Misafir 7 Aralık 2010 Paylaş 7 Aralık 2010 Zamanında selo'nun başına gelmişti bu durum. selo...? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 yaklaşık bir bucuk ay kadar önce 97 ghia hactback aracımı aldım. hava yastığı ışığı 4 kere yanıp sönuyör biraz bekliyor ve daha sonra tekrarlıyordu. Aldığım arkadaş kabloların bağlı olmadığını söylemişti . koltuk moturunun tamiratı sırasında kablolarıda bağladık ve ışık söndu ancak bir süredir yine aynı şekilde yanıyor bu arada hız sabitleme devreye girdim demesine rağmen hic sabitleme yapmadı. Uzattıysam özur dilerim. Bu adı gecen clock spıring bendeki bu hatalara neden oluyor mudur. Parcacılardan hangi isimle isteriz. Değiştirmek zor mudur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 her iki koltugu da kısa devre yaptırarak denedim olmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Hız sabitleme ışığı yanmasına rağmen hız sabitlemedi mi? Motora bakınca 2 adet gaz teli görüyor musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 evet iki adet tel var biri sağdan kokpitin hemen önünden geliyor yaklaşık 1.5 mt kadar ve gaz kelebeğine bağlı ucunda biraz boşluk var diğeri bana göra sol far hizasından gelip yine gaz kelebiğine bağlanıyor fakat bu tel diğer telin solunda içerde kalıyor Yorum bağlantısı
Guest Alper Okan 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Benim aracımda 97 mondeo ghia.aynı sorun bendede var airbag lambası devamlı yanıp sönüyor.sürücü koltugu altına baktım kutunun içinde soketler var.iki sarı renk soketin ortasında bir adetde siyah renk soket.ama sarı soketlerden solda olanın ucu boşta.sanırım daha önceki sahibi oynatmış gibi duruyor.sizce ne olabilir. Yorum bağlantısı
Burçin Kabasakal 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 (düzenlendi) ewt aracın hiç kazası yok zaten. Sayın hocam, sanırım "evet" yazacakken parmağınız sürçtü Bu bahsettiğiniz, alışıldık bir sorun. Endişe etmeyin, HAVA YASTI 7 Nisan 2011 tarihinde Bur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak TURAN 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Merhsbalar, Eski açıklayıcı mesajlar silinmiş sanırım. Bende de bu sabah ışık 2sn yanıp 3sn sönmeye başladı. Bunun nedeni sadece koltuk altındaki kablolardan mı oluyor. Yorum bağlantısı
Cemil Yıldızz 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Aynı sorun benim mondidede var ilk 4 kez ikinci 2 kez yanıp sönüyor sonrada bidaha sönmüyor, koltuğu dün söktüm bütün soketleri temizledim kablolara baktım kopuk kırık yok bugünde sanayiye gittim baktırmak için adam bana lpg varsa hiç baktırma boşuna para vermiş olursun 1 hafta 10 gün sonra tekrar yanar dedi... Ne kadar doğru bilemiyorum? Yorum bağlantısı
Recommended Posts