Çağatay Demir 10 Eylül 2008 Paylaş 10 Eylül 2008 Çok geçmiş olsun Hakan abi, bebeklerin iyi olması sevindirici... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Bayağı inceledik çocukları. Kol bacak kemiklerini tuttuk, yokladık. Çocukların ekstradan ağrısı sızısı yok. 2 gün önce nasıl davranıyorlarsa şimdi de öyle davranıyorlar. Boşu boşuna da çocukları hastane ortamlarına, MR'a falan sokmak istemiyorum. Ama Allah korusun bir sıkıntı görürsem hemen giderim. geçmiş olsun allahuteala beterinden esirgesin. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Asıl sıkıntı bizde çıktı. Dün akşam büyük kaza atlattık. Daha doğrusu kazayı atlatamadık ta sonuçları kötü olmadı Allah'tan. Dün öğleden sonra çocukları bakanlık doktoruna götürdük. Ben genelkurmay kavşağında indim. Nezaket çocuklarla beraber gitti. 15 dakika sonra telefon etti, acil taksiye atla gel diye. Neyse gittik bir şekilde. Eskişehir yolundan konutkent'e dönülen kavşaktan Nezaket, bize yeşil yanarken, dönüyor. Eskişehir tarafından ise öküzün biri kaptırmış geliyor. Kırmızıyı görüyor ama nasılsa geçerim diyor. Birden Nezaket karşısına çıkınca, arabayı sola doğru kırıyor ve bizim bagaja sağ taraftan giriyor. Allahtan adam arabayı sola kırmış. Kapıdan dalma ihtimali de vardı. Çok şükür hem Nezaket, hem çocuklar iyi. Arabayı servise bıraktım sabah. Yarın akşam arabasız ve Nezaket evde çocuklarlayken gelemem iftara. Benim yerime de yersiniz. Abi geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2008 Paylaş 13 Eylül 2008 Sağolun tekrardan. Sıpaların maaşallah'ı var. Bol bol yiyip içip yatıyorlar çok şükür. Araba da serviste yatıyor. Daha ne kadar yatar bilemem. Arka sağ çamurluk bulunamıyor. Sağ çamurluk düzelmeyecek durumda mı... ? Resim yok mu.. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 hakan bey büyük geçmiş olsun.allah korumuş Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Sağ çamurluk göçük. Bence düzelmez. Düzelmesi yerine değişmesini isterim ben açıkçası. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Sağ çamurluk göçük. Bence düzelmez. Düzelmesi yerine değişmesini isterim ben açıkçası. Değişim imkanımız yoksa, arabayı sanayilerde yatırmayalım Hakan... Düzeltilsin kullan.. Zayen boyanın altında bişey belli olmaz... Yorum bağlantısı
Osman Bala 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Işıl, Pınar ve Zeynep gelemeyecek gibi gözüküyor, çıkaralım listeden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Ben, bu Murat'ın fillen var olduğundan şüpheliyim... Çünkü hala yüzünü görebilen olmadı... Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Benim iftarda gelmem zor ama sonrasına mutlaka uğrayacağım, kabul ederseniz tabiki Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Biz yapmıyoruz iftar falan...Ankarada yapacak inşallah.. Yorum bağlantısı
Osman Bala 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Çıkardım da hayırdır Osman? Önemli bir durum yoktur inşallah... Bişey yok Pınar İstanbul'a gitti bugün. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 Hafta başından beri, iş yoğunluğundan dolayı yazamadım.. Bir aile meclisi toplantısından dolayı, biz de iftar sonrası gelmek durumundayız Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 Yapacüük yapacüük. Tabii ki yapacağız... Kim gelirse başımızın üstünde yeri var... Yapacüük yapacüük.. Yapacük.. Yapacü.. Yapac.. Yapa.. Yap.. Yaaaaaa nerde bu millet.....(Günlerden 17 eylül, Saat 19) Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 Gelmeyeceğiz diyenler iftar çadırı organizasyonu yaptılar yoksa ? Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Eylül 2008 Yazar Paylaş 17 Eylül 2008 bizde Serminimle beraber oradayız inşallah hatta 2 arkadaşımızıda getirebiliriz ama şu an ikna aşamasındayız bir kaç saat sonra görüşmek üzre. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 Gelsinler Alaattin.Bizim aile fire verdi.Tek gelicem. :mellow: Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 17 Eylül 2008 Yazar Paylaş 17 Eylül 2008 gelen ve katılan bütün arkadaşlarımza büyüklerime teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı.. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 Herkesten teker teker özür diliyorum geleceğim diyip gelemediğim için, dün yediğim tavuktan zehirlendim ve felaket durumdaydım, umarım özürüm kabul görür. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 Herkesten teker teker özür diliyorum geleceğim diyip gelemediğim için, dün yediğim tavuktan zehirlendim ve felaket durumdaydım, umarım özürüm kabul görür. Geçmiş olsun. Toplantıya katılan herkese teşekkürler. Resimler yarın :lol: Yorum bağlantısı
Recommended Posts