İçeriğe Yönlendir

Ford silecekleri


Yaşar Demirci

Recommended Posts

Bilgin Uluoğlu

Sileceklerin kendisi sağlamsa lastikleri değişebilir ben hiç bir yere sormadan Speedye girdim 20 lira aldılar birazcık kazıklandık sanırım çünkü genelde 5 lira lastik 5 lirada işçilik fiyatına sanayide yapılıyormuş kendim yaparım diyenler için de http://www.sahibinden.com/pes_yani_71_cm_s...pXQQdisplayitem

adresinden lastik bulunabilir sanırım ilandaki fiyata bakılırsa 1,60 liraya iş biter C-max ın ölçüleri 65cm e 48 cm di

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz
Sürücü tarafı 65cm Yolcu tarafı 42,5cm

Kutuların üzerinde inç olarak yazıyor, Kaç inç oluyor bunlar ? 21, 22, 23....?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mete Çetin

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Şükür bizde focuslananlardan olduk. Allah herkese en iyisini nasip etsin. 2007 trend

Sorum var arkadaşalar cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Arabama banana silecek aldım aracın üzerinde 65 -43 cm var. Doğan grubuna ait siteden aldım bana tüm focuslara uygun diye 53-48 cm ölçülerinde göndermişler. Bunu kullanayımmı yoksa iade mi edeyim?

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

iade edin uzun olan 12cm kısa, kısa olanda 5 cm uzun. randıman alamasınız

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Ülger

Sileceklere para vermeyin, orjinal muz tipi sileceklerin de, sadece lastiğini değiştirerebilirsiniz, 2 lastik en fazla 5 liraya halledersiniz, nasıl olsa, her yıl değişmesi gerekiyor. Silecek lastiği birçok yerde kolayca bulunuyor, eski tip tel destekli lastiklerde muz tipine uyuyor ( denedim), lastiği ve gireceği rayı biraz sıvı sabun sürünce kolayca yerine geçiyor, lastiğin nasıl değişitirdiğine burdan bakabilirsiniz. http://www.swissint.com/handbuecher/SWISSI...h_Tuerkisch.pdf

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

bence silecek ömrü temiz camda kullanmayla ilgili.babamın arabası kapalı garajda ve daima temiz dururdu.silecekleri uzun süre kullanırdı.ama arabasını en azından haftada bir kendi yıkardı.yeri müsaitti.benimki dışarda duruyor ve malum istanbul kendim yıkayamıyorum.3-4 güne bir yıkatcak kadar da zengin değilim.araba 2 gün beklese özellikle havalar kuruyken, camlarımda aşırı toz birikiyor.temizlemek için silecek suyunu fışkırtınca su cama yayılana kadar silecek tozu iyice cama yediriyor.o silecekten bir daha hayır gelmiyor.bosch marka taktırdım.1 ayda attım sileceği.şimdi muz silecek taktırdım oda aynı.üzerinde bir sürü kılcal kanallar oluşuyor.yani temiz camda kullanırsanız problem olmuyor.ama tozluysa sonuçta lastik deforme oluyor.

Yorum bağlantısı
Enis Sever
yenisini tak kurtul

2009 focuslar için bosch veya valeo nun üretmiş olduğu silecek var mıdır? Bundan 6 ay evvel sorduğumda piyasada yok demişlerdi.

Yorum bağlantısı
Serdar Can
(düzenlendi)

bizim connectin orjinal silecekleri çok çabuk eskidi, 15000 bakımı sırasında söyledim ama garantiden değiştiremeyiz dediler bende hiç uğraşmadım http://www.akillifiyat.com/productimage/Ba..._710_mm_949.jpg 3'ünü de bunun aynısından alarak değiştirdim, 3 hafta oluyor, yaklaşık 4000km oldu camda en ufak bir çizgi dahi bırakmıyor, çok iyi temizliyor, ömrüde uzun olur inşallah, 3ünü 30tl ye aldım oto aksesuarcıdan.

sileceklerin markası: vette

tarihinde Serdar Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Akbay

benim de son zamanlarda ön silecekler çalıştırdığımda cama sürtünürken çok ses çıkarmaya başladılar :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Ülger
Mustafa Bey peki bu silecek lastiklerini nereden temin edebiliyoruz?

Silecek lastiklerini, oto aksesuarcılardan veya internetten alabilirsin, uzun taraf için 70 cm lik al fazlasını kesersin, kolay geçmesi için sıvı sabun sür, eski tip tel destekli silecek için olan lastiklerde oluyor.

internette burada var, kargoda bedava:

http://www.hepsiburada.com/svs-yedek-silec...uctid=otso10576

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...