talk , the hardest part , violet hill _Dire straits - walk of life _Dirty pretty things - deadwood _Drowning pool - tear away _Dubbie brothers - long train running _Eagle eye cherry - save tonight _Edwyn collins - a girl like you _Fall out boy - beat it _Feeder - buck rogers _Figli de madre - ignota from paradise _Flyleaf - all around me , again _Fools garden - lemon tree _Greenday - holiday _Greenday vs oasis - mashup _Gloria gaynor - its raining man _George harrison - I ve got my mind set on you _Gorillaz - stylo _Gogol bordello - start wearing purple _Guano apes - open your eyes , big in japan _Him - love you like I do _Honeyhoney - little toy gun _House of pain - jump around _Hugo - 99 problems _İggypop - the passenger _Korn - twisted transistor _Kyo - contact _Madgon - beggin _Marilyn manson - this is the new shit _Miley cyrus - the big bang _Moby - in this world _Mourah - butterfly _Muse - supermassive black hole , feeling good , new born , plug in baby , starlight , time is running out _My chemical romance - teenegers _Nickelback - rockstar , someday , saving me , too bad _No doubt - hella good _Oasis - the importance of being idle _Pink - so what _Paul simon - you can call me all _Pixies - where is my mind _Placebo - song to say goodbye _Prodigy - babys got a temper , breathe , firestarter , spitfire , smack my bitch up , omen _Puddle of mudo - she hates me _Red hot chili peppers , by the vay , cant stop , otherside , californication _Richard ashcroft - the journey , a song for the lovers _Rob dougan - Im not driving anymore , clubbed to death _Royksopp - what else is there _Rolling stones vs neptunes remix - sympathy for the devil _Ruby - kaiser chiefs _Seether - fake it _Shivaree - goodnightmoon _Simply red - something got me started _Starsailor - four to the floor _Steve miller - serenade _System of a down - chop suey , lonely day _Talking heads - psyco killer _The doors - people are strange _The offspring - self esteem , pretty fly _The pierces - secret _The roots - the seed _Total touch - somebody elses lover _Travis - sing _Ying yang - dangerous _Enya - one by one , sweet november _Enya vs lorena mckennitt - the mummers dance _Enya vs enigma - return to innocence _Gustavo santaolalla - deportation iguazu , tazarine _Karunesh - call of the tribes _Lorena mckennitt _ the gates of istanbul , mystics dream _Mdwyn goodall - atacama _Secret garden - nocturne Yorum bağlantısı
Burak Karahan 23 Temmuz 2011 Paylaş 23 Temmuz 2011 60 lar 70 ler 80 ler caz .. oldukca sakin ve güzel müzikler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Çanakkaleye giderken Funda Arar'ın albümlerinden bir mp3 cd'si yapmıştım... Aylardır aynı albümü dinliyorum, şimdi facebookta bir kaç şarkısı denk geldi.. Hala dinliyorum yav.. Ne sanatçıymış bu böyle.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Etkin'e devam hevesmi sandın, melek yüzlü şeytan türkiye turunda güzel anadolumun her yerinde çalıyordu, bizide etkisi altına aldı Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 kesinlikle katılıyorum metellica dinlerken çok agresif oluyorum aynısı bendede oluyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 O yüzdendir ki ben hep zenci müzikleri dinliyorum. Relax relax takılıyorum Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 çok fazla bilen yoktur ama paylaşmak istedim kendisi almancıdır, türkçeside almancasıda aynı ayardadır..... Serbest çağrışım :lol2: Yorum bağlantısı
Engin Özarı 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 Neşet emmim sazın döşüne vururken bir başkadır araba sürmek 1 cd tam dolu olarak " yaktın beni " türküsüyle var. Hep onu dinlerim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 Bu arada millet halen cd doldurdum usb taktım vs diyor. Ne teknoloji gerisi işler bunlar böyle 400 gb diskime doldurdum da doldurdum Hamiyet yüceses'ten tutun Aşık Veysele, en manyak hareketlilerden tutun en nostaljik 70 80 lilere kadar hepsi var Hüff havamı yesinler Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 istanbulda bir ankaralı olarak 107.0 seymen fm dinliyorum... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Eylül 2011 Paylaş 17 Eylül 2011 100.0 powerfm ya da Bond kızlarını dinliyorum. Her ikiside keyifli Yorum bağlantısı
Gürkan Sarıdaş 14 Ekim 2011 Paylaş 14 Ekim 2011 Arabada dinlenmesi gereken müzikleri aşağıdaki gibi listelemişler. Siz ne dinliyorsunuz? Fort Minor ? Remember The Name Sarah Connor ? Under My Skin Yeşim Erçetin ? Ümitsiz Vaka DjSummer-Give It to Me Baby Katy Perry ? I Kissed A Girl (Andy Harding Remix) 50 Cent ft Nichole Scherzinger ? Fire Ian Oliver Feat. Eastenders ? Vino Vino (Club Mix) J-Kwon feat. Petey Pablo ? Get xxx?d Preslava-Vodka s uteha (remix) Tatagolosa ? Micromania (Adınız Sapığa çıkabilir ) A.R.Rahman / Mumbai Theme Tune (O an isimli programın fon müziği) Tam Arabalık :lol2: The Deafness ? Bela Lugosi?s Dead (Lovejoy Mix) Camille jones ? Creeps (Hardmix-Sürüle remixi var) Dj Onur vs.Teriyaki Boyz ? Tokio Drift(Remix) (Orijinalinden bile güzel ) ALCHEMIST PROJECT ? Music is My Extasy (DJ CARGO REMİX) Kalomira- Secret combination (Yunan Eurovision şarkısı) Lil rob ? lets get nasty Nicole Scherzinger ft. T.I. ? Whatever U Like (Dirty) No Doubt ? Keep on Dancing Offer Nissim feat. Maya ? Be My Boyfriend (Offer Nissim Club Mix) Dj Pakito ? Online Alert (Dj Erbil) Rihanna ? Please Don?t Stop The Music Sean Paul ? Keeping You Warm Tom Snare- Philosophy Beduk ? Better Than My Baby (Albüm Süper) Kat DeLuna ft Elephant Man-Whine Up Fergie ? London Bridge Freemasons ? Uninvited (Radio Edit) Linkin Park-Points of Authority Sweetbox ? Addicted Vanessa Hudgens ? Let?s Dance Dj Tiesto ? Traffic Depeche Mode ? Enjoy The Silence 2004 ( Mike Shinoda Remix ) 50 CENT-Just A Lil Bit Amel Bent ? Eye of the Tiger Aurora ? Sleeping Satellite Bomfunk Mc?s_Freestyler Bon Jon Jovi ? Its My Life Britany Murphy & Paul Oakenfold ? Faster Kill Pussycat CAROLINA MARQUEZ-The Killer?s Song (Ext. Rmx) (Kill Bill) Coolio ? Gangstas Paradise Darin Feat Jay Sean ? Step Up (Official_Remix) DISCO KINGS-Born To Be Alive (Benassi Rmx) Dj Prof & Dj Hüseyin Karadayı vs Dj Funky ? Miracles Extended (Levent Yüksel Zalim Altyapısı ile Remix) DJ Tatana ? Words [Original Club Mix] Drunken Munky ? Yeah (Usher Yeah Altyapısı ile remix) Vinyl Shakerz ? One night in bangkok (Sfaction mix) (Bu şarkıyı bulup dinlemeyen pişman olur ) Gala ? Freed From Desire (Hele bu yılların şarkısı) Global DJ?s ? Russian Girls Jamelia ? Beware Of The Dog Kim Kay ? Li La Li LIL JON-Get Low LL Cool J feat. Jlo ? Control Myself Mabel ? Bum Bum Massari ? Real Love (URBAN REMIX) Melanie C ? I Turn To You (hex hector radio edit) Miss jane ? it?s a fine day MOKKA-Leili (Original Club Mix) Pitbull Culo feat Lil Jon ? Move Your Body Remix Nek ? Se Una Regola Ce Paffendorf ? Where Are You Pakito ? Living on video Tribes World ? in The Ghetto Safri Duo ? Played Alive Puretone ? Addicted to Base (Remix) Safri Duo Feat Clark Anderson ? All The People Sash ? Ecuador Shaka Ponk ? Hell?o Sir Mix A Lot ? Baby Got Back Solid Base ? Bass Attack 2000 ? Push It (Techno Mix) Space Cowboy feat. Nadia Oh ? My Egyptian Lover SQUEEZE-La Isla Bonita (Dance Rmx) Tata Young ? El Nin-Yo! The Rasmus ? First day of my life Timo Maas Ft Brian Molko ? First Day Warp Brothers vs Aquagen ? Phatt Bass (fat base) Whitney Houston-Its Not Right But Its Okey D-Devil ? 6th Gate (Basstan aklınız durur) Dj Duro ? Cocain MF (Diğer Kulak Katili ) Rudenko ? Everybody (Radio Edit) Atiye ? Muamma Flo Rida ? Right Round Kat Deluna Feat. Lil Wayne ? Unstoppable. paradiso girls ? patron tequila (ft. lil jon) Pitbull ? Krazy feat. Lil Jon Pitbull ? Hotel Room Service Pitbull Shut it down feat. Akon David-Tavare ? If You Don?t Know My Name (You Can Call Me Baby) David Guetta Ft. Akon ? Sexy_Bitch Pixie Lott-Mama Do (Bimbo Jones Club Mix) Demet Akalın ? Umutsuz Vaka Vers. Erhan Bayrak Taio Cruz (Ft. Kesha) ? Dirty Picture 3ohi3 ? my first kiss (feat. ke$ha) Sıla & Ozan Doğulu ? Alain Delon İnna ? Sun is up (Play & Win Remix) Surisan ? Where have you gone (Dj Zulan Remix) Stromae ? Alors on dance Lady GaGa ? Alejandro-Electrolightz-Remix Fatih Erkoç ? Anı (Djjimy Remix) Ke$ha ? Blow Richard Vission & Static Revenger ft Luciana ? I Like That (Original Mix) Miami 2 Ibiza (Static Revenger Remix) Static Revenger feat. Luciana-Skin Im In (Angger Dimas Remix) Rihanna ? Only Girl (Dan Gravelle Remix) Madonna vs david guetta ? revolver (one love club remix) Dido ? Bass (1 Dakika 18 saniye ama çok sağlam bass var link silinirse başka yerde bulamazsınız) Javi Mula ? Come On (Dido 2010 Remix)FULL (link silinirse başka yerde bulamazsınız) Inna ? Hot (Mark van Rijswijk Remix) Madcon ? Freaky like me Far East Movement ? Like a G6 (Paparazzi Club Dance Remix v2) Dev ? Bass Down Low (Feat. The Cataracs) Yorum bağlantısı
Ali Önal 14 Ekim 2011 Paylaş 14 Ekim 2011 Ah İstanbul, beni zorla 104.2 Radyo Trafik müdavimi yaptın :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts