Mustafa Alemdar 26 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2008 (düzenlendi) anlaşıldı iş başa düştüü alıcam bir defter inicem tek tek çekip bakıcam artık 26 Temmuz 2008 tarihinde Mustafa Alemdar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 26 Temmuz 2008 Paylaş 26 Temmuz 2008 mustafa , yakında iyi bir usta olacaksın yapa boza öğreneceksin bu işi , tamire sana geleceğiz Yorum bağlantısı
Mustafa Alemdar 26 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2008 (düzenlendi) zaten bütün işler yapa boza öğrenilmiyor mu abii bu arada yola çıkıyoruz ailece. trabzona gidiyoruz. bugun akşama çıkıcaz hayırlısıyla bu arada uzun bi süre giremiceğim için umarım üyeliğim silinmez yaklaşık 3-4 hafta 26 Temmuz 2008 tarihinde Mustafa Alemdar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 26 Temmuz 2008 Paylaş 26 Temmuz 2008 Zaten alemdarımın arabayı gören servis araç connectmi yoksa çakmamı anlamıyor almıyormuş Sen git ben senin üyelği korurum,arada hayali yazışırım filan çakmaz kimse Sevgiler Çakarız çakarız'da, Çakmıyor gibi yaparız.. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 C Max aracımda sağ kısa far yanmıyor, ampul dıştan bakınca patlamamış gibi (farı sökmeden bakıyorum) Sigortadan olabilir diye değiştirmek istedim ama yanımda uygun sigorta yokmuş. Orjinal sigorta 15 lik, ben 20 lik takip denedim işe yaramadı. 20 lik olduğu için mi işe yaramadı yoksa ampul mü patlak acaba ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 C Max aracımda sağ kısa far yanmıyor, ampul dıştan bakınca patlamamış gibi (farı sökmeden bakıyorum) Sigortadan olabilir diye değiştirmek istedim ama yanımda uygun sigorta yokmuş. Orjinal sigorta 15 lik, ben 20 lik takip denedim işe yaramadı. 20 lik olduğu için mi işe yaramadı yoksa ampul mü patlak acaba ? 2 fardamı yanmıyor? Daha yüksek amper sigorta takmak atmasını zorlaştırır yanmasını etkilemez. Ampuller kesmiştir yada başka teknik sorun vardır. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 C Max aracımda sağ kısa far yanmıyor, ampul dıştan bakınca patlamamış gibi (farı sökmeden bakıyorum) Sigortadan olabilir diye değiştirmek istedim ama yanımda uygun sigorta yokmuş. Orjinal sigorta 15 lik, ben 20 lik takip denedim işe yaramadı. 20 lik olduğu için mi işe yaramadı yoksa ampul mü patlak acaba ? Ampuldur, sigorta tek taraflı atmaz.. Sigortayı takmayınca diğeri yanmaya devam ediyor mu ? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Hocam yazmayı unutmuşum ampul patlamış. Sigorta neden tek taraflı atmaz onu anlamadım ama, kitapçıkta sigorta ayrı ayrı çünkü. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Temmuz 2016 Paylaş 31 Temmuz 2016 Hocam yazmayı unutmuşum ampul patlamış. Sigorta neden tek taraflı atmaz onu anlamadım ama, kitapçıkta sigorta ayrı ayrı çünkü. Ben iki ampül için tek diye niye hatırladım bilmiyorum, kitapçık iki sigorta var diyorsa doğrudur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts