İçeriğe Yönlendir

22 Eylül'de Bakırköy'de...

Serdar Yeniçeri

Recommended Posts

Tayfun Yeşil
Eskiden bakkalda-kasapta olurdu ya hani;

Peşin satan- veresiye satan. İşte onun resmi var. :wub:

abi onu görüyorum sinan ın koydukları onlar açılmıyor sayfamda.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
yok selahattin abi dün akşam buluşanların resimleri.galip abinin koyduğu resmi görebiliyorum.

Bazen linki göremeyebiliyorsunuz... Bende de oluyor zaman zaman. Sonra yine deneyin düzelir :wub:

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil
Bazen linki göremeyebiliyorsunuz... Bende de oluyor zaman zaman. Sonra yine deneyin düzelir :)

öyle deneyeyim.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
Yurdaer Abi ne zaman çapırla dolaşıyoruz :)

Önce sana yeni bi egzoz almak lazım Erdem Abi. Yeni arabaları çizmek lazım. Daha sonda şoparla dolaşırsınız... :D

Buluşmada, adı geçen karting pisti ile ilgili bir organizasyon bekliyoruz, anlayan anladı.

Ahh... Kafam kanıyo :s

:D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
(düzenlendi)

bu fotoda benim makineden

2hfju9u.jpg

tarihinde Fatih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

resim eklenen sitelerde sorun yaşadım sonunda ekledim,yalnız karanlık olmuş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Galeriada saat 00:00 dan sonra K-9 lar dolaşıyormuş, onu da öğrenmiş olduk, Güvenlik azami.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
(düzenlendi)

resim düzenlemesinden sonra daha iyi teşekkürler Serkan Bey.k9 bir yana bakırköy tinerci kaynıyor

tarihinde Fatih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

aslında acd see kullanıyorum fakat evdeki programda versiyon farkı var uygun menüye ulaşamadım,rengi biraz açabilmek için

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Picasa google programı.Ücretsiz,çok işe yarıyor.Google'a yaz ilk o çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri

Maşallah :) gerçekten Sinan'cim tebrik ederim organizasyon güzeldi...ortamda kendi köşemiz gibiydi.Mondileri yanyana görmek de oldukça zevkliydi.Çağlar beyin mondeo sevgisini bizimkinin direksiyonuna oturunca gözlerinde gördüm açıkçası :s Bakırköy ekibi olarak her zaman tam tekmil hazırız :s

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Rica ederim abi herzaman.Bugunkü yağmurda oturduğumuz mekanda can yeleği dagıtıyorlardı ama :):s :S Su bastı bütün mekanı çek çek yaptım 2 saat.Mekan bizim abi rahat olun bakırköy tayfası full takım hazırız...Aynen.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Bakırköylüler olarak her daim organizasyon yapabilme yeteneğimiz var. Yeni keşfettik bunu. :D

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Yurdaer Abi ne zaman çapırla dolaşıyoruz :)

Şu trafik korkumu yenebilsem hemen alacağım da... Zor biraz. Geçen gün şirketin önünden siyah bir Harley geçti. Sarışın çıtı pıtı bir kız sürüyordu. İçim gitmedi desem yalan olur. Motora tabi ;)

resim eklenen sitelerde sorun yaşadım sonunda ekledim,yalnız karanlık olmuş.

Eline sağlık Fatih kardeş. Keşke gece modunda çekseydik birkaç tane de...

Rica ederim abi herzaman.Bugunkü yağmurda oturduğumuz mekanda can yeleği dagıtıyorlardı ama :D :D :D Su bastı bütün mekanı çek çek yaptım 2 saat.Mekan bizim abi rahat olun bakırköy tayfası full takım hazırız...Aynen.

Yağmura ben de fena yakalandım sorma. İncirlideydim kendimi cafe keyf mi ne oraya zor attım :D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Bende fahri Bakırköylü sanırım aslında. Çok kankam var orada yatan :D

Mertol cümleyi güzel kur...Cümlede bari belli etme oraya yakınlığını.. :D

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Atlayıverseydin arkasına.. Öğretseydi sana?

Fulya yokuşunda biraz zor olurdu ama yine de fena fikir değil :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

fotoğraf acemiliğimize geldi aslında öncesinde deneme maksatlı bir fotoğraf çekmiştim iyide sayılırdı,fakat bu karanlık çıkmış neyse bir sonraki sefere inşallah

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
fotoğraf acemiliğimize geldi aslında öncesinde deneme maksatlı bir fotoğraf çekmiştim iyide sayılırdı,fakat bu karanlık çıkmış neyse bir sonraki sefere inşallah

Fatih, güneşi arkana alacaktın yanlış yaptın. Ondan öyle çıkmış.. :s Acemi seni.. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...