Alaattin Çakıroğlu 14 Ağustos 2008 Paylaş 14 Ağustos 2008 arkadaşlar malum 17" jantları taktıktan sonra arabanın gidişi çekişi biraz değişti acaba diyorum performans bujisi ve açık hava filtresi gibi küçük değişiklikler eski çekişine geri döndürürmü arabamı? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 14 Ağustos 2008 Paylaş 14 Ağustos 2008 Olsun yine de tak bence Alaattin..Eskisi gibi olmasa da katkısı olur.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 14 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2008 Olsun yine de tak bence Alaattin..Eskisi gibi olmasa da katkısı olur.. bide eksozcum var oda güzel bişi yapacak bakalım belki biraz faydası olur ya. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 14 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2008 Alaattin abi performans için açık hava filtresi değilde kapalı alırsan daha iyi olur... kapalı derken normal hava filtresinin mi yerine takılıyor? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Ağustos 2008 Paylaş 14 Ağustos 2008 Abicim onlardan medet umacaksan; filtreyi bi kez kesinlikle kit yapman lazım. Bujilerle birlikte buji kablosu da değiştirmen lazım. Egzozdan performans bekliyorsan da komple yaptırman lazım+header,buna bağlı olarak da ecuyla oynamak lazım. Ama sadece filtre+egzozla bile devir canlılığı artacaktır aracın. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 14 Ağustos 2008 Paylaş 14 Ağustos 2008 Abicim onlardan medet umacaksan; filtreyi bi kez kesinlikle kit yapman lazım. Bujilerle birlikte buji kablosu da değiştirmen lazım. Egzozdan performans bekliyorsan da komple yaptırman lazım+header,buna bağlı olarak da ecuyla oynamak lazım. Ama sadece filtre+egzozla bile devir canlılığı artacaktır aracın. +1 heders yaptırtmadan egozstu istediğiniz kadar geniş tutun, işe yaramaz. ama heders'ta mühendislik işi gibidir, eğimlerini ve bağlantılarını doğru yapmak lazım.yoksa düşük devirlerde yığılıp kalırsınız,ayrıca ecu programlaması şart .. aracınıza uygun hazır heders varsa alın ,sanayideki heders yaparım diyenler bazen saçmalayabiliyor. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 14 Ağustos 2008 Paylaş 14 Ağustos 2008 Kat iptali+iyi hava alan bir yere açık filtresi+son susturucu değişimi ile özellikle üst devirlerde farkı hissedersin..Gerek yok bence headersla falan uğraşma.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 14 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2008 Kat iptali+iyi hava alan bir yere açık filtresi+son susturucu değişimi ile özellikle üst devirlerde farkı hissedersin..Gerek yok bence headersla falan uğraşma.. zaten headers yaptırmam heralde yaa o zaman baya baya işin içine girerim benimki küçük uygulamalar daha önce kat iptali ve filtre vardı kat iptalini arıza ışığı yandığı için eski haline getirdim son susturucu var şu anda ama onu çıkarıp boru taktırcam ve orta susturucuyu değiştircem. sanırım şimdi tekrar kat iptali ve güzel kit bir hava filtresi yaptırırım + buji ve kablolar. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 14 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2008 Kat iptali yap. Bizi de iyice zehirle. Zoppaa geliyor zoppaaa yaleleeeel yaaalelel. Hakan abi söz kat iptali yapınca söz fidan (lar) dikecem. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 16 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2008 bu bujiler nerede satılır kac paradır acaba bilen varmı? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 16 Ağustos 2008 Paylaş 16 Ağustos 2008 buji bilmiyorumda açık hava filtresi var bende K&N alattin abi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2008 buji bilmiyorumda açık hava filtresi var bende K&N alattin abi filtre işini halletik Sinan kardesim bujileride soracak bakalım sonuc ne olacak şiir gibi yazdım hee Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 filtre işini halletik Sinan kardesim bujileride soracak bakalım sonuc ne olacak şiir gibi yazdım hee Hallederiz... Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 Alaattin filtre işini naptın? Ne aldın, kaça aldın, nerden aldın vs. ? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 Bendeki filtreyi kullanıcak K&N Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2008 Alaattin filtre işini naptın? Ne aldın, kaça aldın, nerden aldın vs. ? Barkın sağolsun Sinan'da varmış filtre gönderecek bana. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 Ngk iridium buji + Msd buji kabloları + Alta Cold air = +14 hp (cooperda =)) Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2008 Ngk iridium buji + Msd buji kabloları + Alta Cold air = +14 hp (cooperda =)) benimkinde olmazmiki kaça maal oldu. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 buji kabloları + buji arkadaştan aldım , arabasını satıyodu. Cold air 220 ytl ye geldi =) En dandiğinden bi açık hava filtresi bile çekişi artırıyor . Soğuk hava alması lazım ama. + birde plastik olmayan bi boru lazım =) Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2008 buji kabloları + buji arkadaştan aldım , arabasını satıyodu. Cold air 220 ytl ye geldi =) En dandiğinden bi açık hava filtresi bile çekişi artırıyor . Soğuk hava alması lazım ama. + birde plastik olmayan bi boru lazım =) Oğuzcum bu cold air dediğin ne Yorum bağlantısı
Can Karacaer 18 Ağustos 2008 Paylaş 18 Ağustos 2008 Kat iptali alt devirlerde motoru cansızlaştırabilir, her gün drag yapmayacaksan faydadan çok zararı olur... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2008 Kat iptali alt devirlerde motoru cansızlaştırabilir, her gün drag yapmayacaksan faydadan çok zararı olur... abi zaten drag falan yapmıyorum sadece şu lastiklerden dolayı kaybettiğim performansı geri getirmeye çalışıyorum. zaten kat iptali yapmıştım araca 2 ayda bir arıza lambasını yakıyordu gıcık olmuştum yaptırmam belkide. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 18 Ağustos 2008 Paylaş 18 Ağustos 2008 (düzenlendi) Açık hava filtresi =) 18 Ağustos 2008 tarihinde O?uz Y?ld?r?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2008 Açık hava filtresi =) çok yakışıklı olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts