İçeriğe Yönlendir

Akçay mı Altınoluk mu Ayvalık mı?


Gökhan Gökçe

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

1985'ten beri Altınoluk'a giderim. Rahmetli dedemin yaptırdığı yazlığımız var orada. Hala bıkmadım. :p

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Vay Erbakan'a komşusun yani :p

Pek sayılmaz Selo...(Bizim ev Balkent'te, Yağcılar'ın bitiminde. Dedem yaptırığında en yakın ev 100 m ötedeydi, şimdi, araba parkedecek yer yok.)Erbakan'ın yazlığı Küçükkuyu'ya doğrudur. Karada ve denizden yaklaşamazsın. Arkadaşın teknesiyle önünden geçeriz bazen, korumala rhemen düdük çalar, sanki deniz de onların... :p

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

İstanbul ya da yakın çevreden gimek için uygun yerler buralar ama Adana'dan kalkıp da o kadar yolu tepmek yerine Akdeniz tercih edilebilir derim ben.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Arkadaşlar Cuma Gecesi Otobüsle gidiyorum sarımsaklıya Allah kısmet ederse 1 gibi orda olurum, o saatten sonra büyük ihtimal disco falan kaldırcak durumda olmam ama volkan cafeye gider tost bira yaparım kesin. onun haricinde pazar akşam saat 9a kadar ordayım isteyen arasın ekşın yaparız. pazar artık arabayla döncem izmire özledim arabamı :)

Dumtıss gezen bi fusion görürseniz 05554813322 :p

Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu

Aile için sakin,denizi ve havası mükemmel Ayvalık sarımsaklıyı tavsiye ederim.Gitmişken 1 günüde cunda adası ve civardaki koyları gezmek için tekne turuna ayırmalı.Fiyatlarda çok uygun sabahtan akşama tekne turu, öğlen balık, rehberlik 20 ytl civarı.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

hala sarımsaklıayım bugün tekne turu yaptım süperdi cunda adasına filan gittim ücretide 20 ytl yemekte dahil...Tam bir aile yeri burası zaten bütün gelen tatilciler özellikle yurt dışı aileler hayat ucuz burda.Tekne turu sabah 11 aksam 6 yüzmediğim koy çıkarmadığım ahtopot kalmadı dalgıçlık işime yaradı bence sarımsaklıyı tercih edin suyu soguk poyraz esiyor bu aralar.Ama burdakiler 1 hafta önce yanıyorduk dediler.Gelip geçici bi rüzgarmış.Sahil deniz mükemmel...

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
çıkarmadığım ahtopot kalmadı

Ne yaptınız onları?Pişirdiniz mi?

Yorum bağlantısı
Okan Yeşim

ben akçaydayım :nazar: beklriz burdakı bütün yerler güzel zaten akçayda ev tutsanız ayvalık 50 km akçaydan altınoluk 18 km iki yerede gezmeye gidebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Şimdi iş yerindeyim 10 otobüsüne bilet aldım 01:00 gibi sarımsaklıdayım o saatten sonra tost+bira isteyen gelsin volkan cafeye. Sinan ordamısın hala ??

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

arkadaslar sarimsakliya gelmis bulunmaktayim. Biraz sakin gibi oturdum tost yiyorum bira iciyorum. Izmirin bunaltici sicagindan sonra ilac gibi geldi. Tavsiye ederim:)

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
arkadaslar sarimsakliya gelmis bulunmaktayim. Biraz sakin gibi oturdum tost yiyorum bira iciyorum. Izmirin bunaltici sicagindan sonra ilac gibi geldi. Tavsiye ederim:)

Ah be onur foruma girmedim ogün cumartesi geliceğini biliyordum bende cumartesi döndüm.Ben acem hoteldeydim.Bi 35 plakalı fusion gördüm dedim onur bu acaba :) tüh be kısmet değilmiş ama görüşmek çok isterdim :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Ayvalık ta veya Sarımsaklı da bekar işi otel pansiyon vs fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?Bekar işi derken tek kişilik yani...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ah be onur foruma girmedim ogün cumartesi geliceğini biliyordum bende cumartesi döndüm.Ben acem hoteldeydim.Bi 35 plakalı fusion gördüm dedim onur bu acaba :tirs: tüh be kısmet değilmiş ama görüşmek çok isterdim :)

Neyse artık bidahaki sefere. acem otelin önünden geçerken resepsiyona soracaktım ama sonra saatin 2bucuk olduğunu farkedince vazgeçtim.

Arkadaşlar bu arada 15yıla yakındır sarımsaklıya giderim fiyatlardan bukadar şikayet ettiğimi hiç hatırlamam. cunda adasında devamlı takıldığım LARA diye biyer var, fiyatları (geçen sene iyiydi) ortamı canlı müziği güzel biyer. Nişanlımla busene yine bi gideyim dedim; bir şişe bira bir fıçı bira bir avuç tuzlu fıstık bitti ve hesabı istedim 30ytlyi görünce son kalan 3 tane tuzlu fıstığıda yedim. inanamadım geçen sene 5 olan şey nasıl bu sene 15 olur. sadece cundayla sınırlı değil bunlar, heryer uçmuş. otele gelince kalitelerine ve hizmetine göre çok fahiş fiyatlar isteniyo sarımsaklıda araştırma yaptım ufak çaplı ama değmez derim denizide soğuk zaten. geçen hafta didimde yıldız sayısına bakmadımda gayet iyi bi oteldi yeterince büyük havuzu kliması tvsi kahvaltısı olan bir otele 50ytl vermiştim (2kişi). Didim Forever.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sarımsaklı güzeldir, eskiden akşamüstü basketbol ve tenis oynardık sahildeki sahalarda...Teyzemlerin orada yazlığı vardı, o körfezin hepsi güzel. Küçükkuyu, Altınoluk, Güre , Akçay, Burhaniye,Pelitköy, Ayvalık....

Yorum bağlantısı
Emre Gizlenci

altınoluk daha merkezi biryer. hem küçük kuyu assos tarafına yakın hem edremit hem ayvalık... gezme fırsatınız olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...