İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Far, Stop, Sinyal ve Aydınlatma

Alkın Yılmaz

Recommended Posts

Burak Değer

http://dosya.la/download/26722c1e51692844eb821c4db6275e1a.html

http://dosya.la/download/a6c1d2c90f0c8fbecb34faa2d63e4ebe.html

Arkadaşlar merhabalar. Benim Focus'un sağ aynasında şöyle bi sıkıntı var. Tam sinyalin altındaki siyah parça kırıldı. Bu parçayı nerden temin edebilirim ,intternetten temin etsem kendim takabilir miyim? Parçanın ismini de bilmiyorum ayna diye aratıyorum komple ayna geliyor. Fotoğrafları yükleyebilmişimdir umarım. Yardım ederseniz çok makbule geçer

Bence aynanın komple değişmesi gerekecek.

Yorum bağlantısı
Can Eray

Bence aynanın komple değişmesi gerekecek.

Hocam peki kasko karşılar mı , biliyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Burak Değer

Hocam peki kasko karşılar mı , biliyor musunuz ?

Kaskoyu deldirmeye değer mi bilmem ama, kasko karşılar. Hasar kaydınıza park halinde çarpma diye yazar.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

http://dosya.la/download/26722c1e51692844eb821c4db6275e1a.html

http://dosya.la/download/a6c1d2c90f0c8fbecb34faa2d63e4ebe.html

Arkadaşlar merhabalar. Benim Focus'un sağ aynasında şöyle bi sıkıntı var. Tam sinyalin altındaki siyah parça kırıldı. Bu parçayı nerden temin edebilirim ,intternetten temin etsem kendim takabilir miyim? Parçanın ismini de bilmiyorum ayna diye aratıyorum komple ayna geliyor. Fotoğrafları yükleyebilmişimdir umarım. Yardım ederseniz çok makbule geçer 

O parça ayrı satılmaz. Aynayı almanız lazım komple. Sanırım sinyal da çatlamış ve kir toz toplamış. Komple değişim faydalı olacaktır bence de.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tamamdır beyler çok sağ olun yardımlarınız için. Ben de parça arıyorum manyak gibi :D

Yorum bağlantısı
Ergün Ertürk

Arkadaşlar merhaba,

2010 model Focus  model aracımın plaka aydınlatmalarına led sofit ampul uygulaması yapıyordum. İlk taktığımda yandı fakat kısa bir süre sonra yanmamaya başladı.

Ampül filan kesildi diye düşündüm ama ne taktıysam yanmadı belli bir süre sonra da aracın içinde ki tüm aydınlatmalar yanmamaya başladı bilgili arkadaşlardan sorunun ne olduğunu konusunda destek rica ediyorum ayrıca bu aracın sigorta kutusunu da bulamadım sigortayı kontrol etmek için işin aksiliği geçen hafta kaputu açarken kilitte bozuldu kaput açılmıyor bununla ilgili servise gideceğim başka fikri olan varsa yardım rica ediyorum teşekkürler... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar merhaba,

2010 model Focus model aracımın plaka aydınlatmalarına led sofit ampul uygulaması yapıyordum. İlk taktığımda yandı fakat kısa bir süre sonra yanmamaya başladı.

Ampül filan kesildi diye düşündüm ama ne taktıysam yanmadı belli bir süre sonra da aracın içinde ki tüm aydınlatmalar yanmamaya başladı bilgili arkadaşlardan sorunun ne olduğunu konusunda destek rica ediyorum ayrıca bu aracın sigorta kutusunu da bulamadım sigortayı kontrol etmek için işin aksiliği geçen hafta kaputu açarken kilitte bozuldu kaput açılmıyor bununla ilgili servise gideceğim başka fikri olan varsa yardım rica ediyorum teşekkürler...

Torpidonun alt kısmında eğilip bakarsanız görürsünüz iki adet el vidali aparatı vardır. Sigorta atmış aracınızda el kitapciginda sigorta şeması mevcut.
Yorum bağlantısı
Ergün Ertürk

Torpidonun alt kısmında eğilip bakarsanız görürsünüz iki adet el vidali aparatı vardır. Sigorta atmış aracınızda el kitapciginda sigorta şeması mevcut

Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler dün akşam detaylı bir arama sonucu sigorta kutusunu buldum ve patlayan sigortaları değiştirdim.

Fakat bazen plaka ışıklarından bir tanesi pıpır yapıyor bunun nedeni ne olabilir plaka ışık sigortası 7.5 amperdi 10 taktım acaba düşük mü geliyor?

Birde iç aydınlatma yandığı zaman yapıyor bu pırpır olayını.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler dün akşam detaylı bir arama sonucu sigorta kutusunu buldum ve patlayan sigortaları değiştirdim.

Fakat bazen plaka ışıklarından bir tanesi pıpır yapıyor bunun nedeni ne olabilir plaka ışık sigortası 7.5 amperdi 10 taktım acaba düşük mü geliyor?

Birde iç aydınlatma yandığı zaman yapıyor bu pırpır olayını.

7.5 amper şema da amper bilgisi olması lazım

9a5f89fcd4797cb2370d6cbaba5bdf33.jpg

8fcc0f987f70e94f59e1362d734f307d.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergün Ertürk

7.5 amper şema da amper bilgisi olması lazım

9a5f89fcd4797cb2370d6cbaba5bdf33.jpg

8fcc0f987f70e94f59e1362d734f307d.jpg

Evet zeten söktüğümde 7,5 amperdi ben elimde yok diye 10 amper taktım ışığın pırpır yapması ondan mı kaynaklı diyorsunuz?

Yorum bağlantısı

Evet zeten söktüğümde 7,5 amperdi ben elimde yok diye 10 amper taktım ışığın pırpır yapması ondan mı kaynaklı diyorsunuz?

Ondan demiyorum ama ondan olabilir diyorum. Ampulunuz de herhangi bi sıkıntı olabılır mı yoksa neden sigortayı attırdı ? Eski sarı sofit ampulü taktığınız da yine aynı sorun varmı hani sondan başa doğru ilerlerseniz daha kolay bulabilirsiniz.  birde sigorta kutusunda yedek sigortalar olması lazım ( Daha önce kullanılmadıysa ) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...