İçeriğe Yönlendir

Ankara'da İftar Yemeği


Alaattin Çakıroğlu

Recommended Posts

Yaşar Demirci
Bayağı inceledik çocukları. Kol bacak kemiklerini tuttuk, yokladık. Çocukların ekstradan ağrısı sızısı yok. 2 gün önce nasıl davranıyorlarsa şimdi de öyle davranıyorlar. Boşu boşuna da çocukları hastane ortamlarına, MR'a falan sokmak istemiyorum. Ama Allah korusun bir sıkıntı görürsem hemen giderim.

geçmiş olsun allahuteala beterinden esirgesin.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Asıl sıkıntı bizde çıktı. Dün akşam büyük kaza atlattık. Daha doğrusu kazayı atlatamadık ta sonuçları kötü olmadı Allah'tan. Dün öğleden sonra çocukları bakanlık doktoruna götürdük. Ben genelkurmay kavşağında indim. Nezaket çocuklarla beraber gitti. 15 dakika sonra telefon etti, acil taksiye atla gel diye. Neyse gittik bir şekilde. Eskişehir yolundan konutkent'e dönülen kavşaktan Nezaket, bize yeşil yanarken, dönüyor. Eskişehir tarafından ise öküzün biri kaptırmış geliyor. Kırmızıyı görüyor ama nasılsa geçerim diyor. Birden Nezaket karşısına çıkınca, arabayı sola doğru kırıyor ve bizim bagaja sağ taraftan giriyor. Allahtan adam arabayı sola kırmış. Kapıdan dalma ihtimali de vardı. Çok şükür hem Nezaket, hem çocuklar iyi. Arabayı servise bıraktım sabah. Yarın akşam arabasız ve Nezaket evde çocuklarlayken gelemem iftara. Benim yerime de yersiniz.

Abi geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sağolun tekrardan. Sıpaların maaşallah'ı var. Bol bol yiyip içip yatıyorlar çok şükür. Araba da serviste yatıyor. Daha ne kadar yatar bilemem. Arka sağ çamurluk bulunamıyor.

Sağ çamurluk düzelmeyecek durumda mı... ?

Resim yok mu..

Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Sağ çamurluk göçük. Bence düzelmez. Düzelmesi yerine değişmesini isterim ben açıkçası.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sağ çamurluk göçük. Bence düzelmez. Düzelmesi yerine değişmesini isterim ben açıkçası.

Değişim imkanımız yoksa, arabayı sanayilerde yatırmayalım Hakan... Düzeltilsin kullan.. Zayen boyanın altında bişey belli olmaz...

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Işıl, Pınar ve Zeynep gelemeyecek gibi gözüküyor, çıkaralım listeden.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben, bu Murat'ın fillen var olduğundan şüpheliyim...

Çünkü hala yüzünü görebilen olmadı... :)

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan

Benim iftarda gelmem zor ama sonrasına mutlaka uğrayacağım, kabul ederseniz tabiki :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Biz yapmıyoruz iftar falan...Ankarada yapacak inşallah.. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Çıkardım da hayırdır Osman? Önemli bir durum yoktur inşallah...

Bişey yok Pınar İstanbul'a gitti bugün.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Hafta başından beri, iş yoğunluğundan dolayı yazamadım.. Bir aile meclisi toplantısından dolayı, biz de iftar sonrası gelmek durumundayız :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Yapacüük yapacüük.
Tabii ki yapacağız... :) Kim gelirse başımızın üstünde yeri var... :)

Yapacüük yapacüük..

Yapacük..

Yapacü..

Yapac..

Yapa..

Yap..

Yaaaaaa nerde bu millet.....(Günlerden 17 eylül, Saat 19) :):)

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Gelmeyeceğiz diyenler iftar çadırı organizasyonu yaptılar yoksa ? :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

bizde Serminimle beraber oradayız inşallah hatta 2 arkadaşımızıda getirebiliriz ama şu an ikna aşamasındayız bir kaç saat sonra görüşmek üzre.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

gelen ve katılan bütün arkadaşlarımza büyüklerime teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı..

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

Herkesten teker teker özür diliyorum geleceğim diyip gelemediğim için, dün yediğim tavuktan zehirlendim ve felaket durumdaydım, umarım özürüm kabul görür.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Herkesten teker teker özür diliyorum geleceğim diyip gelemediğim için, dün yediğim tavuktan zehirlendim ve felaket durumdaydım, umarım özürüm kabul görür.

Geçmiş olsun.

Toplantıya katılan herkese teşekkürler.

Resimler yarın :lol:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...