İçeriğe Yönlendir

Hangi marka lpg kiti kullanıyorsunuz?

Mehmet Ozyurek

Hangi marka lpg kiti kullan?yorsunuz?  

465 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Murat Dere
ben zavoli taktırdım cok rahat bir kullanımı var 25000 kmyaptım yazdığınızhiç bir sorunla karşilaşmadım yakıt tuketimi 38lt 330 km şehır içi
Çoğu izmirli gibi bende zavoli kullanıyorum 30.000km oldu. Hiç bir sıkıntım yok :lol2: az yakar çok kaçar :rolleyes:

ben de zavolicilerdenim. 3 kere 30 liralık gaz aldım üst üste. biri muğla-izmir-muğla (otoyolda 150-190 km/h)olmak üzere bir-iki şehir dışı ile çoğu şehir içi olmak üzere 588 km yaptım gaz bitene kadar. 90 lirayı 588e bölünce 15küsur kuruş çıkıyor. doğru mudur acaba? şimdi 30 liralık daha aldım. bu kez (inşallah) şehir dışına çıkmazsam bakalım şehir içinde ne kadar yakacak. arıza ışığı yakmadı. benzinden gaza geçişi hissetmiyorum. performans kaybı hissetmiyor gibiyim, çok az olarak hissettiğim şey kayıp mı değil mi bilmiyorum. "gaz çekişi düşürür" önyargımdan kaynaklanan psikolojik bir durum da olabilir.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
zaten şunu belirtmeliyim ki, (tabiki emmi yada çağlar abi daha iyi bilir) ne taktırdığınız değil, kime taktırdığınız önemli. sıralı sisteme geçmek çift zar atmak gibi birinci zar ürünün kalitesi ve altyapısı, ürün kaliteliyse ilk zar 6 oluyor ( teleflex, zavolli vb.) ikinci zarda takan kişinin ne kadar işinin ehli olduğuyla ilgili, o da iyiyse ikinci zarda 6 oluyor :D yani düşeş.

nasıl anlattım ama...

:p

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Önder Seçkin
:nazar: selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. 2004 model focus chia aldım ve lpg taktıracagım ama hangi marka taktırmalıyım bilmiyorum vede asla sorun yasamak istemiyorum..biliyorum ki aranızda deneyimmi abilerim yada kardeşlerim vardır. bana yardıncı olmanızı sizden istemekteyim.görüşlerinizi acilen bekliyorum saygılar :D
Yorum bağlantısı
Metin Serin
(düzenlendi)

Eveeeet...Çok sayın saygıdeğer yöneticimiz Mehmet Beyden bekliyoruz sorunun cevabını :nazar:

tarihinde Metin Serin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Markadan önce, hesabınızı tam yaptınız mı , mesela şu an araç kaç km de? Motor durumu nasıl? Yılda kaç km yapıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Prins...

Ama en mantıklısı işini iyi yapan usta . Yaptığı işe sahip çıkmasıda en önemli ikinci madde.

Yorum bağlantısı
Önder Seçkin
(düzenlendi)

Araç 90.000 km de motor iyi yeni aldıgın için tamda bilemiyorum ama hergün arabanın üzerindeyim genelde sehir içinde kulanacagım için baş agrıtmayacak olmasına özen gösteriyorum kafan cok karıştı birsüre markalar var

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Gerekmedik
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

brc kullanıcısıyız sorunumuz yok 16 bini devirdik araç 109 bin olmuş

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş
brc kullanıcısıyız sorunumuz yok 16 bini devirdik araç 109 bin olmuş

brc'yi tavsiye ederim. aracım 150.000 km'de ve hiç bir sorunum yok. ortalama olarak full depo (36-37 litre gazla) 400-440 km. arası yol yapıyorum .

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

En iyi usta ile en iyi kiti bir araya getirmedikçe illaki sorunlar yaşanır...

Bu iş için ayırdığınız bütçe ne kadar.. ?

Yorum bağlantısı
İsa Tuncer
lpg ile ilgilenen bir kullanıcı olarak cevapları bende heyecanla bekliyorum

evet sorunun cevabı hala yok neden neden çünküüü .......

Yorum bağlantısı
Guest Yunus G

Konu açılmısken burda soruyum bende bari lpg takmak için yılda kaç km yapmak gerekır kaç km de kara geçeris ben mesala senelık 10 12 bin arası km yapıyorum.Taktırmalı mıyım ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Faruk Yener
:nazar:

Zavoli kullanıyorum 50- 55 tl gaz ile sorunsuz şehir içi 300 - 350 km yapıyorum...

Yorum bağlantısı
Abdullah Kurt

henüz lpg ile tanışmadım.uzakda duruyorum.belki psikolojik olarak ama benim araba benzinde uzun yolda bir depo ile 130-140 arası hızda 850 km gidiyor.

bu da kabul edilebilir bir değermidir.acaba

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mondeonun deposu büyük...

Kabul edilebilir bir değerdir bence...

Ama lpg'li olsaydı aynı yolu 110-120 liralık lpg ile giderdiniz...

Yorum bağlantısı
Erhan Bulut
Mondeonun deposu büyük...

Kabul edilebilir bir değerdir bence...

Ama lpg'li olsaydı aynı yolu 110-120 liralık lpg ile giderdiniz...

Benzinle de 150 liraya gider abi, depo 55 litre.

Yorum bağlantısı
Yusuf Esin

ben eski aracımda (99 model 1.6 16V Palio) Romano kullanıyordum. genelde pek bilinmeyen bir sistem olmasına rağmen benzinli kullanımı hiç aratmıyordu. ancak bastımmı da iyi yakıyordu. ben memnundum. gaza tepki süresi çok kısa o nedenle benzinlideki kullanım ve atiklik gaza geçtiğimde de aynen devam ediyordu. ayrıca gaz filtresi 60 bin km de bir değişiyor. bu nedenle de sorunsuz bir sistem. tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Taner Dağlıgil

Atiker marka kullanıyorum 22.000 km oldu. Hiçbir sıkıntı yok, maşallah:) LPG kitlerinde atiker ismi hep soğuk gelmiştir bana ama gayet memnun edici gerçekten. Şirket aracıma BRC taktırmıştım, o da muazzam kalitede. Günlük ortalama 250 km yapıyor araç hiç arızasız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...