Çağlar Bayur 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 Erdem in yaka kartı takması gerekmez, fuarın ortasında kask takmasın yeter Yorum bağlantısı
M. Tarık Yeşil 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 cumartesi ye 2 gün kaldı arkadaşlar fuara katılacakların sayısını belirlesekte sefa arkadaşımızda hazırlıklarını on göre yapsa Yorum bağlantısı
M. Tarık Yeşil 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 Allaaaah ben battım. Pastaneyi satın alsam yine bu kadar milleti doyuramam Şaka şaka arkadaşlar. Fuardan sonra hepinizi beklerim, fakat toplu gelin. Dağınık gelirseniz sonradan gelenler kırıntılarla idare etmek zorunda kalabilirler. Belki fuara ben de gelirim, oradan alır gelirim sizi. Bu arada, Bilolar diye bişey yok, çünkü tek BiLo var Sizi eczaneme davet ediyorum. Yeterince geniş. Biz eczanedeyken BiLo da masum masum kaldırım kenarında durur işte Adres; İstanbul Eczanesi, Çavuşpaşa Caddesi No:32 Bağlar İlköğretim Okulu Karşısı, Soğanlı sağlık ocağı yanı. Dükkanımın karşısındaki okulun müdürü ile konuşayım. Belki bahçesini otopark olarak kullanmaya izin koparabilirim. sefa bey kroki doğrumu acaba linki kontrol edermisiniz. a harfi ile işaretli olan yer olması gerekiyor. http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=...mp;t=h&z=15 Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 iyice yaklaştırınca sanki köşede gri olan araba bilo gibime geldi Yorum bağlantısı
M. Tarık Yeşil 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 Valla bravo. Tebrik ederim, tam orası. A harfinin sağındaki "E" harfi gibi bina da Bağlar İlköğretim Okulu. cumartesi görüşebilmek dileğiyle Yorum bağlantısı
Can Karacaer 9 Ekim 2008 Yazar Paylaş 9 Ekim 2008 Yahu fuara gelen forum üyelerini kola-pasta'ya davet ediyorum demesem kimse adam gibi fuara gelmiyordu. Ben kardeşimi bile getiriyorum, beleş pasta olunca Yorum bağlantısı
Can Karacaer 9 Ekim 2008 Yazar Paylaş 9 Ekim 2008 Bence Cumartesi günü pastaneyi kapatın Sefa bey Sen geliyor musun abi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 Anadolu yakasından arabası ile gidecek birine takılma olasılığım olabilir. Gebzeye en yakın kim var? (Kartal Pendik Tuzla vb) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 Sefa olayı abartma yahu. Minik tane pastalardan bir potbörü yap yeterli, simiti unutma, simit-gazoz'a takılıcam, dişimi de çektirdim, tatlı dokunuyo . Cnr dan senin mekana geliş için hangi yolu tercih edelim TEM? E5? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Ekim 2008 Paylaş 9 Ekim 2008 Cumartesi CNR önünde saat 11:00 de buluşuyorsunuz. İçeriye girip doya doya gezseniz saat 2 bilemedin 3 olur. Fakat dediğim gibi, kaç kişi gelecek bilmem lazım ki ona göre pasta siparişi vereyim. Siparişi yarın versem iyi olur. Cumartesiye kalırsa aç kalabilirsiniz Biz ne kadarda erken çıksak saat 12:00 den önce orda olamayız.Siz buluşun kapıda,sonra birinize ulaşmaya çalışırız.Yani beni kesin gelecekler listesinden çıkarabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 9 Ekim 2008 Yazar Paylaş 9 Ekim 2008 Kırmızı scirocco çok can yakıcı duruyor Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 Dün bende fuara gittim. Tuning Türkiye'de çalışan arkadaşım sağolsun içeri soktu beni... Yeni Focus ST ve WRC güzel olmuş ama renk seçimlerinde yanlış yaptılar bana göre... Megane concept aracı çok ilgimi çekti, Toyota auris alüminyum rengi bi acayip geldi bana ama değişik ve hoş olmuş Lamborghini murchigomudur nedir mat beyaz aracı gerçekten olağan üstü. Tek hayal kırıklığım doğuş otomotivin Bugatti veyron'u fuara getirmemesi Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 nissan standında neler var gördünüzmü? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 Biletler nereden temin edilecek? Eğer fuara girerken alamayacaksak biletix'den alalım... Yorum bağlantısı
Guest Turgay P? 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 valla gri renkteki ferrariye hasta oldum arkadaşlar ferrari olsun çamurdan olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 Arkadaşlar kaç kişi geleceksiniz? Hala bir cevap bekliyorum! Sefa benim gelmem net değil, Normalde çalışıyorum ve artı bir işim var. Dert etme pasta vs önemli değil sizleri görmek ve tanışmak yeter.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 (düzenlendi) Sefa olayı abartma yahu. Minik tane pastalardan bir potbörü yap yeterli, simiti unutma, simit-gazoz'a takılıcam, dişimi de çektirdim, tatlı dokunuyo . Cnr dan senin mekana geliş için hangi yolu tercih edelim TEM? E5? E5'e çıkıp topkapı istikametine yönelip şirinevler tabelasından girilerek köprüden karşı tarafa(Şirinevlere) geçince hemen sola yol giriyor (Ara sokak) direk sokaktan girip bir caddeye çıkıyorsunuz sola yönelip 30 metre aşagıda göbek var sağ taraftan yukarı (Barbaros cad.)çıkılınca yolu bir süre takip edin tam bilmiyorum ama yaklaşık 2 km sonra sola çapraz Parke taşlı bir yol iniyor (Çavuşpaşa köprü yolu) Oradan aşağı inilince sağdan çift yönlü ana caddeye geliyorsunuz (Çavuşpaşa cad.)sağdan düz devam edin ve biraz ileride okulu görürsünüz.. 10 Ekim 2008 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M. Tarık Yeşil 10 Ekim 2008 Paylaş 10 Ekim 2008 fuar alanında görüşmek üzere .... sefa abi pasta neli olacak E5'e çıkıp topkapı istikametine yönelip şirinevler tabelasından girilerek köprüden karşı tarafa(Şirinevlere) geçince hemen sola yol giriyor (Ara sokak) direk sokaktan girip bir caddeye çıkıyorsunuz sola yönelip 30 metre aşagıda göbek var sağ taraftan yukarı (Barbaros cad.)çıkılınca yolu bir süre takip edin tam bilmiyorum ama yaklaşık 2 km sonra sola çapraz Parke taşlı bir yol iniyor (Çavuşpaşa köprü yolu) Oradan aşağı inilince sağdan çift yönlü ana caddeye geliyorsunuz (Çavuşpaşa cad.)sağdan düz devam edin ve biraz ileride okulu görürsünüz.. bu tarife bulamaz isek yazık bize... Yorum bağlantısı
Recommended Posts