İçeriğe Yönlendir

Askerliğinizi nerede yaptınız?

Tayfun Yeşil

Recommended Posts

Ali Gürsoy

84/1 çanakkale deniz er eğitim alayı çvş kurs bölüğü usta birliğide gölcük ulaşlı ast subay kampı dinlenme tesisleri muh.cvş

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

307. KD. 4. Zırhlı Tugay Komutanlığı Palandöken Kışlası, ERZURUM. 2005 Aralık - 2006 Mayıs dönemi.

En soğuk kış mevsimine orada tanık oldum. Çift cam yerine çift pencere kullanılan bir memleket :nazar: okadar soğuk :) Baharı ise ayrı bir güzel. Özlemişim oraları.

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

dönemi hatırlamadım şimdi

polatlı topçu ve füze okulu ve 57. ege ordu topçu tugayı menemen

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Acemi: 68/3 Denizli 12.P.Er.Eğt.Al.Çvş.Tal.Tb.K.3.Bl.

Usta :K.T.K.A 1.P.Tb.3.P.Bl. Lefkoşa

550 gün

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
senin ağzına edilcek, keşke evlenmeden gideydim diye kafanı daştan daşa vuracan ama henüz farkında değilsin çorabımın börakratı

Artııııı 1 :vreka:

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Askerliğinizin üstünden sittin sene geçtilten sonra o abidik askeri kısaltmaları hala nasıl kullanabildiğinize hayret ettim...

Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy
Yok len. Bakayalık yok. Resmen tecilliyim. Hem de 2010'a kadar. Yetmez mi aloşum?
Ben bilmem ben, yeter mi yetmez mi Genel Kurmay Başkanlığına sormak lazım.

Ben haber verdim. ASAL Bşk.lığı forumu takip ediyor. :unsure:

O zaman 110 kg olsam yırtar mıyım?

O kadar basit değil. Maalesef.

senin ağzına edilcek, keşke evlenmeden gideydim diye kafanı daştan daşa vuracan ama henüz farkında değilsin çorabımın börakratı

Hakan Bey ben arkanızdayım merak etmeyin. Sizi oralarda yalnız bırakmam. :vreka:

su kriz ortamında bedelli askerlik cıkar mı acaba :)

Zor. Zaten açıköğretimdi,üniversiteydi,master derken asker bulamıyorlar. O iş yaş. :unsure:

Yorum bağlantısı
Mustafa Yazkan
295. kısa dönem...Önce Kütahya, sonra İstanbul 8. Filo...

Tüm mesajları okudum, forumdaki tek tertibim sensin Sami :)

295 KD, 55002'nci Mühimmat Depo Komutanlığı, Muhafız ve Hizmet Bölüğü, Susurluk / Balıkersir

Yorum bağlantısı
Yakup Hızlı
(düzenlendi)

15 gün gemlik veteriner araştırma enstitüsü,1,5 ay denizli 11.piyade tugayı acemilik ,usta birliği antalya 225.kısadönem

tarihinde Yakup H?zl? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Bulut

Zırhlı Birlikler Okulu, Etimesgut - ANKARA (3 ay)

Genelkurmay Adli Müşavirliği, Bakanlıklar - ANKARA (9 ay)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yılmaz

sizi gidi torunlar sizi.Demekki içinizde en çok süreli yapan benim.27 yıl 9 ay :D

antalya-mardin(üçgen)-ankara

gidecek arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum. Vatan borcu kutsaldır.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

297. kd İstanbul. Önce küçükyalı sonra istanbul askerlik dairesi.Önce levazımcı sonra bitli piyade :D

Yorum bağlantısı
Fatih Küçükkürkçü

86/2 tertip 2 ulaştırma er egitim taburu MANİSA/alaşehir şoför olarak,kadro birligi ŞIRNAK/silopi 20'nci zırhlı tugay 2.tank taburu,karargah bölügü ikmal iaşe takımı TTMAN şoförü olarak yaptım.

Not: Kuzey Iraga levazım malzemesi götürürdüm!.Ne günlerdi be geri gelmiyor:(

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil
sizi gidi torunlar sizi.Demekki içinizde en çok süreli yapan benim.27 yıl 9 ay :)

antalya-mardin(üçgen)-ankara

gidecek arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum. Vatan borcu kutsaldır.

ne güzel söylemişsin mustafa bey.

vatan borcu kutsaldır,ve bize ödemek yakışır.

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

ben de yapmadım daha askerliği. 2009 ağustos ayında gidecem. oltu çıkması için dua ediyorum hep. asker öğretmen olarak. tabi kısmettte başka bişi varsa üzülmem. ama şansın yüksek dediler. forum da askerliğini yapmayanlarla anlaşalım. ağustosta gidip tertip olalım. asteğmen olanımız olursa koruruz birbirimizi :)

Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı

1.jandarma sınır taburuna bağlı,AKARSU, şehit verdikten sonra ismi ÜÇ ŞEHİTLER karakolu olan sınır karakolu..CİZRE...

Yorum bağlantısı
İsmail Doğan

78/1 yaptımdı bende

acemilik ısparta eğirdir dağ komando okulu

ustalık kayseri 1.komando tugayı

sonra bu tugay gezmeye götürdü bizi yurdumun şirin illerini gezdim hakkari şırnak siirt van bi kaç defa yurt dışı gezilerine katıldım ırağın kuzeyini gezdirdiler :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mahmut Taşpınar

acemi birliği 116.jandarma er eğt.alayı çanakkale(meşhur it durmaztepesi)

sonrası rize il jandarma k.lığı

çayeli ilçe j.k.lığı asayiş ist. kıs. yazıcısı j.onb.

Yorum bağlantısı
Muharrem Onur

301 . dönem ısparta dağ komando okulu- istanbul tuzla piyade okulu - mardin nusaybin durakbaşı karakolu üçgeninde er olarak başladığım askerliğimi çok başarılı olduğum için teğmen olarak tamamladım. Daha sonrasında iş için gitmiş olduğum samsunda hakkımda askerliğimi bir gün eksik yapmış olduğum için arama emri çıkartılmış. Sabaha doğru kanun kaçağı gibi aranaraktan beni otelden alıp adli tıpa götürdüler. Adli tıpta işkence yapılmadığına dair rapor alındı. ve Samsun askerlik şubesine götürüldüm .Orada da askerliğimi asteğmen olarak yaptığım için eksik olan askerliği ancak askerlik daire başkanlığında yapabileceğim söylenerek ( başkanlıkta çorumdaymış , sanki çorum samsundan daha büyük ) hayda oradan aynı gün şirketin arabasıyla çoruma ve o gün bitmeden kalan yarım saat içerisinde o eksik günü çorumda tamamladım . Yani hem tezkeremi elime verdiler hadi tamam diye . Sonra kardeş biz yanlış yapmışız , sen eksik yapmışsın başıma iş açtılar. Herhalde forumda iki tezkeresi olan başka kimse yoktur...

Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu

289.Kısa dönem Edirne/Süloğlu 55.mkz.piyade tugayı

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Murat Dere

251. Dönem Asteğmen olarak - Ulaştırma Er Eğitim Komutanlığı Sınıf Okulu Gaziemir/İZMİR (4 ay) ve Orgeneral Kenan Evren Kışlası Lisan Okulu Kü.ükyalı/İSTANBUL (12 ay)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

84/2

acemilik: deniz er eğitim alayı - iskenderun

usta birliği: deniz hava üs komutanlığı - kocaeli

tarihinde Ali Alp G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...