İçeriğe Yönlendir

Askerliğinizi nerede yaptınız?

Tayfun Yeşil

Recommended Posts

Ömer Salih Yetgil

Hayatımın en keyifli dönemiydi. Gelmemek için çok uğraştım zorla yolladılar.

301. dönem Asteğmenlerdenim. Acemiliği Etimesgut Zırhlı Birlikler'de yaptım. Orada girdiğim İngilizce sınavı ve sonrasında da mülakatı sayesinde usta birliğim Aksaz Deniz Üs Komutanlığı - Marmaris'ti. Tatil yaptım kısacası :D Tankçı başladım denizci bitirdim. Hala güzel bir şekilde anarım askerliği.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

antalya hava meydan komutanlığı,oto ulaştırma bölük komutanlığı..1977_4 devre...güzel günlerdi

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Acemilik:Manisa Batıkışla 78/4 tertip (2 yıl tecilli)

Usta birliği:İzmir Bergama C tipi askeri gazino

Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G
Erzurum "Muhabere Taburu" 277 kısa dönem.

sizinle karşılaşmadık herhalde.bende 279 kısa dönem muhabere taburu erzurum.

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

acemi birliği: Bilecik jandarma ulaştırma

usta birliği:Bitlis Tatvan Özel Harekat Grup komutanlığı

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Usta Birliği : Kuşadası, Davutlar Jandarma Karakolu, Turizm Jandarması

Niye geldin ki, Kalsaydın orda.. :D

Yorum bağlantısı
Vedat Orhan
Yaş 28. Üniversite 24'e kadar, iş 27'ye kadar, master da 30'a kadar erteledi. Sonrası Allah kerim.

Benim yaş 34

24 umde fakulteden mezun oldum(malum 6 yıl okuyoruz)

sonraki 6 sene uzmanlık eğitimi yaptım (2+4 yıl = iki branşta uzmanlık) sonraki 1 yıl tecilliydim.

31 yaşımdan sonra ben ne edem, nasil askerlik edem?

Barışta bedelli, savaşta temelli diyenlerdenim....

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

acemi birligi izmir bornova usta birligi ısparta- şarkikaraagaç jandarma karakolu namı diger (yumurtacı)

Yorum bağlantısı
A. Harun Özdikiş
Bu sene aralık'a kadar bedelli çıktı çıktı. Yoksa ss2 kuralına göre gideceez.

Biz yaptık geldik, siz de yapın !! demeye gönlüm razı olmuyor. İnşallah bedelli çıkar da gariban arkadaşlar askerlik işini halletmiş olurlar.

Tatvan-Mutki / BİTLİS 323KD.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Tuğluk

Ardahan 25 mknz p. tugayı. iyki bitti. yoksa ben bitecektim. birdaha işim olmaz oralarla. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
A. Harun Özdikiş
Sayın Özdikiş. Bize de adam başı 1 kilo kivi gelecekse biz de yapalım :rolleyes:

Abi söz veremem. Tatvan'da barbunyalı su (yemek olarak) ile yanında göl suyu içiyorduk.

Ama Mutki'de kivi, pestil, baklava.. götürdük, Allah devlete zeval vermesin dedik. :bravo:

Yorum bağlantısı
Levent Erdoğan

Acemilik 116 Jandarma Er Eğitim Alayı --- Çanakkale

Usta Jandarma Astsubay Okulu-------- Ankara

Yorum bağlantısı
Süleyman Akdoğan
(düzenlendi)

- İzmir Narlıdere İstihkam Okulu

- KKTC 39. Mekanize Tümen Komutanlığı

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yılmaz Kaçar

173. dönem yedek subay, öğrencilik ve arkasından çektiğim kurada yine ankara muhabere okul komutanlığı....

Yorum bağlantısı
Ufuk Tutkun
2003 aralık samsun sahra sıhhiye komutanlığı daha sonra gülhane askeri tıp akademisi ankara.

vay ömer naber, forumda asker arkadasına rastlanak güzel şeymiş

Yorum bağlantısı
Ufuk Tutkun
301 . dönem ısparta dağ komando okulu- istanbul tuzla piyade okulu - mardin nusaybin durakbaşı karakolu üçgeninde er olarak başladığım askerliğimi çok başarılı olduğum için teğmen olarak tamamladım. Daha sonrasında iş için gitmiş olduğum samsunda hakkımda askerliğimi bir gün eksik yapmış olduğum için arama emri çıkartılmış. Sabaha doğru kanun kaçağı gibi aranaraktan beni otelden alıp adli tıpa götürdüler. Adli tıpta işkence yapılmadığına dair rapor alındı. ve Samsun askerlik şubesine götürüldüm .Orada da askerliğimi asteğmen olarak yaptığım için eksik olan askerliği ancak askerlik daire başkanlığında yapabileceğim söylenerek ( başkanlıkta çorumdaymış , sanki çorum samsundan daha büyük ) hayda oradan aynı gün şirketin arabasıyla çoruma ve o gün bitmeden kalan yarım saat içerisinde o eksik günü çorumda tamamladım . Yani hem tezkeremi elime verdiler hadi tamam diye . Sonra kardeş biz yanlış yapmışız , sen eksik yapmışsın başıma iş açtılar. Herhalde forumda iki tezkeresi olan başka kimse yoktur...

ne desem bilemedim.gecmis olsun

Yorum bağlantısı
Arkın Aknar

82/1 kütahya hava er egitim 1ay bursa hava ulaştırma okulu,ardından eskişehir 1.hava ikmal bakım merkez komutanlıgı.

Yorum bağlantısı
Ali Öztürk
(düzenlendi)

Acemi Birliği : Samsun Sahra Sıhhiye Jandarma Er Eğitim (19 Mayıs Kışlası)

Usta Birliği : Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı Reviri

tarihinde Ali tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı
(düzenlendi)

acemi birliği

manisa batı kışla

usta birliği 1, bölüm

28 mknz tuğayı ankara

usta birliği 2, bölüm

bosna hersek sarejova

75/2

tarihinde ?hsan Yarg?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...