Çağlar Bayur 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Bekliyordum karting kelimesi hangi mesajda geçecek diye. Grand Tourismo ve Selika kelimelerini de ben hatırlatayım. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Bekliyordum karting kelimesi hangi mesajda geçecek diye. Grand Tourismo ve Selika kelimelerini de ben hatırlatayım. Karting mert'in Grandturismoda cdsi bulundu.İlk buluşmada geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Tostlar 2 oldu, Erdemle beraber yeyip msj ı çekersin Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Tostlar 2 oldu, Erdemle beraber yeyip msj ı çekersin Tek kaşarlı yemem çiftte olsam yemem karışık severim Motorun arkasına binmem msj çekmem :D Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Bekliyordum karting kelimesi hangi mesajda geçecek diye. Grand Tourismo ve Selika kelimelerini de ben hatırlatayım. Çağlar abi iddialıdır kartingde.Ankara'yı kasıp kavurmuştu kendileri.Gerçi arabaları beğenmedi ama Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Kafa bulmayın, bana git-gel 150 km... +1 mumcudan nasıl gideriz? Yorum bağlantısı
Talip İnal 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 İstanbul'da olsaydım mutlaka giderdim Autoshow (neden uluslararası niteliği de olan bu fuara İstanbul adını vermemişlerse) fuarına. 2000 yılındaki fuarı gezmiştim. Bence, otomobil fuarı olarak Türkiye'de gidilebilecek tek fuar. Anadolu şehirlerindeki fuarlar daha çok showroomlardaki otomobillerin derlenip bir yerde sergilenmesi şeklinde ve hiç zevkli değil. Bu arada geçen gün bir yerde okudum (ama hatırlamıyorum nerede), CNR otopark ücreti almayacakmış. Otomobille gitmeyi düşünenlerin, gitmeden önce araştırmasında fayda var. Gidenlerden güzel fotoğraflar bekleriz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Mumcu nerede? Ankaradaki 4 tekerlekli şeyler de, kartingle uzaktan alakası olmayan garip nesnelerdi. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Ekim 2008 Yazar Paylaş 4 Ekim 2008 Mumcu nerede? Ankaradaki 4 tekerlekli şeyler de, kartingle uzaktan alakası olmayan garip nesnelerdi. Yakacık... En mantıklı yol araba, aksi perişanlık... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Gün kararlaştırmaya geçsek mi? Mesela en tazesinden 11 Ekim Cumartesi nasıl? Bir de teklif Anadolu yakasında oturanlar için, benim evin sokağı park etmeye müsait (Ataşehir). Gelen olursa buluşup benim araba ile gidebiliriz. Gidiş şartları: Max. 100-110 km/h, sigara içilen koltuk var. Ben +4 kişi yer mevcut. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Ekim 2008 Yazar Paylaş 4 Ekim 2008 Anadolu yakası buluşup gitmeliyiz zaten Senin araba çok yakmasın abi, bizim 1.6 su motoruyla gidelim. Yok otobüsü çıkarıcam dersen başka tabii... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Ekim 2008 Yazar Paylaş 4 Ekim 2008 En mantıksızı araba bence.. Bostancıdan denizotbüsüne binip Bakırköye geçin, oradan havalimanına Havaş kalkıyor. 4 lira olması lazım. Burdan bostancıya gene arabayla gitmem lazım, sonra saat denk getir bilmem ne... Araba 2 kişi olsak kesin daha ucuza gelir + mutlaka daha hızlı... Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Deniz otobüsü tavsiye ederim.. hafta sonları bakırköy-bostancı 30 dakika sürüyor direk seferler var.. kadıköy 20 dakika... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Gidersek beraber gideriz zaten çağatay senle Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Tamamdır bi gün belirleyelim gidelim hep beraber işte.. Yorum bağlantısı
Gürkan Orta 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 (düzenlendi) Ben cumartesi sabah 10.00 da gitmeyi planlıyorum. Sabah erken kalabalık olmuyor. Eşim ve oğlumda gelecek muhtemelen. Maltepeden gideceğim yol üstünde olan 2 kişiyi alabilirim. 4 Ekim 2008 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Burdan bostancıya gene arabayla gitmem lazım, sonra saat denk getir bilmem ne... Araba 2 kişi olsak kesin daha ucuza gelir + mutlaka daha hızlı... can uygun görürsen yakacıktan mumcudan ataşehire gidip çağlar abiye takılalım mı..ne dersin? Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Ekim 2008 Yazar Paylaş 4 Ekim 2008 can uygun görürsen yakacıktan mumcudan ataşehire gidip çağlar abiye takılalım mı..ne dersin? Aynen abi.. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Aynen abi.. haftaya c.tesi mi inşh? ataşehirde dayımlar, yengemler var..oraya dA araba bırakabilirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Ok müşteri listesi: 1. Can 2. Ergin 3. 4. Kimse kalmasın kalkıyorrr. Deniz otobüsü benimde aklıma geldi ama, dönüşü zor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2008 Paylaş 4 Ekim 2008 Daha hızlı ve çabuk olacağını ben de sanmıyorum. Sadece Fuar çıkışındaki atmosferi, yorgunluğu düşününce, dönüş yolunda araba daha keyifli. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 Ekim 2008 Paylaş 6 Ekim 2008 İşlerimi ayarlıyabilirsem gelme ihtimalim var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2008 Paylaş 6 Ekim 2008 Gelebilenler gelecek anlaşılan. Buluşma yeri olarak Ford Standını tavsiye etsem Saat öneriniz var mı? 10:00 olarak yazdık ama? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 Ekim 2008 Paylaş 6 Ekim 2008 Gelebilenler gelecek anlaşılan. Buluşma yeri olarak Ford Standını tavsiye etsem Saat öneriniz var mı? 10:00 olarak yazdık ama? Ağbicim ne zaman gelirim bilmiyorum.Zaten işleri ayarlıyabilirsem geleceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts