İçeriğe Yönlendir

Arabada Giderken Dinlediğiniz Müzikler

Okan Yeşim

Recommended Posts

Talip İnal

Çoğunlukla Power Fm dinlerim. Ancak, eşimle çıktığımız seyahatlerde onun dediği olur :D MFÖ, Sezen Aksu dinleriz.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Eskiden araçtaki sesleri(Filtre,egzoz,motor,lastik,rüzgar,bilimum tıkırtı)bastıracak her şeyi dinlerdim.(hem de bastıracak şekilde)

Şimdilerde arabada müzik dinlemekten pek haz etmiyorum. Çoğu zaman teybin kafasını bile takmıyorum hatta.

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

şu müzik yerine arabayı dinleme işi her seferinde bana kaymee olarak geri dönmüştür.ustalar bile bazen bana kızarlar arabayı dinleme diye ama ne yapayım hastalık bu.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım
(düzenlendi)

Trance,hardcore,house... elektronik müziğin her türlüsü.

tarihinde O?uz Y?ld?r?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Slow beni uyutuyor daha çok fişekliyor damar moduna girip daha çok benzin yaktıyor çok sigara içirtiyor ( bu çok kötü bi alışkanlık) tek kol camdan dışarı tek el direksiyonda %40 yatık koltuk :rolleyes: (tek el kullanmakta tehlikeli) hiphop rnb zencilerin yaptığı tüm müzikler dance türkçe haraketli raggee :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
:rolleyes: En güzel setlerimden onlar Cihan inşallah beğenmişsindir.

heh bi cd nin yanında banada gelicekti o setlerden ama neyse...

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
(düzenlendi)

beklemekteyim :rolleyes: + ben sıkışık trafikte tvde izliyorum :) :) onu sölemeyi unutmuşum :)

tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Seyhun Özalp

Radyo olarak Fenomen,Powertürk..,radyo harici Türkçe-Yabancı pop karışık...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

Bir bateristin araç kullanırken metallica harvester of sorrow dinlemesi imkansız, gaz pedalını cross bass sanıp otobanda giricem bir gün karşı şeride :D

Şaka bir yana, ne dinlerseniz dinleyin, ama low vulume olsun, aracın sesini bastırmasın ki olası aksaklıkları önleyelim derim.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
:) En güzel setlerimden onlar Cihan inşallah beğenmişsindir.

Beğenmek ne kelime CUB süper setler onlar..Müziği dikkatli dinleyince fark açıkca ortada.. :D Sağol tekrardan.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Ben motorun sesini duymazsam gidemem . O yüzeden teybi çok kısık dinlerim ve yorucu müzikler (metal-rock) falan dinlemem . Türkü yada türk sanat müziği dinlerim .

Dizel al hiç sesini bastıramıyorsun setin değil motorun AVC si var

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Tamamdır abicim o zaman bi cd'de sana hazırlıyım.

Seni çok cd hazırlamaya meğilli gördüm CUB. Geliyim akşamüstü de hazırlayalım bi cd. :D

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Uzun yolda da şehir içinde de TRT FM, çok güzel ve seviyeli yayınları var. Yanlız gıcık olduğum tek konu var oda türkiyede devletin yayın kurumu olan bir işletme nasıl olurda tek frekansdan yayın yapmaz, al kardeşim türkiye genelinde tek bir frekans insanlarda uzunyolda nereye gitti yayın acaba hangi frekansa geçti diye kafayı yemesin.

ben sana bi usbli cd çalar alimde :) fm le filan işin olmaz artık :) arap şükrü forever sonra :);)

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
(düzenlendi)
Uzun yolda da şehir içinde de TRT FM, çok güzel ve seviyeli yayınları var. Yanlız gıcık olduğum tek konu var oda türkiyede devletin yayın kurumu olan bir işletme nasıl olurda tek frekansdan yayın yapmaz, al kardeşim türkiye genelinde tek bir frekans insanlarda uzunyolda nereye gitti yayın acaba hangi frekansa geçti diye kafayı yemesin.

Murat haklısın, ama bizim teypler bir kere frekansı yakaladınmı uzun yolda frekans nere kaçarsa kaçsın otomatik oraya geçiyor.

Edit: imla

tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Açay

bende grup kızılırmağın figan ve erkan oğurun gülün kokusu vardı kasetlerini şiddetle tavsiye derim

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ya bu saydığınız radyolar bizde yok... :)

Forumları taradım.. Sadece Serdar Ortaç falan görebildim... Ben kimi dinleyecem şimdi.. Yüzlerce yeni şarkıcı çıkmış hiç birini tanımıyorum...

Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay
(düzenlendi)

Halk müziğini tek geçerim. Orhan Hakalmaz, Hüseyin Turan, Aysun Gültekin ve daha niceleri...

tarihinde Aydan Tambay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...