H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Sabahları işe giderken ve akşamüstü Nihat Sırdar... Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Onlar da olur. Gülay ve Zara'yı da unutmayalım. Kesinlikle katılıyorum... Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 (düzenlendi) Bence sabahları trt halk müziği korosu söylerken, çok tatlı oluyor. Belki ne alaka diyeceksiniz ama, trt1 de sabahları "gündem" programı var. ben denk geldikçe hiç kaçırmıyorum. 2 Temmuz 2008 tarihinde Aydan Tambay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Orhan Hakalmaz da çok keyifli oluyor, bilhassa uzun yolda Ben genelde Orhan Hakalmaz dinliyorum, bazan da Tolga Candar. Ege türküleri bir başka oluyor. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 İşe giderkenden kastın? Zaten ısparta'nın tamamı ne kadar ki, bi de işe gidiş süren olsun Hakan unuttun galiba, benim okul ilçede, 75 km gidiş, 75 km dönüş... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Unutmadım da laf sokmasak foruma baktığın yok. Bi sokayım dedim. Çok yoğunum inan, haftaya uluslararası sempozyum var sunum yapacağım İngilizce. Sunum problem değil de, sorulara nasıl cevap vereceğiz bakalım... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Bize de sunsanaaa Noooolur Sunumu ezberle. Bikaç soru tahmin et onları da ezberle. Kalanı için "no comment" de geç. Yok yav ezberlemedim, araya yorum katarak okuyup anlatacağım, zaten kıyafet zorunluluğu da yok "smart casual" giyinebilirmişiz, ha bu arada haftaya İstanbuldayım bu sempozyum için forum ahalisi... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Valla sempozyum 6-10 temmuz arası galip. Bir aksilik olmazsa 9 Temmuz sabahı İstanbuldayım, Sempozyum Dedeman Otel'de(Gayrettepe'de)...Ben bir arkadaşta kalacağım, Şişli-Osmanbey tarafında...Yoğun geçecek ama akşamüstü serbestim... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 bilimadamıyla organizasyon olmaz sıkılırsınız teknik teknik Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 gelsin diye olta atıyoz ama mantar bir türlü batmadı Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Bilemem valla... Bildiğim, düğün şarkıcısı gibiydi biz dinlediğimizde... Bangır bangır bağıran bir elektro saz, upuzatılan sözler, gereksiz nida ve ses titretmeleri + çok çok kötü bir ses düzeni... Üstelik konser, Anatolia'daydı... Acaba çakmasını mı getirmişlerdi o konsere? Yaklaşık 70 yaşında bir sanatçıdan bahsediyorsunuz..Canlı olarak hem okuyup hem çalmak herkezin harcı değil diye düşünüyorum.. Neşet ertaş hiç söylemese bile bıraktığı eserleri yeter.. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Bilemem valla... Bildiğim, düğün şarkıcısı gibiydi biz dinlediğimizde... Bangır bangır bağıran bir elektro saz, upuzatılan sözler, gereksiz nida ve ses titretmeleri + çok çok kötü bir ses düzeni... Üstelik konser, Anatolia'daydı... Acaba çakmasını mı getirmişlerdi o konsere? Düğünlerde çalarmış zaten eskiden Bu tür büyük organizasyonlara son zamanlarda katılmaya başladı ve maalesef istediği verimi bir türlü yakalayamıyor. Mahlası (lakabı) gibi Garip oluyor kısacası. En güzeli kendisini dost meclisinde dinlemek. Ben bir defa denk geldim... Kesinlikle farkediyor Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 Yanlız karıştırılan birşey var Neşet Ertaş şarkıcı değil aşıkdır. Bu vesileylede kimseye güzel bir ses sunacağını tahüt etmez, anlamlı sözlerle türkülerini söyleyeceğini tahüt eder. Neşet Ertaş'ı bu mantıkla dinlemek gerekir. Bence tabi. Mahalli sanatçı, çalgıcı, köçek, şarkıcı, ozan... Herşey söylendi kendisi için bugüne kadar. O da kendine has mütevaziliği ile "Halkım beni neye layık görüyorsa ben O'yum" dedi hep. Size kesinlikle katılıyorum. Bence yaşayan en nitelikli halk ozanlarından biri. Sesi bir tarafa, bağlama çalma tekniği çok iyi ve "değme" bağlamacıların birçoğu ona özenir ama tam anlamıyla beceremez. Yani kısaca ben Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 (düzenlendi) Sezen de artık konserlerde berbat ama kimse sanatçı değil demiyor abla. Kimse Sezen Aksu'nun müthiş bi söz yazarı olduğu gerçeğini gözardı edemez. Neşet Ertaş da bu bakımdan sahnede seyirciyi coşturamadı diye ozan vasfından sıyrılmaz. 2 Temmuz 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Temmuz 2008 Paylaş 4 Temmuz 2008 gelsin diye olta atıyoz ama mantar bir türlü batmadı Dün çok işim vardı, merkez kampüsteydim...Yaz dolayısıyla İstanbulda kimseler yok galiba pek ses seda çıkmadı... Yorum bağlantısı
