Tayfun Yeşil 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Eskiden bakkalda-kasapta olurdu ya hani;Peşin satan- veresiye satan. İşte onun resmi var. abi onu görüyorum sinan ın koydukları onlar açılmıyor sayfamda. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 yok selahattin abi dün akşam buluşanların resimleri.galip abinin koyduğu resmi görebiliyorum. Bazen linki göremeyebiliyorsunuz... Bende de oluyor zaman zaman. Sonra yine deneyin düzelir Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Bazen linki göremeyebiliyorsunuz... Bende de oluyor zaman zaman. Sonra yine deneyin düzelir öyle deneyeyim. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Yurdaer Abi ne zaman çapırla dolaşıyoruz Önce sana yeni bi egzoz almak lazım Erdem Abi. Yeni arabaları çizmek lazım. Daha sonda şoparla dolaşırsınız... Buluşmada, adı geçen karting pisti ile ilgili bir organizasyon bekliyoruz, anlayan anladı. Ahh... Kafam kanıyo Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 (düzenlendi) bu fotoda benim makineden 23 Eylül 2008 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 resim eklenen sitelerde sorun yaşadım sonunda ekledim,yalnız karanlık olmuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Galeriada saat 00:00 dan sonra K-9 lar dolaşıyormuş, onu da öğrenmiş olduk, Güvenlik azami. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 (düzenlendi) resim düzenlemesinden sonra daha iyi teşekkürler Serkan Bey.k9 bir yana bakırköy tinerci kaynıyor 23 Eylül 2008 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 aslında acd see kullanıyorum fakat evdeki programda versiyon farkı var uygun menüye ulaşamadım,rengi biraz açabilmek için Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Picasa google programı.Ücretsiz,çok işe yarıyor.Google'a yaz ilk o çıkıyor. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Ya süper resim süper Fatih abi sağol Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 23 Eylül 2008 Yazar Paylaş 23 Eylül 2008 Maşallah gerçekten Sinan'cim tebrik ederim organizasyon güzeldi...ortamda kendi köşemiz gibiydi.Mondileri yanyana görmek de oldukça zevkliydi.Çağlar beyin mondeo sevgisini bizimkinin direksiyonuna oturunca gözlerinde gördüm açıkçası Bakırköy ekibi olarak her zaman tam tekmil hazırız Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Rica ederim abi herzaman.Bugunkü yağmurda oturduğumuz mekanda can yeleği dagıtıyorlardı ama :S Su bastı bütün mekanı çek çek yaptım 2 saat.Mekan bizim abi rahat olun bakırköy tayfası full takım hazırız...Aynen. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Bakırköylüler olarak her daim organizasyon yapabilme yeteneğimiz var. Yeni keşfettik bunu. Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 "Bir Bakırköylü dünyaya bedeldir...." Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Yurdaer Abi ne zaman çapırla dolaşıyoruz Şu trafik korkumu yenebilsem hemen alacağım da... Zor biraz. Geçen gün şirketin önünden siyah bir Harley geçti. Sarışın çıtı pıtı bir kız sürüyordu. İçim gitmedi desem yalan olur. Motora tabi resim eklenen sitelerde sorun yaşadım sonunda ekledim,yalnız karanlık olmuş. Eline sağlık Fatih kardeş. Keşke gece modunda çekseydik birkaç tane de... Rica ederim abi herzaman.Bugunkü yağmurda oturduğumuz mekanda can yeleği dagıtıyorlardı ama :D Su bastı bütün mekanı çek çek yaptım 2 saat.Mekan bizim abi rahat olun bakırköy tayfası full takım hazırız...Aynen. Yağmura ben de fena yakalandım sorma. İncirlideydim kendimi cafe keyf mi ne oraya zor attım Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Abi can yeleği dağıttılar gittiğimiz yerde :D Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Eylül 2008 Paylaş 24 Eylül 2008 Bende fahri Bakırköylü sanırım aslında. Çok kankam var orada yatan Mertol cümleyi güzel kur...Cümlede bari belli etme oraya yakınlığını.. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 24 Eylül 2008 Paylaş 24 Eylül 2008 Atlayıverseydin arkasına.. Öğretseydi sana? Fulya yokuşunda biraz zor olurdu ama yine de fena fikir değil Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 24 Eylül 2008 Paylaş 24 Eylül 2008 fotoğraf acemiliğimize geldi aslında öncesinde deneme maksatlı bir fotoğraf çekmiştim iyide sayılırdı,fakat bu karanlık çıkmış neyse bir sonraki sefere inşallah Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Eylül 2008 Paylaş 24 Eylül 2008 fotoğraf acemiliğimize geldi aslında öncesinde deneme maksatlı bir fotoğraf çekmiştim iyide sayılırdı,fakat bu karanlık çıkmış neyse bir sonraki sefere inşallah Fatih, güneşi arkana alacaktın yanlış yaptın. Ondan öyle çıkmış.. Acemi seni.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts