Cavit Doğan 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Mehmet abi,zengin iftar menüsü + ertesi gün için sahur yemeği.Yemekten sonra sahura kadar sınırsız yerli demlenmiş içecek. Bende geliyom bendeee... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Olm, bir daha bak da konuş... Kafamı attırma benim... Bunu daha önce de Cavit demişti; ben de ona cevabımı vermiştim... Bende bida sormamıştım.. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Davetiye var mı? Davetiye gönderirlerse çeryek altın takacak mısın? Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Takı töreni yapacaklarsa olabilir...El yapımı çeyrek altın hemde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül 2008 Paylaş 7 Eylül 2008 0-6 yaş için servis açılıyor mu... :lol2: Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 8 Eylül 2008 Paylaş 8 Eylül 2008 Sen çocukları da alıp geliyorsan, açmıyorlarsa bile açtırırım... Abla sen o zaman Emmi+5 çocuk yaz oraya Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 8 Eylül 2008 Paylaş 8 Eylül 2008 Başıma bi iş gelmez, şantiyeden de normal insanların işten çıktığı bi saatte ayrılabilirsem ve tabi toplantı yerini de bulabilirsem sizlerle tanışmak için ben de orada olmak isterim. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Eylül 2008 Paylaş 8 Eylül 2008 Benim iftar yatacak gibi. O gün muafiyet sınavı var,arkasındanda okul tanıtım ve otopark yeri ayarlamak için gölbaşına gidecem. Bir de kimlik için felan uğraşacam gibi. Ha +halam iftara davet etmiş çarşamba için,biraz kutlama havasında yapalım yeğenim için demiş. Ekebilir de yetişirsem gelmeyi çok istiyorum. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hade lem... Bahane bulma... Halana da de, perşembe günü yapsın kutlamayı... He valla Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 geçmiş olsun, benzer kaza yüzünden tülin 1 yıldır çekiyor, iyi kurtulmuşlar Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 9 Eylül 2008 Yazar Paylaş 9 Eylül 2008 Hakan abi çok geçmiş olsun. malesef bende gelemiyorum vardiyayı ayarlayamadım Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Asıl sıkıntı bizde çıktı. Dün akşam büyük kaza atlattık. Daha doğrusu kazayı atlatamadık ta sonuçları kötü olmadı Allah'tan. Dün öğleden sonra çocukları bakanlık doktoruna götürdük. Ben genelkurmay kavşağında indim. Nezaket çocuklarla beraber gitti. 15 dakika sonra telefon etti, acil taksiye atla gel diye. Neyse gittik bir şekilde. Eskişehir yolundan konutkent'e dönülen kavşaktan Nezaket, bize yeşil yanarken, dönüyor. Eskişehir tarafından ise öküzün biri kaptırmış geliyor. Kırmızıyı görüyor ama nasılsa geçerim diyor. Birden Nezaket karşısına çıkınca, arabayı sola doğru kırıyor ve bizim bagaja sağ taraftan giriyor. Allahtan adam arabayı sola kırmış. Kapıdan dalma ihtimali de vardı. Çok şükür hem Nezaket, hem çocuklar iyi. Arabayı servise bıraktım sabah. Yarın akşam arabasız ve Nezaket evde çocuklarlayken gelemem iftara. Benim yerime de yersiniz. Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Geçmiş olsun Hakan.Allah beterinden saklasın.Bende iftara yalnız gidecem.Eğer gelmek istersen servis şoförlüğünü yaparım. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Geçmiş olsun Hakan bey , Allah beterinden saklasın... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hakancım çok çeçmiş olsun..Allah beterinden saklasın, Sorun olmadığına çok sevindim.. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hakan Geçmiş olsun kardeşim, yapabileceğimiz bir şey varsa söyle lütfen, hallederiz. Yorum bağlantısı
Osman Bala 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hakan çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Yarın seni alırım beraber gideriz yakın nasıl olsa şirket. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hakan çok geçmiş olsun.. Sevindim çocukların ve Nezaket'in iyi olmasına..Bir ihtiyacın olursa çekinme.. İftar ertelensin bence de.. Yorum bağlantısı
Gökhan inal 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 geçmiş olsun hakan. kimsede birşey olmaması sevindirici. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hakan, Nezaket, Azra, Metin çok geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts