İçeriğe Yönlendir

Connectin orjinal teybine müzik tesisatı yapabilir


Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Teyp çerçevesini hemen hher Ford yedek parçacıda bulaiblirsiniz.Orjinal teybin tesisatı kaldırma terimini anlamadım?

Yorum bağlantısı
Murat İmeci

Tabiki yerine başka bir teyip koyabilirsiniz ,ama bana sorarsanız orjinal teyibini bırakın öyle kalsın :)

bir gün servise bu arabalara ön camın kumandaya basınca otomatik kapanması icin sistem yapmalarnı istedim ,bunun basit olacanı ama ilerde aracın sigorta devrelerinde,alarm ve kapanma sisteminde aksaklıklar olma ihtimali olacanı belirtdiler.Tabiki bundan vazgectik...

o bakımdan karar sizin tabiki ,taktırırsanız bağlantıları iyi bir ustaya ve servise danışarak yatırmanızı tavsiye ederim

saygılar

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

hiç bişey olmaz! yeter ki ehli yapsın işini! bırde dogru malzeme kullanılmalı,adaptorler onemli! dandık markalar cızırtı yapıyor,adaptoru sıeerra, audıoson gıbı markalar tercıh edersenız sıkıntı olmaz! ben önce pıyasa malı (10ytl) kullandım,1 hafta sonra audıoson(18 usd) ile degıstırdım!!

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

adaptor anfı cıkısı olmayan teyplere takılıyor,yanı senınkıne! o adaptoru elektronık işi yapan heryerden temın edersın,sonra wofer'ini anfıne baglarsın,ancak teyp cıkıs gucu az oldugundan normal (anfısız) besledıgın kolonlar senı tatmın etmeyecek,orta ve yukses fırekanslar olması gerektıgı gıbı cıkmayacaktır. sıze tavsıyem butcenızı kontrol edıp gırıs sevıyesınde(1 ad. wofer 1tk.component-1 ad. amfı) ama profosyonel kısılere montajlatarak keyfını surmenız!! aksı taktırde emek zaman ve para kaybına ugramanız kacınılmaz gıbı gorunuyor,saygılar..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sizce komponentin avantajları nedir?Jbl woofer bagaja tamam da, Pionneer 2 hoparlörü nereye monte edeceksiniz? İlave alınacak komponentleri nereye monte edeceksiniz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...