İçeriğe Yönlendir

Focus II'ye ekran

Seçkin Çelikbaş

Recommended Posts

Seçkin Çelikbaş

Arkadaşlar internetten çok uygun fiyata hemde sıfır bulduğum Kenwood ekranı nihayet focusuma takabildim. Teyp çerçevesinin bulunması ve getirtilmesi biraz zaman aldı (malum, bizim sony cd çalarlar eşşek gibi). Neyse gelelim fotolara, iyi kötü herkesin yorumunu bekliyorum düşünceleriniz benim için önemli.

23062008005jp2.jpg

23062008003pm9.jpg

23062008004wv1.jpg

23062008006ve8.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

güzel olmuş. iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

gayet güzel bence, güle güle kullanın. uygun dediğiniz fiyat nedir acaba.

Yorum bağlantısı
Seçkin Çelikbaş

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sorulan sorulara gelince, ekran bana 890 ytl'ye mal oldu ve dokunmatik. Eliftuning'de sıfırı 2100 ytl civarı bir paraya satılıyor. 150 ytl de çerçeve ve montajına ödedim (çerçeve fiyatı 55 euro). Merak etmeyin çalınmaz çünkü kapalı garajda muhafaza ediyorum focusu, ekranın montajından sonra bugün de alarm taktırdım araca. Her ne kadar otoparka da bıraksam bazen gittiğim yerler oluyor, sokağa bırakmak zorunda kalıyorum. Kaliteli bir ses sistemi yaptırmak istiyorum, Focal markası nasıldır, iyi midir midler ve 2 adet 30 cm'lik bas için??

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Seçkin Çelikbaş

Navigasyon henüz yüklü değil, nereden nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum açıkçası. Tv özelliğini de devreye sokmak lazım almışken hepsi bir arada olsun.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ömer Yüce
Navigasyon henüz yüklü değil, nereden nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum açıkçası. Tv özelliğini de devreye sokmak lazım almışken hepsi bir arada olsun.

Navigasyon baya bi pahalıya patlıyomuş... Bi kaç fiyat aldım da :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Orjinal olmuş. ellerinize sağlık. ama bu kaza yaptırır be, özellikle maç izlerken...

Aydan bey malesef araç hareket halindeyken çekmiyor bunlar. ama film izlemek çok zevkli uzun yolda özellikle.

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce
Aydan bey malesef araç hareket halindeyken çekmiyor bunlar. ama film izlemek çok zevkli uzun yolda özellikle.

Evet bence malesef değil çok güzel birşey. Trafikteki güvenliğimiz için en ideali bu. Ben audide böyle birşeyle karşılaştım. sorun mu var diye söylediğimde "tamamen sürücü güvenliği için yapılmış birşey" dediler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...