Osman Bala 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Geçen hafta Çeşme'ye ani bir kaçış yaptık. arabanın bakım zamanı da gelmişti ama dedim ya aniden bakımsız çıktık. Yolda arabanın çekişi biraz düşük gibiydi oraya varınca akşam üstü açık bir parçacı bulup hava filtresi aldım, filtre kirlenmiştir araba nefes almıyor diye. Dedim kendim takarım atla deve değil ya diye taktım. Yalnız kutunun içinden ayakkabı boyası süngeri gibi bişey çıktı, onun ne işe yaradığının anlamadım. Ne işe yarar? Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Hava filtresinin takıldığı yerde kutunun içinde köşede süngerin takılacagı bir yer var.sanırım aşağıya toz toprak vs kaçmasın diye. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Filtre susturucusu olmasın sakın? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Filtre susturucusu olmasın sakın? Değil.. Üst kapaktan gelen havalandırmanın bağlandığı yerdeki süngerden bahsediyor... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 ben biliyordum orada öyle bişi olduğunu ama ne işe yaradığını hep soracaktım kısmet bugüneymiş. biraz yağlı bişi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 Üst kapaktan hava filtresi kabinine bağlantı vardır... Amaç geri dönüşümdür.. Üst kapaktan gelen buharın tekrar motora gönderilmesi aşamasında gerek filtrenin yağlanmaması gerekse bu kanala herhangi bir pislik kaçmaması için düşünülmüş bir filtre olduğunu biliyorum ben Osman... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz 13 Ağustos 2008 Paylaş 13 Ağustos 2008 (düzenlendi) ustamız ne diyor bu konuya. Bende birkaç defa değiştirdim ama o adı geçen süngerin nereden çıktığını bilemediğim için takmadım. Ustada gerek yok koymaya dedi. Bu konuda ustalardan net bir açıklama bekliyorum. 13 Ağustos 2008 tarihinde Mustafa Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bala 13 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2008 Yalnız değilmişim rahatladım. Yorum bağlantısı
Kenan Yargıcı 6 Eylül 2008 Paylaş 6 Eylül 2008 (düzenlendi) Üst kapaktan hava filtresi kabinine bağlantı vardır...Amaç geri dönüşümdür.. Üst kapaktan gelen buharın tekrar motora gönderilmesi aşamasında gerek filtrenin yağlanmaması gerekse bu kanala herhangi bir pislik kaçmaması için düşünülmüş bir filtre olduğunu biliyorum ben Osman... ++1 bende o parçayı farkettim ve böyle yorumlamıştım. Mehmet beyin bilgisine güvenmeye başladım.Bu işin duayeni sanırım.Her foruma lazım. 6 Eylül 2008 tarihinde Kenan Yarg?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2008 Paylaş 6 Eylül 2008 Mehmet beyin bilgisine güvenmeye başladım.Bu işin duayeni sanırım.Her foruma lazım. Estağfurullah, Bende ne biliyorsam burdan öğrendim... Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 7 Eylül 2008 Paylaş 7 Eylül 2008 Bende de ilk gördüğümde şaşırmıştım flitreyi sökünce anlamıştım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2008 Paylaş 7 Eylül 2008 Karter havalandırmadan yağ buharı çıkar. Motor yağı da bir sıvı olduğu ve sıcaklık ile buharlaştığı ve gazların sıkıştırılmaması gerektiği prensibi ile dış ortama atılır. Bu buhar hava filtre kabinine gider, oradan emme havası ile beraber yanarak egzos gazı ile dışarı atılır. Bu sünger, gelen buharın içindeki yağ zerreciklerini üstünde topla ve filtrenin erken kirlenmesini ve sıvının emme manifoldunda toplanmasını engeller. O sünger ile acaip güzel ayakkabı parlatırsınız bilginize 2 Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 7 Eylül 2008 Paylaş 7 Eylül 2008 Çağlar abi başka bunları biliyormusunuz türünde ne gibi bilgiler var sende fordla alakalı Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Üst kapaktan hava filtresi kabinine bağlantı vardır...Amaç geri dönüşümdür.. Üst kapaktan gelen buharın tekrar motora gönderilmesi aşamasında gerek filtrenin yağlanmaması gerekse bu kanala herhangi bir pislik kaçmaması için düşünülmüş bir filtre olduğunu biliyorum ben Osman... düşüncende haklısın mehmet abi.filitre kabininin sol alt yanına geliyor hortum sibop kapağından,süngerde üstüne takılıyor kabinin içinde kalıyorki kabin içinde biriken tozu aşağı süzsün diye. Karter havalandırmadan yağ buharı çıkar. Motor yağı da bir sıvı olduğu ve sıcaklık ile buharlaştığı ve gazların sıkıştırılmaması gerektiği prensibi ile dış ortama atılır. Bu buhar hava filtre kabinine gider, oradan emme havası ile beraber yanarak egzos gazı ile dışarı atılır. Bu sünger, gelen buharın içindeki yağ zerreciklerini üstünde topla ve filtrenin erken kirlenmesini ve sıvının emme manifoldunda toplanmasını engeller. O sünger ile acaip güzel ayakkabı parlatırsınız bilginize çağlar abi benim anlamadığım konu karter ile hava filitresinin kesişimi nedir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Karterden buharlaşan bir yağ buharı var. Eski taksilerde görmüşsünüzdür, motor bitikse, motorun altından bir hortum sarkar ve duman ata ata gider. O buharı dış ortama kontrolsüz salmadan yakarak atmak için, emme manifolduna yönlendirirler. Buhardaki fazla yağın tutulması , emilmesi içinde sünger konur. Normalde hava filtresi kutusundan 1 adete te sünger çıkar ama kutu orjinal ise! Yorum bağlantısı
Mazhar Uzun 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Eski taksilerde görmüşsünüzdür, motor bitikse, motorun altından bir hortum sarkar ve duman ata ata gider eyvallah abi bende bunu çok merak ederdim sayende ögrendim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Beni bir sen anladın, sen de yanlış anladın Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Normalde hava filtresi kutusundan 1 adete te sünger çıkar ama kutu orjinal ise! Çağlar Abi bir kaç gün önce yağ ve hava filtresi değişimi yaptım, orjinal hava filtresi 8ytl, yan sanayi ise 5ytl idi..Fakat ilginç olan aralarında kutu ve üstündeki yazılar dahil hiçbir fark olmaması idi.Ford otosan buna önlem olarak orjinalin üzerine kutu kapağının üstüne beyaz bir sticker yapıştırmış satıcının dediğine göre, bir de içinde meşhur süngerden vardı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Otosan da kendi üretmiyor ki. Yan sanayi demek her zaman farklı mal demek değildir. Aynı mal Otosan deposuna girip çıkınca orjinal oluyor. Yorum bağlantısı
Emre Aytan 20 Ekim 2011 Paylaş 20 Ekim 2011 Dğerli forum üyeleri, Hava filtresi kutusunda bu süngere gelen borunun bende takılı olmadığını gördüm. -Motordan buraya gelmesi gereken hortumun takılı olmayıp ucunun açık olmasının bir zararı olur mu? -Yakıt tüketimini etkiler mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, hayırlı sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 kartele toz girmesine neden oluyor diye duydum. tüketimi bariz etkileyecek bir şey değil Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Dğerli forum üyeleri,Hava filtresi kutusunda bu süngere gelen borunun bende takılı olmadığını gördüm. -Motordan buraya gelmesi gereken hortumun takılı olmayıp ucunun açık olmasının bir zararı olur mu? -Yakıt tüketimini etkiler mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, hayırlı sürüşler dilerim. Emre bey sizi korkutmak istemem ama bu durumdaki motorlar biraz yorgun motorlardır.Özellikle motor iyi durumda gibi gösterilmek için karter havalandırma hortumu boşta bırakılır yada hiç takılmaz.Ayrıca çıkan yağ buharı motorunuzu da kirletecektir.Ancak olması gibi takıldığında da motorunuz da çekiş kayıpları başlayabilir.Motor bitik denilen bir çok araçta bu hortum boştadır... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Benim aldığım otosan marka hava filtresinde çıkmadı bu sünger. Otosanın da.... süngeri yokmuş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 focusunkinde çıkıyor ama üzerinde otosan yazan paketlerde. diğer ford yazanlada sünger çıkmıyor. parçacılarda da artık o süngerli otosan filitrelerden yok. ben servisten almıştım en son da fordburada da görüp aldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts