Alaattin Çakıroğlu 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Fordclubtr forumu olarak hep beraber bir iftar yemeği düzenleyelim. Tarihi ve yeri artık sohbet sırasında netleştiririz. katılımın çok fazla olacağını düşünüyorum umarım haksız çıkmam herkese hayırlı ramazanlar efenim Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 afiyet olsun..ne diyelim..darısı İstanbulluların başına Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 2 Eylül 2008 Yazar Paylaş 2 Eylül 2008 afiyet olsun..ne diyelim..darısı İstanbulluların başına abicim İstanbul'lularda haklı şimdi koskoca şehir Ankara gibi değilki burada ulaşım çok kolay şehrin içinden 120km ile geçebiliyorsun alt geçt üst geçitler sayesinde İstanbul öylemi bikere ortasından deniz geçiyor nasıl toplansın insanlar. Olar,uyabiler. hadi işallah Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Bu sefer Hacı baba'da yaparsak ben gelmem yalnız,kaçırıyorum yahu,geçtikten sonra aklıma geliyor. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Yemek varsa katılım olur merak etmeyin Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Geliriz.Ama Hacıbaba olmasın mümkünse. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Gördüm.Bahçelievler 3.cadde de Liva Bistro var.Geçen senelerde gitmiştim.Fena değildi.Sadece park problemi var.Olabilir gibi geliyor bana.İndirim de alabiliriz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Doğru valla.Vişnelikte olurmu böyle şeyler.Havalar hala iyi gidiyor.Açık hava bile olabilir geçen seferki gibi. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 (düzenlendi) Şu Ankamallde gittiğimiz Pideköy sağlamdı yahu. Park sorunu da yok. 2 Eylül 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Liva çukurambarda da var. Daha büyük hem, park yeride sorun değil. Sorun olursa bizim evin parkı var =) Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Bana göre bir hafta sonu olsun, C.tesi veya Pazar. Daha önceki mesajımdada yazdım, bana göre dürüm sarayı tam bize göre, otopark sorununu ayarlarız. Mahallenin deynekcisi bizim işyerinin otoparkını kullanıyor nede olsa eğer biraz kalabalık olursak indirim alırız. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 (düzenlendi) Sümer sokakda 2 Eylül 2008 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Şu may etin karşısındaki mi Ruhi abi? Aynen orası, başka alternatifde var, Sultan Ahmet köftecisi, birde adı aklıma gelmeyen Laz lokantası Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 (düzenlendi) O adı aklına gelmeyen laz lokantası eğer aşiyansa kesinlikle tavsiye ederim. Aynen orası , Aşiyandan bahsediyorum:) Nargileside var, güzel şirin yer. Yavuz Sen nerden biliyorsun buraları 2 Eylül 2008 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Haklısın Aşiyan güzel, sohbeti hoş bir yer. Orası olsun bencede , yer gök otopark, sorunda yok. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Kızılaya arabayla giremiyorum ben yahu. Polis amcalar egzozu vs çok beğenip,arabayı bize ver bağlayıp çekelim otoparka diyorlar. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 2 Eylül 2008 Yazar Paylaş 2 Eylül 2008 arkadaşlar isterseniz restaurant sahibi arkadaşım var bize özel bir menu ve baya bi indirim yaptırırım yer tandoğan tabbak, benim otelde yapabiliriz, bildiğim baya çok alternatif var ankarada. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Eylül 2008 Paylaş 2 Eylül 2008 Kızılay olursa Tarihi Mutfak da benim eleman var(sahibinin oğlu) Otopark olarak da beğendiğin otoparkı çok yakın. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 3 Eylül 2008 Paylaş 3 Eylül 2008 Bilkent Ankuva'daki Biber ya da Macellan da olabilir. Otopark sorunu yok, geniş mekan, tanıdık olduğu için ikramı bol olur. Sınırsız çay kahve vs. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 3 Eylül 2008 Paylaş 3 Eylül 2008 (düzenlendi) afiyet olsun..ne diyelim..darısı İstanbulluların başına Erginciiim, İstanbullular iftar yemeği için zaten saat 16.01 de konu açmış..Senin bu yorumu o sayfada ankaralılar için yapman gerekmiyormu. Bu kıskanç ankaralılar bizim konu başlığını görünce konu açtı..Kamuoyunu bilgilendirelim.. abicim İstanbul'lularda haklı şimdi koskoca şehir Ankara gibi değilki burada ulaşım çok kolay şehrin içinden 120km ile geçebiliyorsun alt geçt üst geçitler sayesinde İstanbul öylemi bikere ortasından deniz geçiyor nasıl toplansın insanlar.. hadi işallah Dalga geçme lenn, Hem kendin söylüyorsun Ortasından deniz geçiyor diye..Denizden araba ile geçmek kolaymı.. 3 Eylül 2008 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts