İçeriğe Yönlendir

Ghia logolarım çalındı...

Cavit Doğan

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ghia arması mercedes yıldızı gibidir.. Çalınır...

Benim focusunki de çalınmıştı...

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
cavit bey geçmiş olsun.

orjinali bu kadar pahalımıbunların.

Evet, Pahalı..

Ben aksaraydan ucuzundan almıştım, çifti 10 liraya.. İki gün önce tekini yine çalmış şerefsizler, birinciyi sökmüş bakmışki ucuzundan öbürünü bırakmış dürzü.. :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
(düzenlendi)

Aralarin da cok fark varmi orjinal ile cakmasinin ?

tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

2 el aldığım arabanında logolarının bir tanesini çalınmış olarak aldım, çakması 10.. orjinali 35 liraydı yanlış hatırlamıyorsam

tabiki çakma olanı aldım ve orjinaliyle arasında çok fark göremedim açıkcası...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Ghia logolarım bugün geldi....

Hakan bey geçmiş olsun...aynı sorun bende vardı sıkı araştırmalar sonucu bu logoların tanesini 20 liraya aldım orjinal...ford parçacılarında bulabilirsiniz...ama iyi izah edin adamlara çünki kapı panelide dahil olan fiyatını söylüyolar...tek logo fiyatı için biraz uğraşıyolar fiyatı çıkarmakta :keyifli:

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Amasyalı

acaba benim sorduğum da kapı paneliyle beraber söylemiş olabilir mi ? listeden baktı 1 tane var elimizde 101 lira dedi bana da servise girdiğim gibi çıkmak kaldı. :D çiftini 10 liraya aldım anlamayan veya önemsemeyen için belki bişey farketmez ama benim sinirimi bozuyor ikisini yan yana koyunca bile rengi tam tutmuyor çünkü :unsure:

Mehmet Abi de söylemiş Mercedes Amblemi gibi çalınıyor acaba Mercedes Amblemi nin orjinal fiyatı ne kadaR??

Yorum bağlantısı
acaba benim sorduğum da kapı paneliyle beraber söylemiş olabilir mi ? listeden baktı 1 tane var elimizde 101 lira dedi bana da servise girdiğim gibi çıkmak kaldı. :rolleyes: çiftini 10 liraya aldım anlamayan veya önemsemeyen için belki bişey farketmez ama benim sinirimi bozuyor ikisini yan yana koyunca bile rengi tam tutmuyor çünkü :rolleyes:

Mehmet Abi de söylemiş Mercedes Amblemi gibi çalınıyor acaba Mercedes Amblemi nin orjinal fiyatı ne kadaR??

olabilme ihtimali çok yüksek listeden direk o fiyatlar çıkıyor...benim aldığım zaman benden bir hafta önce yine bir adam almış iki logoya tam 165 lira saymış hatta o gün o adam gene geldi tesadüfen .hiç sesimi çıkarmadım parçacı rica etti çünki gerçi burda parçacınında bir kabahati yok direk bu fiyat geliyor,bizzat gösterdi banada..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Eren Mutlu
Evet, Pahalı..

Ben aksaraydan ucuzundan almıştım, çifti 10 liraya.. İki gün önce tekini yine çalmış şerefsizler, birinciyi sökmüş bakmışki ucuzundan öbürünü bırakmış dürzü.. :D

Cavit abi süpersin ... ;):)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar ghia logosundan aldım.Hepsiburada da tanesi 1.46 TL olanlardan.Bugün elime geçti.Oldukca kaliteliler ancak orjinalden daha büyükler..3 tane aldım nasılolsa kargoda bedava :blush: Düşerse bidaha takarım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...