Serdar Yeniçeri 22 Eylül 2008 Yazar Paylaş 22 Eylül 2008 bende geliyorum arkadaşlar,görüşmek üzere kızımda gelsin mi? gelsin tabi bende düşeyim yola artık Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 22 Eylül 2008 Yazar Paylaş 22 Eylül 2008 bende geldim bende yoksa siz v6 ya mı bindiniz Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 (düzenlendi) 22 Eylül 2008 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 22 Eylül 2008 Yazar Paylaş 22 Eylül 2008 Ooooooo, kimler yok ki... Sehpanın üzerindeki kırmızı, yuvarlak şey de ne yahu? birazdan resimler eklensin işlevini anlarsiniz çok keyif aldiğimiz bir akşam oldu Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Ooooooo, kimler yok ki... Sehpanın üzerindeki kırmızı, yuvarlak şey de ne yahu? Masadaki kırmızı şey Erdem abinin elinde taşıdığı süs. Hiçbir işe yaramıyor... Haa pardon, o kırmızı şey çok güzel kafa çatlatıyormuş. Erdem abi söyledi... :good1: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Birisi soldan yada sağdan başlayıp kimin kim olduğunu yazarsa çok makbule geçer.. Zira avatarlarla alakanız yok bilesiniz.. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Arkadaşlar sizlerle yüzyüze tanışmak hoş sohbetinize ortak olmak ayrı bir güzeldi. Hepinize teşekkür ederim bu güzel akşam için. Mert fotoğraflar için sana ayrıyeten teşekkür. Allah makinenin pikseline zeval vermesin Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Erdemi tanıdım, Cavit, Çağlar, ıgh gerisini tanıyamadım Soldaki Mertmi, İncemi muallakta kaldım Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 spoiler hatırası Soldan sağa Fatih Çalıkuşu abim,Kemal murat ince,Serdar Yeniçeri,Sinan Akgöl,Mertcan Üzger,Yurdaer Elay,Çağlar Bayur,Cavit Doğan,Erdem Dertsiz,Cem Küçükerdemir Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Birisi soldan yada sağdan başlayıp kimin kim olduğunu yazarsa çok makbule geçer.. Zira avatarlarla alakanız yok bilesiniz.. Mehmet bey fotoğraflardaki sırma saçlı olan benim Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 22 Eylül 2008 Yazar Paylaş 22 Eylül 2008 Arkadaşlar sizlerle yüzyüze tanışmak hoş sohbetinize ortak olmak ayrı bir güzeldi. Hepinize teşekkür ederim bu güzel akşam için.Mert fotoğraflar için sana ayrıyeten teşekkür. Allah makinenin pikseline zeval vermesin Yurdaer bey gerçekten bende çok keyif aldım.inşallah yakında tekrarlariz Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Arkadaşlar sizlerle yüzyüze tanışmak hoş sohbetinize ortak olmak ayrı bir güzeldi. Hepinize teşekkür ederim bu güzel akşam için.Mert fotoğraflar için sana ayrıyeten teşekkür. Allah makinenin pikseline zeval vermesin Rica ederim abi lafı bile olmaz... Geldiğin için biz sana teşekkür ederiz abi... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 En sağdaki ve en soldaki arkadaşlar hariç hepsini tanıdım.Güzel bir akşam olmuş. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Erdemi tanıdım, Cavit, Çağlar, ıgh gerisini tanıyamadım Soldaki Mertmi, İncemi muallakta kaldım Abi en ortada, beyaz gömlekli olan benim. Murat abi sol tarafımda duruyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 spoiler hatırası Demek iki tane V6 vardı orda ve birini sökemediniz lemi... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Mehmet abi kulaklarını çok çınlattık çookk Yorum bağlantısı
Recommended Posts