İçeriğe Yönlendir

Airbag lambası yanıp yanıp s&#246nüyor

Orçun Ural

Recommended Posts

• 4 hafta sonra...
Mehmet Ali Koç

yaklaşık bir bucuk ay kadar önce 97 ghia hactback aracımı aldım. hava yastığı ışığı 4 kere yanıp sönuyör biraz bekliyor ve daha sonra tekrarlıyordu. Aldığım arkadaş kabloların bağlı olmadığını söylemişti . koltuk moturunun tamiratı sırasında kablolarıda bağladık ve ışık söndu ancak bir süredir yine aynı şekilde yanıyor bu arada hız sabitleme devreye girdim demesine rağmen hic sabitleme yapmadı. Uzattıysam özur dilerim. Bu adı gecen clock spıring bendeki bu hatalara neden oluyor mudur. Parcacılardan hangi isimle isteriz. Değiştirmek zor mudur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç

her iki koltugu da kısa devre yaptırarak denedim olmadı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hız sabitleme ışığı yanmasına rağmen hız sabitlemedi mi? Motora bakınca 2 adet gaz teli görüyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç

evet iki adet tel var biri sağdan kokpitin hemen önünden geliyor yaklaşık 1.5 mt kadar ve gaz kelebeğine bağlı ucunda biraz boşluk var diğeri bana göra sol far hizasından gelip yine gaz kelebiğine bağlanıyor fakat bu tel diğer telin solunda içerde kalıyor

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Guest Alper Okan

Benim aracımda 97 mondeo ghia.aynı sorun bendede var airbag lambası devamlı yanıp sönüyor.sürücü koltugu altına baktım kutunun içinde soketler var.iki sarı renk soketin ortasında bir adetde siyah renk soket.ama sarı soketlerden solda olanın ucu boşta.sanırım daha önceki sahibi oynatmış gibi duruyor.sizce ne olabilir.

Yorum bağlantısı
Burçin Kabasakal
(düzenlendi)
ewt aracın hiç kazası yok zaten.

Sayın hocam, sanırım "evet" yazacakken parmağınız sürçtü :)

Bu bahsettiğiniz, alışıldık bir sorun. Endişe etmeyin, HAVA YASTI

tarihinde Bur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Burak TURAN

Merhsbalar,

Eski açıklayıcı mesajlar silinmiş sanırım.

Bende de bu sabah ışık 2sn yanıp 3sn sönmeye başladı. Bunun nedeni sadece koltuk altındaki kablolardan mı oluyor.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Cemil Yıldızz

Aynı sorun benim mondidede var ilk 4 kez ikinci 2 kez yanıp sönüyor sonrada bidaha sönmüyor,

koltuğu dün söktüm bütün soketleri temizledim kablolara baktım kopuk kırık yok

bugünde sanayiye gittim baktırmak için adam bana lpg varsa hiç baktırma boşuna para vermiş olursun 1 hafta 10 gün sonra tekrar yanar dedi...

Ne kadar doğru bilemiyorum?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...