Sinan Uzundumlu 8 Temmuz 2008 Paylaş 8 Temmuz 2008 Motor numarası şase numarasının son 7 hanesidir. Camın önünde yazmıyomu şase numarası? Ruhsattada yazar doğruya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2008 Paylaş 8 Temmuz 2008 Valla muayenede adam benim motorada baktı baktı.. Heralde çakma falan değildir dedi ve imzaladı... Yerini bilmiyorum... Bilsemde benimki değişik olabilir... Motor numarası şase numarasının son 7 hanesidir. Camın önünde yazmıyomu şase numarası? Ruhsattada yazar doğruya İyide motorun neresinde... Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 8 Temmuz 2008 Paylaş 8 Temmuz 2008 Motor bloğunun altında da yazıyormuş bana öyle söylenmişti ama yerini tam olarak bilemiyorum Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Temmuz 2008 Paylaş 9 Temmuz 2008 camın sol alt köşesinde yazıyor ve son 7 karakterde motor numarası . ama içinde nerde yazar motoru yatırmak lazım yere. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2008 Paylaş 10 Temmuz 2008 Motor no motor bloğunda döküm parçadadır. 5 haneli bir sayıdır. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Temmuz 2008 Paylaş 11 Temmuz 2008 yerini buldum arkadaşlar.şanzımanla motorun birleştiği yerde .altta .çakma şeklinde. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 13 Temmuz 2008 Paylaş 13 Temmuz 2008 Benim mondeonun motor numarasını "motor numarası bulucu" buldu geçen gün. Muayenede memur illa bakacağım dedi. Sağolsun amcamız sıcak motordan dolayı biraz kol yanığı neticesinde diş fırçası ile numarayı tespit etti ve 5 ytl karşılığı ben de öğrenmiş oldum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts