Muhittin Kaplan 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Alkış Ozaman Spoyler de spoyler ha,hiç bi modelin universaline benzemiyor. Forddan beklenmeyecek bi atakmış zamanında. Benim arabadaki bunu yanında katana gibi kalır. Kılıç Mı ? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 bu havada motor kullanılmazmış hertarafım tutuldu Hehe... arka lastiği ciyaklatırken öyle demiyodun ama Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Hehe... arka lastiği ciyaklatırken öyle demiyodun ama Ön kaldırırım sizi bırakırım filan derken eve Yurdaer abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Koskoca masada, herkes çay içerken, 2 kişi elma çayı, ada çayı vb. içiyordu, hadi birisi Erdem di, diğeri de ben miyim ne . Güzel motormuş, çiziği bile yoktu çok dikkatli ve uslu kullanıyor. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 22 Eylül 2008 Yazar Paylaş 22 Eylül 2008 çokkkk çizik yok sahibinden az kullanılmış satılık kırmızı görünümlü mavi : Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 Çağlar abi garsona sorar : Ada çayı varmı Garson : Var abi : Çağlar abi söler sallama olmasın direk gerçekse getir. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 22 Eylül 2008 Yazar Paylaş 22 Eylül 2008 (düzenlendi) Çağlar abi garsona sorar : Ada çayı varmı Garson : Var abi : Çağlar abi söler sallama olmasın direk gerçekse getir. :lol2: benim mondi kardeşini arıyomuş megerse park yeri bahanesiymiş o esnada 22 Eylül 2008 tarihinde Serdar Yeni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 At. :lol2: http://tr.wikipedia.org/wiki/Katana Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Eylül 2008 Paylaş 22 Eylül 2008 http://tr.wikipedia.org/wiki/Katana Silahları hiç sevmem ama bu katana bambaşka bir şey. Dedikleri kadar var. Bu kılıcın ruhu var sanki :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 katılımcı ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim,çok güzel bir akşamdı ben çok eğlendim zaten resimlerden belli ağzım kulaklarımda. Şimdi soldan birinci(gri t-shirt'lü olan)Serdar'mı?Tanıyamadım ben.Mehmet abi senin spoiler işini ben burdan halledeyim bari.İstanbul'dan iş çıkmayacak. :lol2: o tişörtlü ben olsam gerek,data kablom yanımda değil bendeki resmi en kısa zamanda ekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Elde olmayan sebeplerden ötürü gelemedim, çok şey kaçırmışım :lol2: .. Bu güzel organizasyonu yapan Sinan a teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Murat Abi'nin bahsettiği internet sitesi neydi? Ben adını unuttum da... :lol2: çokkkk çizik yok sahibinden az kullanılmış satılık Bayrak direği modifiyesi yapılmış temiz bir motor... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Cavit abi eve gidip hemen yattı galiba.Ortalıkta yok kendileri.Çokmu içti? :lol2: Bilgisayar çocukların odasında, Rahatsız olmasınlar diye açmadım...Serkan saat gecenin körü unuttun herhal.. Evet biraz fazla kaçırmışım.. Valla ocaktan ona hortum çektik musluğu açıp çay içiyordu Bardaklar beni kesmedi, Çağlara söyleyelimde bidakine termosu getirsin.. Gelen herkese süpriz yapan Cağlar abim Cavit abim Kemal murat abime teşekkür ederim.Çok güzel bi akşamdı çok güldük çok teşekkürler ayağınıza sağlık. Biz sana ve emeği geçen, katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz sinanım... Sinan,genç yaşına rağmen arabalar üzerindeki bilgi birikiminede hayran kaldım, Tebrik ediyorum.. Valla çok eğlendik..Mükemmel bir buluşma oldu.. Muratın gelmesine ayriyeten çok sevindim. Abartmıyorum harika bir sohbet akşamıydı.. Haa buarada emmiyi bayağı bekledik spoiler almaya gelecek diye..Kırdın bizi emmi.. Çağatay niye gelmedi.. :huh: Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 iş yogunlugu nedenıyle gec cıktım ve mesaı arkadaslarımda bırını evıne bırakmam gerekti,bu nedenle gelemedım!! herkes cok eylenmıs, guzel toplantı olmus!! avatarlar degıstırılsın valla yolda gorsem tanıyamayacagım bırcogunuzu!! bu arada murat abi hıc degısmıyo,erdem zaten erdem,caglar abı de aynı sayılır ama yas kemale erıyo yavas yavas:) b.köy'e tesekkurler :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Kendimi geçtim, arabam hatta spoilerim bile tanınsın diyerek avatar yaptım. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 4-Sinan5-Mert 6-Yurdaer Elay sanırım. zaten gayet net bence. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 ben ekipten bir Çağlar Abi, birde Erdem ile tanışma fırsatım oldu. ama diğer arkadaşlarıda tahmin ettim. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Serdar Abiyidi unutmamak lazım :lol2: Resimdeki herkes forum üyesiydi. 1-Fatih Çalıkuşu 2-Kemal Murat İnce 3-Serdar Yeniçeri(lacivert mont) 4-Kemal Murat İnceyi tutan benim 5-Mert Can Üzger 6-Yurdaer Elay 7-Çağlar Bayur 8-Cavit Doğan 9-Erdem Dertsiz 10-Cem Küçükerdemir(Eniştem,Mavi Paliolu üye) Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Ee şimdi hiç dolanmıyo avatar da kalmadı ortada. +1 ... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Üye oldu gene.. Hani nerde hani nerde? :lol2: Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Gel İncem Gellllll Özledik seni :lol2: Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Eee çocuk dayanamadı, ben olsam yazılanlara bende dayanamazdım. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Kadroyu tanımakta zorluk çekenler için yardımcı olmak babında.. :lol2: Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 murat hoş geldin, çok sevindim :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts