Cihan Tiftik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 (düzenlendi) Çadırlı olan benim araba. Altında 2 kat 2 tane battaniye var. Ama iş işten geçti artık olan oldu. 6 Haziran 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Geçmiş olsun Cihancım Hemen internette baktım da resimlere gerçekten afat yağmış Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Geçmiş olsun Cihancım Hemen internette baktım da resimlere gerçekten afat yağmış Valla abicim,çok kez doluya yakalandım ama böylesini ilk defa gördüm. Yumurta kadar felan değil baya yumruk kadar düşen dolu vardı. Kafama da 2 tane büyüğünden denk geldi,hafif şişlik var gibi,az da olsa sızlıyor. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 İlk gözlemime göre benim araçta tavanda iki yerde taş sıçraması şeklinde iki göçük oluştu.Epey incelememe rağmen başka göremedim.Gerçi araba biraz kirliydi yıkandıktan sonra daha net görülür ama şimdilik iki ufak göçük var belli belirsiz. Ama binanın bütün olukları delik deşik ve meyve ağaçlarında bir tane meyve kalmadı.Hepimize geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 İlk gözlemime göre benim araçta tavanda iki yerde taş sıçraması şeklinde iki göçük oluştu.Epey incelememe rağmen başka göremedim.Gerçi araba biraz kirliydi yıkandıktan sonra daha net görülür ama şimdilik iki ufak göçük var belli belirsiz.Ama binanın bütün olukları delik deşik ve meyve ağaçlarında bir tane meyve kalmadı.Hepimize geçmiş olsun Felaket tellallığı olmasın da ben de ilk başta öyle düşünmüştüm,silip bakınca dünyam karardı. ustayı aradım,dedim böyle böyle,komple boya dedi,başka kaçarı yok,getir büyük olanları düzeltelim dedi. Masraf büyük yani. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Geçmiş olsun. Kapalı yerde olanlar kurtulmuştur birtek. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Felaket tellallığı olmasın da ben de ilk başta öyle düşünmüştüm,silip bakınca dünyam karardı. ustayı aradım,dedim böyle böyle,komple boya dedi,başka kaçarı yok,getir büyük olanları düzeltelim dedi. Masraf büyük yani. Siz öyle deyince şimdi yıkadım arabayı toplam üç adet göçme olmuş.Biri ilk bakışta kendini belli ediyor ama diğer ikisi belli belirsiz.Araba bizim binanın duldasın kaldı sanırım ondan fazla hasar olmadı. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Cihan geçmiş olsun...Ben de trafikte yakalandım doluya.İskitler civarındaydım.Şuanda eve yeni girdim.Ancak hasar var mı yok mu bilemiyorum.Resmen taş düşmüş gibi sesler içime sızlattı.Cam falan kırılmadan atlattım ama göçük falan meydana gelmiş olabilir.F1 lerin kaportası nasıl bu tip şeyler için sağlam mı?Araçtan inince baktım bir şey yok gibi duruyordu ama emin değilim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Ben de çaresizce izledim aracın üstüne düşen dolu parçalarını. Daha önce bu denli şiddetli olanını görmemiştim. Bitince baktım, hasar yok gibi ancak kuruyunca ortaya ne manzara çıkar bilmiyorum. Ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun. Kapalı garaj olmadığı müddetçe bu tip risklere her zaman açık durumdayız. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Elman Yalnız 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Tüm Ankara'lı arkadaşlara geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Ben İstanbul dayım ama keşke Ankarada olsaydım sağdan yola çıkarken ekmek kamyoneti sol ön çamurluğa girdi tutanak filan uğraş dur artık ya Yorum bağlantısı
Vural Sarı 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 (düzenlendi) İst.Yolunda yakalandım.Bende böyle dolu görmemiştim.Akıllı olanlar,akaryakıt istasyonlarına girmişlerdi.Olan olmuştur deyip devam ettim.Patlama gibi bir ses geldi.İndim baktım,lastikler sağlam.Cam olmasına ihtimal vermedim,o sesle camın patlamış olması gerekir diye düşündüm. Cihan Bey'in yazısını şimdi okuyunca,gidip baktım,nasibimizi almışız.Sağ ön tavanda bir adet Bilica çukuru gibi olmasada dikkatli bakınca belli oluyor .Güneşli havada insanın gözüne batar artık. Tüm arkadaşlara geçmiş olsun. 6 Haziran 2010 tarihinde Vural Sar? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Sağ ön tavanda bir adet Bilica çukuru gibi olmasada dikkatli bakınca belli oluyor... Geçmiş olsun tüm Ankaralılara. Bende gece döndüm tam zamanında kaçmışım sanırım Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Büyük geçmiş olsun Cihan. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. Az önce saydığım kadarıyla 6-7 tane tavanda,5-6 tane(birisi baya büyük) kaputta,3-4 tane de bagaj kapağında çökük var. Arabanın renginden dolayı ufak olanlar da seçilebiliyor. Bir de geçen yaz araç komple kaportaya girdiği için sac zayıflamış sanırım. Bi puglarda bi de benim arabada çok belli oluyor. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Çok geçmiş olsun gerçekten çok sinir bir durum, düşünüyorumda zaten durumlar iyi değil, durduk yere birsürü masraf Yorum bağlantısı
Guest Fehmi Bi 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 geçmiş olsun herkese kötü bir durum Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 dolu gelmesin diye arkadaşın arabayı ağacın altına çektik,ardından mahalledeki çocuklar haber verdi abi ağaç arabanın üstüne düştü diye,koştuk baktık allahtan bişey olmamamış fazla yuksekten düşmüş olsaydı arabanın içine girerdi... Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Ankaralı arkadaşlar geçmiş olsun... Bide Cihan kafaya alınan darbelere dikkat... Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Şimdi internet haberlerde gördüm, yumurta büyüklüğünde dolu yağmış. 6 Haziran 2010 tarihinde Sadettin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Cihan'ım, geçmiş olsun ya. Gerçekten çok üzüldüm. Kasko olmamaı kötü olmuş tabii ama, sen o arabayı baştan toplamış adamsın. Borçların bitince yeniden yaptırısın be Cihan'ım. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Cihan'ım, geçmiş olsun ya. Gerçekten çok üzüldüm. Kasko olmamaı kötü olmuş tabii ama, sen o arabayı baştan toplamış adamsın. Borçların bitince yeniden yaptırısın be Cihan'ım. Abicim çok şükür borcum felan yok. Alacak dersen çook. Ama "bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?" Yürümem a.g.* O yüzden canım sıkık. Yoksa koy bi yanına rahvan... Acaba dremel düzeltir mi bunu? Az da WD 40 sıksak? "*a.g=alayına gider. " Yorum bağlantısı
Recommended Posts