İçeriğe Yönlendir

Yeni bir DVD Double Din


Misafir

Recommended Posts

Cihan Tiftik

Alınır 2-3 hafta keyfi sürülür sonra ya bozulur ya çalınır deyip moral bozmayım yahu. :) Ama hakkaten öyle dikkat edilmezse çalınması çok kolay.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Alınır 2-3 hafta keyfi sürülür sonra ya bozulur ya çalınır deyip moral bozmayım yahu. :p Ama hakkaten öyle dikkat edilmezse çalınması çok kolay.

+1 ama 300$ bence navitech alın hiç duymadığım bir marka gerçi hepsi made in china ama :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Bu fiyat çok uygun diyorsanız kaçırmayın...Herbirşeyi var.Ha 3 gün sonra bozulabilir ama yıllarcada gidebilir...

Yorum bağlantısı

Yorumlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler çalınır deyince biraz tereddütte kaldım bunun gittiğine üzülmem bide arabaya zarar verirler ona üzülürüm...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Alaattin Çakıroğlu

bende navitech var double din montajında biraz maketle yontuyorlar ama içerde biryerleri birşey belli olmuyor. fiyatıda uygun kaskoyada yazdırdımmı olay bitiyor. mahallede sesini açmayın biraz kalın film çekin. şeytan kulağına kurşun daha hiçbirşey olmadı. gerçi eski sistemimi çalmışlardı ama kaskoyla hallettim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Sinan Akg

tek tavsiyem çin işi doublelerden ve indashlarden uzak durun :) kaliteli bişi alın.yada cd mp3 çalar alın.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Kardeş onlar da çok pahalı... Memur olarak bütçemiz ne ki... Ayrıca yorumlara baktım da minton CA-993 ten %80 i memnun. Çerçeve olayını da Cevizlibağ Yeşil Kundura arkasındaki Teknik oto sanayi sitesinde Cem Oto diiye bir yerde varmış... 15 YTL dedi dün aradım. Akşam gidip bakacam...

abi bi akü bastım arabaya üstünde sigortası olmasına rağmen ekran ayarı yandı...Ben tavsiye etmem kaliteli bişi alın yada hiç almayın.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Hepsi aynı. Sadece logoları değişik. Hatta arçelik ve bekonun dijital fotoraf makineleri de minton.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Baktım da Kamosonic, Harward ve Mİnton'un benzer TV ve DVD Playerlı modelleri var. Sizce hangisi daha kullanışlı ve ömürlü olur...

jvc pioneer kaliteli markalar hariç hepsi çin yapımı yazılımlarıda herşeyiyle aynı.Bunu göz önünde bulundurun.Ses sisteminiz varsa ses çıkışları yetersiz subwooferiniz varsa ayarları yetersiz.Kaliteli bi ses vermiyorlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...