Serdar Yeniçeri 17 Temmuz 2008 Paylaş 17 Temmuz 2008 benim arabada yok. kardeşimin arabasında anahtarında var.ama açarmı açmazmı ? benimde anahtarda var... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 selamlar, uzun süredir forumunuzu takip ediyorum. ilk mesajım bu konuya nasipmiş yakın zamanda ford ka almayı planlıyorum. ford ka larında 2001 model öncesi kasalarında içeriden bagaj açma opsiyonu mevcut değil. durduğunuzda mecburen inip anahtarla açmanız gerekiyormuş. içeriden açma söz konusu olabilir mi acaba? Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 selamlar, uzun süredir forumunuzu takip ediyorum. ilk mesajım bu konuya nasipmiş yakın zamanda ford ka almayı planlıyorum. ford ka larında 2001 model öncesi kasalarında içeriden bagaj açma opsiyonu mevcut değil. durduğunuzda mecburen inip anahtarla açmanız gerekiyormuş. içeriden açma söz konusu olabilir mi acaba? Eski Fiesta da böyledir ve en sevmediğim özelliklerinden biridir, yapması zor değil, önceki mesajlarda Tempra için yapılmış olana benzer şekilde siz de yaptırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 peki ne tip bir motor kullanmalıyım, işçiliği zahmetli midir ve kimlere yaptırabilirim? ayrıca merkezi kilide uyumlu olur mu yoksa bağımsız mı olur? Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 selamlar, uzun süredir forumunuzu takip ediyorum. ilk mesajım bu konuya nasipmiş http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/rolleyes.gif yakın zamanda ford ka almayı planlıyorum. ford ka larında 2001 model öncesi kasalarında içeriden bagaj açma opsiyonu mevcut değil. durduğunuzda mecburen inip anahtarla açmanız gerekiyormuş. içeriden açma söz konusu olabilir mi acaba? Sani bey bu konuyla alakalı forumu karıştırırken bu yazınızı gördüm bende ka'ma bagaj açma düğmesi yapmak istiyorum sürekli araçtan inip istop edip çalıştırmak zor oluyor siz nasıl bir çözüm üretmiştiniz ve nerede yaptırabilirim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Sani bey bu konuyla alakalı forumu karıştırırken bu yazınızı gördüm bende ka'ma bagaj açma düğmesi yapmak istiyorum sürekli araçtan inip istop edip çalıştırmak zor oluyor siz nasıl bir çözüm üretmiştiniz ve nerede yaptırabilirim Mert bey, İlk mesajımı bulmakla cini şişeden çıkardınız, dileyin ne dilerseniz Ben çözmemiştim ama forumumuzda çözenler mevcut. KA bölümüne bi konu açın, resimleri ile beraber anlatanlar çıkacaktır mutlaka. Şahin kilit pompası ile yapılıyor, masrafı da çok azdı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Herhangi bir kilit motoru. Bol kablo ve işçilik. Kilit motorları 50 150tl arası. Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Konu açılmışken ben de ufak bir sorundan bahsedeyim. Benim mondi arka barajı düğmeye basınca açılmıyor mutlaka anahtarla açmak gerekiyor. Geçen söktüm motordan mı diye, açma kapama düğmesinin arkasında küçük bir swic var soket giriyor fakat bagaj kilidinin orada herhangi bir motor göremedim. Sadece mavi plastik ucunda kablo olan bir parça var. Bunun motoru nerededir, eğer motor yoksa ne tarz bir şey uydurabilirim. İkide bir anahtar sokup açmak zor geldi. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Konu açılmışken ben de ufak bir sorundan bahsedeyim. Benim mondi arka barajı düğmeye basınca açılmıyor mutlaka anahtarla açmak gerekiyor. Geçen söktüm motordan mı diye, açma kapama düğmesinin arkasında küçük bir swic var soket giriyor fakat bagaj kilidinin orada herhangi bir motor göremedim. Sadece mavi plastik ucunda kablo olan bir parça var. Bunun motoru nerededir, eğer motor yoksa ne tarz bir şey uydurabilirim. İkide bir anahtar sokup açmak zor geldi.Motor kilidin sol tarafında içerde kalıyor. Kilit tuş tarafının tam tersi taraftan yani motordan bir kolda geliyor kilit mekanizmasına. İçerde kalıyor görünmüyor Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Konu açılmışken ben de ufak bir sorundan bahsedeyim. Benim mondi arka barajı düğmeye basınca açılmıyor mutlaka anahtarla açmak gerekiyor. Geçen söktüm motordan mı diye, açma kapama düğmesinin arkasında küçük bir swic var soket giriyor fakat bagaj kilidinin orada herhangi bir motor göremedim. Sadece mavi plastik ucunda kablo olan bir parça var. Bunun motoru nerededir, eğer motor yoksa ne tarz bir şey uydurabilirim. İkide bir anahtar sokup açmak zor geldi. Kilidin solunda kalıyor içerde 2 vidayla tutturulmuş halde bu sökülüp dağıtılmış hali http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230469-mk2-içeriden-bagaj-açma-butonu/page-4#entry3092383 Burda konusu mevcut detaylı anlatım var 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts