Ramazan Boran 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar, Aracım için hava filtresi aldım ve taktım. Ancak kafama takılan, orjinal olan hava filtresinin altında yapışkan bir sünger var. Orjinal ford hava filtresin olduğundan oldguğu gibi taktım. Eski süngerde yoktu. Faydalı mıdır, faydasız mı? Beni aydınlatabilirseniz sevinirim. 15 Şubat 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Tüm mesaj imla ve noktalama için düzeltildi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 Sünger yağı engellemek içindi sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 bu konudan birşey çıkmaz kapatabilirsiniz Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 bu konudan birşey çıkmaz kapatabilirsiniz Konunun ne olacağına biz karar verelim olur mu Mehmet hocam 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 bu konudan birşey çıkmaz kapatabilirsiniz Şurada çok güzel açıklanmış. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/166090-hava-filtresi-sungeri/page__view__findpost__p__532217 1 Yorum bağlantısı
Cumali Küçükaslan 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Geçen hafta Çeşme'ye ani bir kaçış yaptık. arabanın bakım zamanı da gelmişti ama dedim ya aniden bakımsız çıktık. Yolda arabanın çekişi biraz düşük gibiydi oraya varınca akşam üstü açık bir parçacı bulup hava filtresi aldım, filtre kirlenmiştir araba nefes almıyor diye. Dedim kendim takarım atla deve değil ya diye taktım. Yalnız kutunun içinden ayakkabı boyası süngeri gibi bişey çıktı, onun ne işe yaradığının anlamadım. Ne işe yarar? sizin tarif ettiyiniz sünger havalandırmadan eğer yağ verirse orda onu hapsediyor ve hava filtresini yağlamayı önlüyor. Yorum bağlantısı
Kenan Demir 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 Normal kapı altı süngerinden kesip koysak olur mu acaba. Eskisi kapkara olmuş. ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 Kapı altı biraz ince kalır sanırım. O sünger daha dolgun diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 Benim de 13.yılın sonunda geçtiğimiz hafta değişim yaparken elim de kaldı eskiden filtrenin içinden sıfır çıkardı hatta bir ayrım vardı ama hatırlamıyorum kutusu değişik olurdu sünger olanın ama artık hiç çıkmıyor o sünger nasi bir şey uydurabilirim diye düşünüyorum bu aralar Yorum bağlantısı
Kenan Demir 3 Temmuz 2019 Paylaş 3 Temmuz 2019 İnternette buldum 46 tl. MANN HAVA FİLTRESİ FORD Focus I 1.6 16V Zetec 74KW 100HP ?çok pahalı Yorum bağlantısı
Emre Biçer 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Abiler benim o sünger süngerlikyen çıkmış un gibi dağılıyor nasıl bir sünger takayim acaba bulaşık süngerini oraya ugunca taksam nasıl olur Yorum bağlantısı
Ozan Cengiz 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 (düzenlendi) Emre Biçer yazdı: Abiler benim o sünger süngerlikyen çıkmış un gibi dağılıyor nasıl bir sünger takayim acaba bulaşık süngerini oraya ugunca taksam nasıl olur Bence bulaşık süngerini aynı ebatlarda kesip yerine koyacaksın süper olur.Aynı görevi yapar zaten.Ben daha önce yapmıştım.Gayet iyi oluyor. 9 Haziran 2020 tarihinde Ozan Cengiz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Biçer 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Eyvallah teşekkür ederim deniyorum şimdi 1 Yorum bağlantısı
Emre Biçer 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Hocam 30 kk kadar bir yol yaptım daha önce yağ kapağını açıyordum hiç duman olmuyordu ama şimdi duman var acaba yanlış bir şey ki yaptım yoksa süngeri kalın mi kestim bilemedim... Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Sıcak motorda yağ kapağından yağ buharı çıkar sonuçta yağ oldukça ısınıyor. Sizdeki buhar mı duman mı ? Daha önce de sıcak motorda mı kontrol ettiniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts