İçeriğe Yönlendir

C-max arka spoilerdan gelen gıcırtı sesi


Gürkan Orta

Recommended Posts

Gürkan Orta

Spoilerı tutan 2 tane vida var, bu vidalar plastik aksama girdiği için vidanın girdiği yerler aşınmış ne kadar sıksamda boşa dönüyor. Silikonla yapıştırıp sabitlemeyi düşünüyorum ama nasıl ve ne marka bir silikon alacağımı bilmiyorum. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Gürkan Orta

vida yerlerini doldurup kurumadan sıkmaya çalışsam gene boşa dönecek kuruyuncada sıkamam sanırım

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Malzemeyi doldurup vidaları takın ve çıkarın.Tam kuruma sonrası size vida için dişler açılmış olacaktır.Bulabilirseniz sunfix adlı malzeme daha iyi olur.İçi vida dişi olan parçalarda bulunup normal yani plastik vidası olmayan vida ile değiştirebilirsiniz vidaları.Buda ayrı bir çözüm.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Gürkan Orta

Arkadaşlar ne yaptıysam kesemedim aksine ses daha çok arttı. Sök tak birazda laçka oldu sanırım.Cam macunu ile spoileri komple yapıştır dedi bir arkadaş. Ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Spesifik olarak nasıl bir vida ve karışılığı var bilemem ama, cam macununun yapıştırma özelliği yoktur, silikon vb. denemeden önce, spoileri sökün, vida karşılığı nasıl bir yer? aşınma karşılıkta mı vidada mı önce buna bir bakın. Bir boy kalın vida deneyin, çözümünüz kalıcı olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...