İçeriğe Yönlendir

Carbon Clean hakkında detaylı eğitim/bilgi

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Fatih Çalıkuşu

Çağlar abi tam olarak nerede bu sanayi sitesi,ben gelmek isterim açıkçası

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kadosan Des Sanayi sitesi, İmes sanayi sitesinin yakınındadır, Dudullu-Ümraniye cenapları.

Tem den sanki İzmite gitmek ister gibi gidilir, İzmit gişelerine gelmeden 1 km önce son çıkış olan Dudullu çıkışından çıkılır ve Tem in altından dönülür dönülmez, 50 metre sonra OTO SANAYİ yazan yerden sağa girilir. Hiçbir yere Sapmadan yol takip edilir, 500 metre sonra yol çift şerit olur, çift şerit olmasından 500 metre sonra trafik ışıklarından sağa dönülür (tabelada Kadosan Des Sanayi sitesi yazar). Dümdüz 700 metre gidilir, Kadosan B Giriş kapısına gelinmiş olur. Site içinde Dümdüz 100 metre devam edilir, soldan 2. sokak I Bloğa girilir, firma sağda kalıyor, bloğun orta konumunda 22 numara, OYS Test sistemleri tabelası var. Zaten Pazar günü fazla açık yer olmadığından arabalarımız için park yeri de bol bol mevcut.

Diyelim ki bir şekilde yolda karışıklık oldu, Kadosan ı kime sorsanız size tarif ederler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gittiğiniz yerde çıkmacı varsa ha bi de spoilere bakın ne var...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Katılımcı listesine bir an önce ulaşıp kafa dengi birini bulayımda gör sen.. sanayicimiymiş.. hurdacımıymış.. :D

Yorum bağlantısı
Şems Akça
(düzenlendi)

oraya kadar gitmişken hele birde faydalarını duyduktan sonra yaptırmamak zor olur. Sunumlara bakarken uygulamayı görmek amacıyla ben yaptırsam mesela :) Hem daha iyi kavrarız :unsure:

tarihinde ?ems Ak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Avrupa yakasından gelmeyi düşünen arkadaş varsa toplanıp birlikte gidelim ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Serdar Özbekar

Çağlar Bey; Benim de sorum var,

Hararet yapmış (şamarlanmış) motora carbon clear uygulanırmı, zararı olmazsa ne gibi faydaları olur :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Soruları ayrı dosya halinde yazıyorum bilginize, hararet yapmış motor derken, tamirattan sonra mı? Zira hararert yapmışsa zaten contayı yakmıştır?

Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

sende benimgi doğru dürüst istanbuda durmuyorsunki abi. :) en azından ben h.sonları istanbuldayımda katılabildiğime katılıyorum :unsure:

Yorum bağlantısı
Serdar Özbekar
Soruları ayrı dosya halinde yazıyorum bilginize, hararet yapmış motor derken, tamirattan sonra mı? Zira hararert yapmışsa zaten contayı yakmıştır?

Hararet yapmış, yüzeyel bakım yapmışlar ancak pistonları değiştirmemişler, pistonların yuvalarında boşluk var, şimdilik yağ yakma (1000 km de 0.75 lt), biraz ses, birazda performans düşüklüğü var. böyle bir motor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Senin çilen 9. aydan sonra başlayacak zaten. Kalbimizdesin İnce...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Senin çilen 9. aydan sonra başlayacak zaten. Kalbimizdesin İnce...

O zaman İnce gerçekten incelecek.... :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Katılımcı Listesi: ( İstanbul dışı 12 arkadaşımızın merak ettiği hususlar not edilmiştir)

1. Mustafa Yalçın

2. Şems Akça

3. Fatih Çalıkuşu

4. Semih Önbey

5. Murat Kavuk

6. Çağlar Bayur

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

29 u Cumartesi, 30Pazar gününe kadar Kadosan damı yatcan, muayene işleri uzun sürüyor demişlerdi ama bu kadarını da tahmin etmemiştim :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Arabam 43000 e geldi yaptırsammı karar veremedim, bişey olmasın sonra, otosan' a mail atıp sorsak nederler acep?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Otosan bu konuda teknik bilgi yetersizliğinde, onu da aydınlatacaklar umarım. Bunu da sorarız .

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Evet çok iyi olur, burda Bosch servis var, daha öncede yazdığım gibi makina örtünün altında paslanmış beni bekliyor, içim rahat etse hemen gidip carbon olayına giricem, Bosch servisler bu konuda bilgilimi acaba yaparken bir terslik falan olmasın?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çağlar bey, bişey daha duydum, göya carbon clean dan sonra enjektör püskürtme delikleri büyüyor zarar görüyormuş, varmı böyle birşey? Bide Bosch servisler güvenilirmidir acaba...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...