İçeriğe Yönlendir

Ghia logolarım çalındı...

Cavit Doğan

Recommended Posts

Tolga Atasagun

Öncelikle geçmiş olsun malesef böyle yaratıklar dolaşıyor ortalıkda ve sayıcada çok fazlalar

Anlamıyorum ki nasıl bir zihniyettir.. ancak bozuk bir zeka ürünü olsa gerek diye düşünüyorum.. başka marka arabanın ablemini arabama niye yapıştırayım ki?

O arabadan istiyosam bunu satar onu alırım .. şahin 'e mercedes logosu takında Mercedesmi oluyo ki ? Bu durum bence bu yaratıkların zeka ve kültür seviyesi ile bağlantılı sanırım..

neyse daha yazmıyayım no post alıcam

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Bizim şiketin önündeki durakta bir hyundai taksi var allah sizi inandırsın ön konsola 1 tane daha amblem yapıştıracak yer kalmamış, sadece çok eğimli yerler boş, oraya da yapışmaz zaten, escalade amblemi de var ghia da ferrari logosuda :s

Adam koleksiyoncu diye bu kadar yargılanmaz ki yau :s Napsın pullara ilgi duymuyo demek ki. Kliptomanik kolektör belki adam. :p

Yorum bağlantısı
Ali Turhan Baş

Geçmiş olsun.

Geçmişte bizim Şahin'e girdiklerinde torpido atdınlatma ampulünü çalmışlardı :s

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Cavit bey Ghia armanız şu anda Bakırköy minibüslerinin birinde ön konsolu süslüyordur kesin :s geçen bindim bi minibüse yaklaşık 10 tane Ghia arması vardı değişik boylarda..

hahahah aynen abi aynen :s

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
abi geçmiş olsun. bulamazsan bana haber ver alırım aksaraydan.

Nerden alacaksın len.. :s

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Cavit bey Ghia armanız şu anda Bakırköy minibüslerinin birinde ön konsolu süslüyordur kesin :seytan: geçen bindim bi minibüse yaklaşık 10 tane Ghia arması vardı değişik boylarda..

dolmuşcuların günahını almayalım arkadaşlar ayıp oluyor ama ghia armaları aksesuarcılarda satılıyor değilmi lütfen :p

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
dolmuşcuların günahını almayalım arkadaşlar ayıp oluyor ama ghia armaları aksesuarcılarda satılıyor değilmi lütfen :p

istisnalar kaideyi bozmaz... lütfen alaatin abi sen üstüne alma :seytan:

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

geçmiş olsun abi.

Herhalde benim başıma böyle bişi gelse yakalasam tekerleği yalatırım..

iyi yöntem. :seytan:

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
dolmuşcuların günahını almayalım arkadaşlar ayıp oluyor ama ghia armaları aksesuarcılarda satılıyor değilmi lütfen :seytan:

ben dolmuşcu-LAR- ın günahını almadım. Demogoji yapmayın..

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..

Çağatay Senin espiri yaptığını biliyoruz sıkma canını, Alattin yanlış anlamış olabilir..

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
ben dolmuşcu-LAR- ın günahını almadım. Demogoji yapmayın..

ya Cagatay allah askına kime demogoji yapıyım ben burada serefsizler konusu altında acılan bir konuya birde dolmusunun arabasındadır dersen bende tepki gosteririm gayet dogal degilmi???

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
ya Cagatay allah askına kime demogoji yapıyım ben burada serefsizler konusu altında acılan bir konuya birde dolmusunun arabasındadır dersen bende tepki gosteririm gayet dogal degilmi???

neyse Alaattin Bey, yazdıklarım sizi üzdüyse sizden özür dilerim. ama istanbulda minibüs/taksi ye binen insanlar ne demek istediğimi ve neyi kastettiğimi anlamışlar zaten.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
neyse Alaattin Bey, yazdıklarım sizi üzdüyse sizden özür dilerim. ama istanbulda minibüs/taksi ye binen insanlar ne demek istediğimi ve neyi kastettiğimi anlamışlar zaten.

neyse artık Cagatay her meslekte iyi yada kotu insanlar oluyor... bende seni yanlıs anladıysam eger kusura bakma...

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Boran Koca

İyilerine lafım yok ,ancak;

Kadıköy Pendik hattını kullanan arkadaşlarım bilir ne aracına alırken yolcuyu saygı ne bırakırken saygı araç kullanıyorsan eğer aynadan bakar seni görür üstüne kırar, Harem Gebze hattı tam bir facia e-5'de yüksek hızda giderken birden sağa geçerler neler neler anlatamam.Sen atari oyunundaki bir bonus sun adam için.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

başlık altında yine yeni başlıklı konular açıldı. :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Neyse arkadaşlar, Ben sadece hırsızlığın boyutunu görün,Bilin ona göre dikkatli olun diye sizi bilgilendirmek istedim,

Minibüsçü arkadaşların yapıştırdığı armaları karıştırmıyoruz zaten o ayrı bir fanatiklik hepsine saygımız var.

Biz olayın hırsızlık boyutuna dikkat çekelim, Arçlarınımızı güvenli yerlere park edelim. Gece karanlık ve kuytu yerlerde bırakmamaya özen gösterelim.

Benim gibi. :)

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun Cavit Bey. Benim aracın da ön çeki demiri kapağını işlek bir yol kenarında çalmışlardı. Arabaya bakıpta ön kapağı göremeyince insan ister istemz çevresine bakınıyor şöyle aynı renka araç arıyor. Kapağın çalınmasına üzüldük ancak daha kötüsü koca Ankarada çıkmacılarda dahil olmak üzere parçayı bulamayıp, İvedik organize sanayiden yoğun çabalar sonucu bulabildik. Tabi boyasız yan sanayi. Boyacıya gittik, tanıdık ama bu kadar küçük bir parça için boya hazırlayamadıkları için 100gr. boya yapıldı. 1 gün bekledikten sonra takalım dedim ki , parçanın üç ayağından biri kasma yapıp, kapağın takılmasına engel oluyor. Neyse elimde maket bıçağı ile kasan ayağı iyice inceltip yerine oturttuk ama olan da bze oldu. 10.-YTL'lik parça yüzünden bizi bu kadar uğraştıranlar için başlıktaki tanımlamanıza katılmamak elde değil.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Cavit bey Ghia armanız şu anda Bakırköy minibüslerinin birinde ön konsolu süslüyordur kesin :) geçen bindim bi minibüse yaklaşık 10 tane Ghia arması vardı değişik boylarda..

herbirini 7 ytlden sayın... :seytan::):selo:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Arkadaşlar, Teşekkür ederim..

Evet evren bey, Sizinde anlattığınız gibi küçücük bir parça insanı nasıl zora sokuyor..

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Sağol Şaban, Pazartesi arkadaşlar aksaraydan alacak, Teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Şabancım teşekkür ederim,Zaten orjinal almayacağım (Akıllandım :D ) ama senide kırmayayım :selo: ,adresimi öm ile yolluyorum..Sağol

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...