İçeriğe Yönlendir

Emniyet kemeri


Cem Kaya

Recommended Posts

Cem Kaya

merhabalar. emniyet kemerimde beni rahatsız eden bir sorun var. arabadan inerken kemeri açıp bırakınca şak diye yerine sarılarak oturması gerekir. benimki öyle yapmıyor. bir yere kadar sarılıyor gerisini el yardımıyla destekleyerek yerine sokmak gerekiyor. acaba yağlanması falan mı gerekiyor? kendim yapabilir miyim? sanayiye gitsem mi acaba??

Yorum bağlantısı
Zafer Ofli

Muhtemelen sargıyı yapan bilya ve yaylarla ilgili bir durumdur. İçindeki bilyayı dağıtırsanız toplamanız zor olabilir bence. Bilya dememin sebebi haftasonu gittiğim tamircide bir 407 nin kemerini yapıyorlardı ve içinden bilyaları çıkartıyorlardı

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bence yenisini alın.Belki daha önce bir kaza neticesinde hasar görmüştür.Değiştirlmesi gerekirken değiştirilmemiştir gibi.Emniyet kemeri öyle pek tamir edilcek bir parça değildir.Kaza sonrası değiştirilmesi tavsiye ediliyor çünkü.

Yorum bağlantısı
Cem Kaya

kaza falan yok. kemer değişimi de pahalıdır sanıyorum. sadece 3-5 saniyemi alıyor. keyfe keder sadece...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Kemeri çekebildiğiniz kadar çekin ve ılık sabunlu su ve bez yardımıyla iyice silin.faydası dokunabilir.bende de buna benzer bir sıkıntı vardı ve böyle çözdüm.ama bilya kısmını bilemiyeceğim.

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Hızlı çekince kilitleme görevini yapıyorsa, çok da takılacak bir durum değil bence.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...