İçeriğe Yönlendir

Hangi marka lpg kiti kullanıyorsunuz?

Mehmet Ozyurek

Hangi marka lpg kiti kullan?yorsunuz?  

465 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

valla arkadaşlar ben ve eşimin aracında eco tech marka kit takılı eşimin aracı 8.000 km yaptı bende 18.000 km yol yaptım daha tık demedi benim kendi görüşüm lpg kitinden çok takan ustanın iyi olması çünkü bazı arkadaşlar a kiti çok iyi diyor bir başkası yok a kiti çok kötü diyor

bence herşey ustada bitiyo birde eco tech listeye eklenirse sevinirim

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
Maalesef ki Romano kullanıyorum, hiç memnun değilim...

ali bey bende romano kullanıyorum arıza lambası dısında bi sorunum olmadı sizin ne gibi sıkıntılarınız oldu

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

ben zavoli taktırdım cok rahat bir kullanımı var 25000 kmyaptım yazdığınızhiç bir sorunla karşilaşmadım yakıt tuketimi 38lt 330 km şehır içi

Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu

Bu gün lpg cide bir taksi gördüm brc 24 kitle 390000(üçyüzdoksanbin) km yapmış.Bir kere regülatör bozulmuş birde bugün 1 enjektörünü değiştirmiş.İyi ki almışım sandığımdan daha sağlammış bu brc dedim.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Onur Demir

Çoğu izmirli gibi bende zavoli kullanıyorum 30.000km oldu. Hiç bir sıkıntım yok :) az yakar çok kaçar :blink:

Yorum bağlantısı
Misafir

7000 km'dir Teleflex. Sıkıntısız bir kit. Kalkış, çekiş gibi konularda performansı etkileyici. Geçişler sarsıntısız. Max. hızlara ulaşmada beniznden daha yavaş. ANcak genel midir benim araba için mi böyledir bilmiyorum. Çok gerek de duymuyorum, kabuledilebilir makul ölçülerdeki hızlarda hem ekonomik hem de sorunsuz nasıl olsa. İşçiliği güzel, kaput açıldığında LPG'li olduğunu anlamak için incelemek gerekiyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Şafak Uçar

Ben atiker taktırdım.Fena degil.En azından benzinde kullandığım kadar tat veriyo aracın sürüşü

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Genel olumsuzluğa inat Voltran Voltran Voltran

Herhangi bir sorun olmadı 14.000 km'dir...

tarihinde Emre G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tahtaya vur... :D

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Şükrü Yıldızdal

Kendi kendinize nazar değdireceksiniz.

Bu gün 1 haftalık teleflex kullanıcısıyım.Sanki hiç taktırmamışım gibi.Menmunum.

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
Kendi kendinize nazar değdireceksiniz.

Bu gün 1 haftalık teleflex kullanıcısıyım.Sanki hiç taktırmamışım gibi.Menmunum.

Şükrü Bey taktırdınızmı, haberim yoktu hayırlı olsun, güle güle kullanın. Memnun olmanıza sevindim.

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Arabanın %23 gibi bir paraya kıyıp taktırdım.Sadece ikide bir ayar gibi arıza gibii nedenlerle sanayiye veya taktıracağım yere gitmemek ve birde perfonmans kaybı yaşamamak için artı birde kaliteli bir ürün olduğuna inandığım için verdim bu parayı.İnşallah umduğum ve beklediğim gibi olur.

Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen

19 nisan 2008 de montajyapıldı 12000 km yaptım. Problem yok...

brc my07 (pluq&drive)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Guest Kemal Tekta?

Brc tek geçerim süper 4000 km hiç sorun yaşamadım. yakıt ta şehir içi 15 kuruş uzun yolda 12 kuruş

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Abdülkerim Demir

lovato kullanıyorum. takılalı 31 000 km oldu Allah'a çok şükür hiçbir sorununu görmedim. aydın'da meşhur aylar otogazda taktılar, özellikle brc istedim onlarda özellikle lovato dediler. onların dediği oldu ama iyiki de olmuş.

Yorum bağlantısı
Özgür Atar

Landi Renzo kullanıyorum gayet güsel ve sorunsuz....

Bosch enjektör kullanıyor...

Araban dizel mi diye soruyorlar...

çünkü enjektörler sesli çalışıyor...

Ben kullanırken duymuyorum sesini...

Ses dışarı çıkınca duyuluyor...

Ama performansı eşsiz...

ama galiba asıl önemli olan lpg kitini takan ve ayarlayan usta...

Teşekkürler Artı Grup ve Sağol İsmet Abi...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Haydar Türer

Daha dün BRC my07 taktırdım.Şimdilik problem yok hiç taktırmamış gibiyim,bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Övgü Gürşen

bir türlü ısınamadım bu lpg işine. parası olmayıpta zengin görünmeye çalışmak gibi geliyor. lütfen kimse yanlış anlamasın; psikolojik olarak "ben" böyle hissediyorum. güvensiz olduğuna ya da motora zarar vereceğine pek inanmıyorum. bunlar hem eskide kalmış hem de çok alt kalite ürünler için geçerli olabilir.

diğer taraftan kısmetse yeni araba geldikten bir ay kadar sonra yeni evimize taşınacağız. iş-ev arası 3 kilometre. hafta sonları 100 km yaparım o ayrı. dolayısıyla gerekirmi diye düşünüyorum. bakalım zaman ne gösterecek.

dayımda 2.5 V6 vectra vardı. araştırmıştım ve rakipsiz teknik özellikleri sebebiyle teleflex taktırmıştım. bu tip kararları ben veririm. son derece iyi bir kitti. rakibi yok bildiğim kadarıyla. manifolda direkt sıralı giriş yapılan tek marka teleflex. fiyatı 2.500 tl idi.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
(düzenlendi)

bir türlü ısınamadım bu lpg işine. parası olmayıpta zengin görünmeye çalışmak gibi geliyor. lütfen kimse yanlış anlamasın; psikolojik olarak "ben" böyle hissediyorum. güvensiz olduğuna ya da motora zarar vereceğine pek inanmıyorum. bunlar hem eskide kalmış hem de çok alt kalite ürünler için geçerli olabilir.

diğer taraftan kısmetse yeni araba geldikten bir ay kadar sonra yeni evimize taşınacağız. iş-ev arası 3 kilometre. hafta sonları 100 km yaparım o ayrı. dolayısıyla gerekirmi diye düşünüyorum. bakalım zaman ne gösterecek.

dayımda 2.5 V6 vectra vardı. araştırmıştım ve rakipsiz teknik özellikleri sebebiyle teleflex taktırmıştım. bu tip kararları ben veririm. son derece iyi bir kitti. rakibi yok bildiğim kadarıyla. manifolda direkt sıralı giriş yapılan tek marka teleflex. fiyatı 2.500 tl idi.

tuna ilk montajını yanlış yaptığı için bir kaç ay çok sıkıntı çıktı. araç defalarca ankara tunaya gidip geldi ve bir türlü düzgün çalışmadı. ta ki ankara opal servisi yanlış sırayla takıldığını anlayınca konu çözüldü. teleflex muhteşem bir sistem ama her sistemde olduğu gibi ehil kişilerin montajı en önemlisi

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu
(düzenlendi)

zaten şunu belirtmeliyim ki, (tabiki emmi yada çağlar abi daha iyi bilir) ne taktırdığınız değil, kime taktırdığınız önemli. sıralı sisteme geçmek çift zar atmak gibi birinci zar ürünün kalitesi ve altyapısı, ürün kaliteliyse ilk zar 6 oluyor ( teleflex, zavolli vb.) ikinci zarda takan kişinin ne kadar işinin ehli olduğuyla ilgili, o da iyiyse ikinci zarda 6 oluyor :) yani düşeş.

nasıl anlattım ama...

tarihinde Burak Hatipo?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...