Emre Özen 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 (düzenlendi) hareketli gaza getiren yabancı : * Slim Thug- click clack ( death race filminin müziklerinden ) * pitbull- I know you want me * T-pain ve başka birileri - Cyclone * Hush -Fired Up * Tech N9ne -Red nose ve Ghetto love * Kat deluna ft busta rhymes - run the show * Lil Rob- Bring out freak in you Diğer tekno basslı müzikler falan benny bros, baby bash gibi Türkçe pop : Serdar ortaç- şarkının isimlerini bilmiyorum ama hareketli popta pek yok genelde babamın cdler falan var sanat müziği gibi gibi gibi bazende ruh halime göre Rap, melenkolik tarzda müzikler dinliyorum sürüşde müziğe göre değişiyor vazgeçilmezim türkçe rap ama arabada fazla gitmiyor özellikle ailem arabadayken malum sokak müziği 24 Ağustos 2009 tarihinde Emre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 Benim favorim survivor-burning hearts biraz eski ama çok seviyorumm.. Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 24 Ağustos 2009 Paylaş 24 Ağustos 2009 Arap Şükrü-Ayrılacağız Şaka bi yana arabada transmitter'da rahmetli Michael Jackson'dan bir çok şarkı var, arada Serdar Ortaç ve Gülben Ergen Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Mehter Marşı Özellikle Hücum Marşı tek geçerim Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Mehter Marşı Özellikle Hücum Marşı tek geçerim Trafik magandalarıyla Savaşa mı gidiyorsunuz Metehan Bey,mehter marşı ne yahu? Daha dinlendirici,huzur verici şeyler dinleseniz diyorum,kızmayın o kadar trafik magandalarına,sakinleşin Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 İnanın büyük şehirlerde araç kullanmanın savaştan pek bir farkı kalmadı.Resmen cambazlık yapıyoruz istediğimiz yere gidene kadar.Hele birde magandalarla dalaştınız mı tadından yenmez hale geliyor. Malesef artık araç kullanmak zevk vermez oldu sinir ve stres yartmaktan başka bir etkisi kalmadı. Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 İnanın büyük şehirlerde araç kullanmanın savaştan pek bir farkı kalmadı.Resmen cambazlık yapıyoruz istediğimiz yere gidene kadar.Hele birde magandalarla dalaştınız mı tadından yenmez hale geliyor. Malesef artık araç kullanmak zevk vermez oldu sinir ve stres yartmaktan başka bir etkisi kalmadı. Şöyle düşünn,arabama bir zaraa gelmesin,kendimi koruyayımda aman kim ne yaparsa yapsın diyin,görmemezlikten gelin.Bir müddet sonra alışıyorsunuz ve inananın magandalar görünmez hale geliyor.Siz kendinizi ve aracınızı koruyun ve tehlike yaratan (hem aracınız ve hem sizin canınız açısından) kişilerden uzak durun hatta kaçın,hemde mümkün olduğunca çabuk kaçın. Trafikte sırf bana korna çaldın diye adam öldürenler var inanın (bu arada hukukçu olduğum için sürekli tarfikte işlenen maganda suçlarına şahit oluyorum ve o yüzden araba ile tarafikteyken sadece canımı ve makımı düşünerek araba kullanıyorum ) Size tavsiyem hep sakin olmanız,hele yanınızda eşiniz,kız arkadaşınız ve büyükleriniz varsa asla magandalarla dalaşmayın...Sakin,rahatlatıcı müziklerden hiç şaşmayın.Sırf arabanız için bu tür müziklerden oluşan bir cd-kaset yaptırın kendinize... Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 25 Ağustos 2009 Paylaş 25 Ağustos 2009 Teşekkür ederim.Zaten bende öyle yapmaya çalışıyorm dediğim gibi cambazlıkdan kastımda oydu zaten. Fakat öyle bir an geliyor ki zemeberek boşalıyor oda herkesin başına gelebilir.Adam resmen cinayete teşebbüs gibi önünüze çıkıyor yada önünüze aracı kırıyor özelliklede büyük araçlar e şimdi gelinde zemberek boşalmasın. Bu şöyle anlaşılmasın; her hata yapana bağırıyor çağırıyor diye bizlerde istemeden hata yapabiliyoruz ama önemli olan bu hataları minimize etmek Yorum bağlantısı
Recommended Posts