Çağlar Bayur 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 Şans meselesi, mesela 96 Mondeomda duylar vardı, ampulü taktık yandı. Dipsiz ampüller tek tiptir yani 5W (yanlış hatırlamadı isem). Yorum bağlantısı
Okan Beloğlu 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 teşekkürler Çağlar bey, ptesi bi bakayım Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 ya bu kapı açılınca ayak bölgesini aydınlatan lambalardan c-max larda neden yok?? Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 Ghia'larda var. bende trend var. dolayısıyla ekleme yaptırabiliriz. çok ta zor olmaz sanırım dimi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 bende trend var. dolayısıyla ekleme yaptırabiliriz. çok ta zor olmaz sanırım dimi. Belki tesisatı bile hazırdır... Yorum bağlantısı
Ü. Murat Sevdirener 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 Merhaba Arkadaşlar, Konunun başlatanı olarak, doğru cevabı ben size vereyim. Dün Ford' un resmi servisine gittim ve öğrendim. Değerli Ford üreticileri, burada bir kablo bağlantısını tasarruf ettiklerinden, sözü geçen duylara ampul de taksanız yanmıyor. İlave bir kablo çekilmesi lazımmış ama servis dün yoğun olduğu için başka zaman uğrayacağım. Bedel olarak da, önemli değil, birşey almayız dediler. Ama yapılabilirliğini ve uzun bir işlem olmadığını öğrenince, kablo nereden nereye çekilecek, açıkcası sormadım. Hepinizin bilgisi olsun. İyi Pazarlar, şimdiden iyi haftalar. Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 Değerli Ford üreticileri, burada bir kablo bağlantısını tasarruf ettiklerinden... :rolleyes: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?showtopic=171932 Bunun gibi bir kablo bağlantısı yapacaklar. Yorum bağlantısı
Okan Beloğlu 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Bugün bende 5 w lık dipsiz ampul alıp taktım. fakat yanmadı .Murat beyin soruna el atıp servise gitmesi sonuç olarak sorunun nasıl çözüleceği ortaya çıkarttı. Murat bey ampulleri yaktırdığınızda serviste yapılan işlemi yazarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ü. Murat Sevdirener 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Bugün bende 5 w lık dipsiz ampul alıp taktım. fakat yanmadı .Murat beyin soruna el atıp servise gitmesi sonuç olarak sorunun nasıl çözüleceği ortaya çıkarttı.Murat bey ampulleri yaktırdığınızda serviste yapılan işlemi yazarsanız sevinirim. Elbette yazarım. Ayrıca, ön ayak bölgesi ile beraber, arka bölge için de düşünüyorum. Bunu da yaptırısam, hepsini yazarım. İyi akşamlar. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Oldu olacak, duydan da tasarruf etselermiş bari. evet duydanda tasarruf etmişler 3 gün önce servise gittim (Ankara Tur Oto) duyları bile yok. Siparişini verdim tesisat ve duy için. Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Murat Bey;Hazır ön koltuklar için başlamışken aynı şeyi arka koltuk ayak bölgesi içinde yaptırsanız son derece güzel olur gibi geliyor bana.Ön için ne kadar gerekliyse arka taraf içinde gerekli.Karanlıkta çok işe yarıyor bu meret. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Ön tarafı onlar yapsın arka tarafı kendinizde yaparsınız.Ön taraftaki kablolardan paralel hat çekip bağladımı tamamdır. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Ön tarafı onlar yapsın arka tarafı kendinizde yaparsınız.Ön taraftaki kablolardan paralel hat çekip bağladımı tamamdır. slm servisle görüştümde arkalara duy takalım dedim abest olacağını söyledi ellerinde daha güzel aydınlatma cihazlarının olduğunu söylediler artık bir kaç güne takarlar sanırım. Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 slm servisle görüştümde arkalara duy takalım dedim abest olacağını söyledi ellerinde daha güzel aydınlatma cihazlarının olduğunu söylediler artık bir kaç güne takarlar sanırım. Nasılmış o daha güzel cihazlar merak ettim doğrusu. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 9 Şubat 2009 Paylaş 9 Şubat 2009 bugun serviste duy, ampul ve tesisat dahil toplam 35 TL ye taktırdım. tesisatıda kapılardan çekmişler çok hoş oldu Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Çıkması maksimum 10 lira ki, ben 5 liraya almıştım... 15 e ben serviste değitirdim MK1 Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 Arkadaşlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum dün işten eve dönerken farımın birinin kestigini gördüm uzunları actım devam ettım ileride cevirme vardı dogal olarak durdudu polise izah ettim yarım saat bekletti beni şimdi xenon almayı düşünüyorum alsammı acaba? birde bunlar H kaç oluyor ? Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 cavit abi peki h7 xenon taksam ısıkta bir dagılma olurmu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 Xenon ampul takılırsa önünde mercek olmalıdır, xenon taktıracaksanız öncelikle mercekli far almalısınız, veya farları kesitirip içine mercek taktırmalısınız, her mercekli far da xenon a uygun değildir, Far+xenon maliyeti 1000 TL civarlarına ulaşabilir, kaliteli osram-philips far ampulu deneyin derim. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 caglar abi osramlarında ömrü digerlerinin yarısı diyorlar solugu galiba sarı ampullerde alcaz peki zenon taksam merceksiz fara çokmu kötü olur Yorum bağlantısı
Nuri Başer 25 Mart 2009 Paylaş 25 Mart 2009 forda selam sarışına devam... en güzeli orjinali.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 cavit abi peki h7 xenon taksam ısıkta bir dagılma olurmu Ayvaz, Çağlar bey gayet güzel anlatmış..Eğer bunlar bir bütün olarak düşünmezsen çakma olur ve iyi sonuç vermez.. Verdiğim link Yöneticimiz Selçuk beyin sitesi bunu en güzel açıklamasını o yapar.. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 metin bey far kesmesi farın yanmamasıdır ampulle ilgilidir ampul patlamıs veya bozulmus demektir Yorum bağlantısı
Recommended Posts