Amaç Keskin 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 abla, sen bizim menüye baktın mı, dikkatini çeken birşey var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Şimdiii.. Ertelemeseydiniz bende gelecektim diycem ama buna kimse inanmayacak tabiki... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Şimdiii.. Ertelemeseydiniz bende gelecektim diycem ama buna kimse inanmayacak tabiki... ben olsam bu lafın üzerine inadına ertelemem aklıma ne geldi: bizim kasap vardı niyazi abi, ne zaman elektrik kesilse dükkanını basıp kıyma isterdik Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Şimdiii.. Ertelemeseydiniz bende gelecektim diycem ama buna kimse inanmayacak tabiki... Yoo ben inanıyorum Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 2 gündür konuşuyorduk Mehmet Abiyle cidden gelecekti Bende uğrayacaktım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 (düzenlendi) Şimdiii.. Ertelemeseydiniz bende gelecektim diycem ama buna kimse inanmayacak tabiki... Şimdi de iskender yok diye gelmezsin. 9 Eylül 2008 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Şimdi de iskender yok diye gelmezsin. İskender olmazsa gelmem zaten... Ayrıca eminim ki Işıl da inanacak bana... Yorum bağlantısı
Osman Bala 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Tamam haftaya bir daha yaparız bu mini olur. Sen gel Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Hakan abi çok büyük geçmiş olsun,yeni gördüm yahu. Trafik bi acayip gerçekten bu aralar. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Çok sağolun. 5bin YTL mesarif çıkmış yine. Ulen parçaları kendinden kat kat pahalı. Vay be şu masrafa bak, sanki Opel mübarek Yok o Allah'ın şanslı kullarından biriymiş. Kaskoyu ona yaptıracaktım. Yapmadı. Kasko yapıldıktan sonra 2 büyük masraflı kaza. Emmi'nin mübarek birisi olduğunu anlamıştım zaten. Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Geçmiş olsun Hakan, verilmiş sadakanız varmış. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 O indirimli halle bile şu an ödediğimin 1,5 katını çıkardı bana. Hoş bu sene kaç geçirecekler orasını bilmiyorum. Alem kilitçi olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 OK seneye Emmi'ye geçersin hoşgeldin indirimi var %25 Havasını alır... O indirim Hasarsızlık indirimi ile gelene var... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 Senden kasko alanın da. Başka şey alanın da.... Benim kaskocum gayet efendiden bir adam. yuh be kavgada denmez Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Başka şey alanın da.... Domateste istemiyorsun yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Benim kaskocum gayet efendiden bir adam. Az kaldı yakında o da kovacak seni... Yorum bağlantısı
Suha Ataol 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Geçmiş olsun Hakan Bey ... Allah beterinden korusun ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Dün adam aradı geçmiş olsun dedi. Hasar dosyasını görür görmez aramış. Efendi dedim ya. İçi cızz etmiştir garibimin... Olay isteyip istememek değil. Adam artık yüzsüzlüğü ele aldı. Aleni göndermiyor. Daha ne muhatap olacam Hakan bir kaç kez prova yaptım... Domatelerin kargo ile falan Ankara'ya sağlıklı şekilde ulaşmaları imkansız... Bugün yemek olsaydı geliyordum ve getiriyordum... Ha sana ne diyorum... Gel.. tarla senin... Biberde var.. çeşit çeşit üzümlerde oldu... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Çok geçmiş olsun Hakan, Kendin gibi üst sınıf arabanın koruması altındaki çocuklarına ve hanımına birşey olmadığını duymak insanı sevindiriyor. Arkadan gelen darbelerde boyun ve sırta büyük yük biner, bebelere iyi bakın. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Adam efendi... Artık radikal kararlar aldık, çocukları mümkün olan en az şekilde trafiğe sokacağız. Sen Nevşehir'e gel diyosun Sağolasın abi. Aracın sağlam olduğunu bir kez daha test ettik. Darbe aslında arkadan değil. Yandan. Bagajdan girmiş Tipo. Çamurluk göçmüş bizim. Çarpmanın etkisi ile aracı yaklaşık 90-100 derece kadar döndermiş. Çocukları iyice kontrol ettik. Özellikle boyunlarını. Soyduk, elle-gözle yoklayarak takip ettik. 2 gündür de davranışlarında bir sıkıntı yok çok şükür. hakan bey, bir yerlerinde ağrı hissederseniz üniversitede mr çektirin, tülin benzer kaza geçirdi, bir kaç film çektiler, birşey yok dediler, şikayetler artınca bir kaç ay sonra mr da kemik iliği ödemi çıktı, ardından ameliyat, 1 yıldır çekiyor Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Üstad büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun... Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Hakan büyük geçmiş olsun .Allah beterinden saklasın : seni , eşini ve çocuklarını. Yorum bağlantısı
Recommended Posts